Snel en juist product

Snel geleverd en zeer goed product

Makkelijk bestellen en een snelle levering.

Ik word er blij van!

Op naar de schilderklus

duidelijke website, snelle levering!

Makkelijk het product gevonden wat ik zocht en vervolgens was het er in één dag.

Site om te bestellen Tracking levering - verpakking - termijn = Perfect

Goede ervaring

Bestelling ging fout . Hebben ze snel opgelost. Top gasten .

Was er niet in de winkel balen maar boden aan het aan op kosteloos naar huis te sturen

goede informatie, snelle levering. TOP.

TOP ervaring. Aanbevolen.

Fantastische keuze in kleuren

Voor kinderkamer online een tint groen uitgezocht. We wilden graag latex, de kleuren vaan farrow and Ball kan je via de site gewoon bestellen. Snelle levering, goed verpakt en alles wat je nodig hebt kan je direct bestellen.

Goede spullen, goede prijs, snelle levering

Eerder ook al behang, lijm en verf gekocht in fysieke winkel. Nu schilderspullen in de webshop. Ze hebben alle spullen die de echte vakman gebruikt en voor goede prijzen (goed voor beide kanten). Snelle levering (2 dagen, op zondag besteld) .Niets negatiefs te melden, alleen maar positieve ervaringen

Service impeccable

Emballage très soigné, bien protégé et livraison très rapide comme annoncé sur le site. Je recommande vraiment.

5 voor 9 besteld, volgende dag binnen

En dat op een zaterdag!

Supersnelle levering

Zelfs op een eiland binnen 24 uur geleverd dat is echt knap!!

het is een prima firma, binnen de geplande tijd geleverd.

Prima firma, snelle levering.

Tevreden klant.

Snelle en correcte levering, verpakking en producten in goede staat.

Eerste keer

Beste. Ik kon jullie niet vanuit België maar mag een ding zeggen de bestelling ging heel vlug thuis gekomen. Voor de betaling geen probleem wel een veilige berekening. Zal jullie zeker aanraden ik zelf schilder bent . Bedankt voor alles.

Super service

Hele goeie prijs en de snelste levering ooit!

Supersnel geleverd

Eergisteren besteld en gisteren al geleverd, keurig verpakt en prachtige matte muurverf in de door ons gewenste kleur.

Prima services

Verf besteld en aangegeven dat ik het op een bepaalde dag wou ontvangen. Dit is ook netjes gebeurd.

Vlot, verzorgde verzending en mooi assortiment

Gewoon heel tevreden. De eerste bestelling werd prima verpakt verzonden.

5 liter emmer was gescheurd, en tex liep er zo uit. Dezelfde dag heeft Decoprof een nieuwe verstuurd, die super was ingepakt waardoor koeriersdienst niet nog eens schade kan aanrichten. Heel netjes en goed opgelost !

Snelle levering en goed verpakt

Snelle service uitstekende produkten

Produkten werden snel geleverd en waren van hoge kwaliteit

Makkelijk besteld via website, snel bezorgd. We kunnen er mee aan de slag

17 Dirk Dronkersweg

Goes 4462 GA