Snel en professioneel

Na een kort telefoontje was mij duidelijk hoe ik mijn verf moest bestellen. Daarna direct besteld en na 1 dag de op kleur gemaakte verf in huis. Perfect !!

Alles perfect in orde

100 % tevreden

Snel en overzichtelijk!

Wat een goede service. Ik had dringend materiaal nodig en alles werd de volgende al geleverd.

Niets ontvangen, ook geen bericht

klantenservice wist ook van niets

Gewoon goed.

Top! S avonds besteld, s ochtends 10 uur al binnen!

Aanbevolen

Supersnelle levering naar België. Goed voor de portemonnee nu

Goed geholpen en netjes geleverd

Bestellen gaat makkelijk, tegen een goede prijs en netjes thuisbezorgd

Super snelle levering!!

Goed advies en snelle levering.

Soepele levering

Wat ik heel leuk vindt, is dat er een mogelijkheid vanaf hun website naar een pick up punt meteen regelen.

Prima service, goede prijs

Leuke website, makkelijk bestellen

Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. Goede prijzen en veel keus. Alles duidelijk uitgelegd.

Voldoende

Product goed verpakt.

De bestelling werd de volgende dag al geleverd en was erg netjes verpakt! Aanrader dus!

De verf had ik besteld in kleur wit Toen ik de pot opende zag ik dat het wit niet overeenstemde met de reeds eerder behandelde muur. Deze was in gebroken wit (RAL 9003). Zonder discussie nam Decoprof de pot terug en paste de kleur aan door de juiste pigmenten aan toe te voegen. Ik heb nu de pot terug. Dit is echt een super service en ik ben Decoprof zeer dankbaar ervoor.

Super snelle levering

Super snelle levering

Achter 24 uurs levering aan moeten bellen

Na 1 week gebeld waar het bestelde bleef, vervolgens zou ik terug gebeld worden, dit is niet gebeurd. 4 dagen later was het product er in eens

Snel geregeld

Na een goede verzending heb ik het pakketje in goede verzorgde verpakking thuis afgeleverd top.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt.

Het ziet keurig uit ik kan niet anders zeggen!

het ziet professoneel uit allemaal netjes u verkoop ook veel produckten voor de schilders wereld zo is de Vos ook begonnen dat was ik weet of hij nog bestaat?

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs

Goede producten & snelle levering!

Wij zijn zeer tevreden van onze aankopen op Decoprof. Pakketjes worden de dag nadien al vaak geleverd. De producten zijn van hoge kwaliteit en worden uitgebreid beschreven op de site, vaak met interessante promo’s. Eenmalig ging er een verfpot stuk tijdens het vervoer, ook de dienst na verkoop om hiervoor een nieuwe op te sturen ging super vlot. Bedankt!

perfect !

Goed verpakt en prima op tijd afgeleverd

Heel netjes ingepakt. Snelle levering.

Heel netjes ingepakt. Snelle levering.

17 Dirk Dronkersweg

Goes 4462 GA