super tevreden 10op 10

rap en coreckt mersie

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

uitstekend

Goede informatie, prijs/kwaliteit, snelle levering.

Scherpe prijs, vlotte levering, verf goed ingepakt geleverd

Histor primer gekocht die veel goedkoper is dan jn de zelfbouwmarkt, snelle levering, verf heel goed ingepakt geleverd

zeer goed, zeer snel geleverd ( binnen 24 uur !!!) , perfect verpakt

zeer goed, zeer snel geleverd ( binnen 24 uur !!!) , perfect verpakt ga zeker weer een bestelling plaatsen !

Snel en goed verpakt geleverd

Snel, veilig goed verpakt geleverd!

Snelle levering top product

Heb t nog niet gebruikt

snelle levering, keurig verpakt

De verf werd snel geleverd en was keurig verpakt. Top!

Zo snel het juiste bestelde binnen

Ik.zal.zeker meer gaan bestellen indien nodig dit is wat een klusser nodig heeft .het juiste materiaal snel in huis

duidelijk en snel

aan de humor ligt het niet!

Absolutly Perfect!!!

Everything from my order was correct! Super fast delivery! Thank u do much for everything!

Snel besteld, snel geleverd.

▪︎Makkelijk te bestellen ▪︎Achteraf betalen ▪︎Snelle levering ▪︎Een van de goedkoopste

Snel en adequaat antwoord en levering

Snel korrekt geleverd

flauw en onduidelijk

bij elke blik een kwast cadeau. Bestel je 2 blikken doen ze er maar 1 kwast bij. Daarbij had ik robol az wit besteld met een website die een blik laat zien waar white op staat. en krijg dan robol az w05 welke voor blikken is om kleurstof toe te voeten.opgestuurd. Vraag ik me dan toch af of dit wel echt de verf is die ik nodig heb. ralkleur is dan ook onduidelijk.

.....

Iets goedkoper en snel geleverd

Snelle, betaalbare kwaliteit!!

Nemen snel telefoon op en geven goed advies. Verf van prima kwaliteit en tegen reële kosten. Verzending snel en gratis en nog 40% goedkoper als plaatselijk schildersbedrijf. Kwast erbij met roerhoutje. Heel erg tevreden. DECOPROF bedankt!!

Snel en goede prijs kwaliteit

Pakketje was snel bezorgd en de prijs was prima. Volgende keer zal ik weer bestellen

Prima voor elkaar en op tijd bezorgd.

Met het bestellen was het wat moeilijk maar zijn er wel uitgekomen.

Vlekkeloze afhandeling

Aantrekkelijk geprijsde topartikelen, correct in het opnemen van de bestelling en snel in afhandeling.

Goed en snelle levering

Zeer goed en vriendelijk geholpen tijdens telefoon gesprek over kleur nummer.

Gewoon goed!

Makkelijk bestellen, snelle en nette afhandeling. Fijn om hier producten te bestellen!

17 Dirk Dronkersweg

Goes 4462 GA