OK

Snelle levering! Alleen bij de buren afgeleverd.

Denken mee in oplossingen !

Boden goede alternatieven qua verf en kleuren. Fijne terugkoppelingen.

Bestelling geplaatst, volgende dag netjes geleverd.

Makkelijke manier van bestellen. Levering volgt snel

Gewoon zoals het hoort fijn advies en afspraken worden nagekomen

snel en klantvriendelijk

De maat kwast die ik wilde was utverkocht. Telefonisch contact over de andere opties en kosteloos een andere maat gekregen.

Geweldige service

netje op tijd geleverd, product kwam overeen met bestelling

netjes geleverd, 's avond besteld, de volgende middag in huis.

Woensdag besteld, volgende dag geleverd.top

Daags na bestelling al in huis, top

Goede en nette levering, goed verpakt

Product is super snel geleverd, bestellen ging easy

Product is super snel geleverd, bestellen ging easy (product zelf nog niet geprobeerd)

Snelle levering en goed verpakt.

Snel, kwaliteit en zeer goede kwaliteit en service.

Echt een top bedrijf.

Perfect en snel geleverd, prima product!

Perfect en snel geleverd, prima product!

Bedrijf met goede service verlening

Prima product snel geleverd, helaas was door transport schade welke keurig is opgelost.

Goed en snel

Supersnel geleverd

Netjes en op tijd geleverd!

Netjes ingepakt, goed ontvangen!

Goede en snelle service

Decoprof behandeld de bestelling met zorg en snel. Het is alleen jammer dat postnl er dan weer wat langer over doet om het product te bezorgen.

Klant gericht

Klant gerichte en doelgerichte informatie

Product niet thuis geleverd maar binnen de 5 dagen af te halen

Product niet thuis aangeboden, 5km verder I is te zwaar met de fiets. Maar 5 dagen de tijd!

Zeer goede service! Heel fijn als er iemand mee denkt.

Doen net een beetje meer

Ondanks dat ik een kleur nodig had van het merk Herberts dat al meer als 15 jaar niet meer bestaat is het toch gelukt om de juiste samenstelling te vinden, in eerste instantie werd ik gebeld door een medewerker dat deze kleur niet in de mengmachine stond en of ik deze eerder had laten mengen voor een Sikkens verf, nadat ik dat kon bevestigen ging deze medewerker contact opnemen met Sikkens met als resultaat dat ik 1 dag later mijn verf op kleur heb ontvangen.

Vrijdag besteld zaterdag in huis perfect

Dirk Dronkersweg 17

4462 GA Goes

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.