Zeer correct

In eerste instantie was mijn bestelling niet compleet, na het sturen van een mail kreeg ik meteen een mailtje terug en zijn de ontbrekende stukken netjes de volgende dag afgeleverd...

Snelle en professionele levering

Snelle en professionele levering tegen concurrerende prijzen.

eerste was niet geleverd. deze zelf in ontvangst genomen

heb gewacht om het in ontvangst te nemen. is geleverd, met dank

B-Clean hier besteld. Bestellen eenvoudig. Snel geleverd, prima verpakt met extra tape om dop en fles. Werkt prettig, met name niet schuimend en naspoelen niet direct noodzakelijk.

Prima en snel

Top product voor een goede prijs/ kwaliteit

Snel, prijs, klarna

Snelle service, up to date bestelproces, mooie prijs en Klarna mogelijkheid. Top!

Snel geleverd in juiste kleur, erg goed verpakt, de goedkoopste prijs die ik kon vinden en een gratis roerhoutje ;-)

Goede snelle service

Snelle levering Evt problemen worden goed en snel opgelost

Mijn ervaring beschouw ik als positief

En kwaliteitsproducten.

Scherpe prijsstelling en zeer snel

Een hele scherpe prijs en daarnaast een perfecte service. Directe levering en je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Ik had veel verf gekocht. Eén pot was niet de juiste kleur. Gebeld en binnen 24 uur was het geregeld. Direct goed en snel afgehandeld.Ik ben zeer tevreden.

Snelle bezorging

Bestelling was zo gedaan, ook snel een bericht over de bezorging. Zijn zeer tevreden

Snel leveren

Too bedrijf

Alles wordt keurig verpakt en op tijd afgeleverd.

prima tot nu toe

net binnen gekregen maar bevallen goed. even aan kijken . groet Peter

Zeer correct !

Zeer goed Dit wordt mijn nieuwe leverancier !

aanrader , zeer snelle levering

Snelle levering ,goed verpakt gewoon perfect

Compleet aanbod en service

Een aantal producten besteld, goed aanbod. Ik werd snel na plaatsen van de order gebeld dat een product (verfroller) niet op voorraad bleek, en of ze het van een ander merk mochten leveren. De volgende dag kwam alles binnen. Zeer tevreden.

Het was makkelijk om bij Decoprof te bestellen en het was snel geleverd, top

Snelle bezorging en de korting scheelde € 26 op de 2 potten die ik besteld had !

Prima keuze om bij dit bedrijf jouw verf aan te schaffen

Heb zelf niet geschilderd maar degene die het heeft gedaan was erg enthousiast over de verf

Goede service, snelle levering

De titel zegt het al: de bestelde producten werden heel snel geleverd, en ik werd goed geholpen bij het kiezen van een alternatieve structuurverf. Dank!

Goede en snelle services

goed product

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.