Goed product en snelle levering.

Bestelling werd snel en correct uitgevoerd. Zeer tevreden.

Goede uitleg over producten, onmiddellijk sample ontvangen. Zeer vlotte communicatie! Een aanrader!

Gewaardeerde hulp bij bestellen, prima producten

Heb SDS vooraf even gebeld om wat tekst en uitleg te krijgen mbt hun alarmsystemen voor mobiele devices. Prima uitleg en begeleiding gekregen en zo meteen de juiste spullen besteld. Volgende dag al in huis! Alarmsysteem doet het prima en is makkelijk in gebruik. Alleen jammer dat de afstandsbedieningen en sleuteltjes generiek zijn. Indien dus iemand een identiek systeem heeft kan deze jouw alarm volledig uitschakelen...

Uitstekende service !

Prima bescherming gevonden voor IPAD welke zgn "Hufterproof" ingepakt moet zijn. Top kwaliteit

Duidelijke site, goede informatie, scherpe prijs en snelle levering.

Ik zocht een oplossing voor het beveiligen van mijn laptop. Vond hier snel wat het beste was. De informatie tekst en beeld was goed en helder. Ik had geluk met de aanbiedingsprijs en de levering was snel.

Super goed geholpen en alle afspraken nagekomen.

Wij hadden erge haast en met de juiste hulp kregen wij de bestelling toch nog op tijd binnen! Super! Werden inderdaad snel teruggebeld na het eerste telefonische contact.

Correcte afhandeling van order

Zeer leuke aangename ervaring. Ondanks wij een nieuwe klant zijn, heeft men mij zeer goed bijgestaan bij de aanmaak van profiel. Ook de betalingswijze werden uitvoerig besproken en correct uitgelegd. Bijkomend vragen over een bestaand product op jullie webshop werden zeer snel beantwoord. Er is zelfs telefonisch contact opgenomen wat zeer aangenaam was. Bij de bestelling was er echter een achterstand van levering. Ardjan Kolster heeft zijn uiterste best gedaan m deze levering sneller te doen en bood zelfs een alternatief aan. Teveregeefs, maar dikke pluim voor Ardjan die mij het gevoel gaf dat hij hier van was aangedaan omdat hij onze wens niet kon inwilligen. Wij hopen in de toekomst nog bestellingen te kunnen plaatsen en hopen op een even positieve behandeling van onze aanvraag.

Erg goede en ook snelle service.

Tijdens telefonisch raadplegen valt de hulpvaardigheid en service gerichtheid direkt op. Het besteld product was ook snel binnen en geheel volgens wens. Uitstekend werk van de mensen van dit bedrijf.

Geweldige service en super snel geleverd. De volgende dag al binnen en product moest uit de UK komen

Goede service en bestelling snel ontvangen. Er was een product niet op voorraad, maar kreeg meteen een alternatief artikel aangeboden met een passende oplossing.

Super + snelle service

Het contact met Security Display Solutions is perfect gelopen. Zij hebben onwijs snel geschakeld, toen wij last minute iets nodig hadden. Wij zijn dan ook erg blij met de snelle service en de aangeboden oplossing (welke overigens niet gemakkelijk ergens anders te verkrijgen is). Top!

goede service snelle bezorging

Ik werd perfect geholpen. De medewerker aan te telefoon hielp mij de juiste keuze te maken (die overigens ook de voordeligste was). Toen ik een fout maakte in mijn bestelling, wees de medewerker mij er per mail op en maakte het voor mij in orde.

snel en betrouwbaar

na een kort telefonisch contact een offerte ontvangen. Na goedkeuring was het product snel op locatie. Fijn werken met de mensen van Security Display Solutions.

prima service

Perfect telefonisch ingelicht!

Ik wist niet zeker hoe ik mijn apple tv's inclusief afstandsbediening moest beveiligen. Daarom had ik gebeld en ben ik zeer correct geïnformeerd en geholpen. Daarnaast is de levering super snel! Kortom: aanrader!

Goed product, prettige communicatie en een snelle levering

Klantgericht bedrijf met goede en snelle communicatie kanalen.

Goed geinformeerd over de status van mijn order

positief

Goed product, prettige communicatie en snelle levering

Een klantgericht bedrijf. Ook telefonisch goed bereikbaar. De bestelde materialen zijn van goede kwaliteit en waren snel in huis.

Klantgericht, goed product, goede service

Ik ben keurig op de hoogte gehouden van de bestelstatus en de levertijd. Ook de follow-up was prettig en snel.

snelle, goede service

heldere communicatie, snelle service, duidelijke product omschrijving

Uitstekende ervaring, professionals op het gebied van toonbankdisplays

Er werd nog nagebeld om te kijken of wij tevreden waren met de bestelling, top service! Wij zijn zeer tevreden met de toonbankdisplays

Geweldige service!

Werd keurig op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, top!

Geweldig product, levering later dan op website vermeldt

Bestelling geplaatst op Hemelvaartsdag, 30 Mei. Op de website stond levering volgende werkdag. Vanwege Hemelvaartsdag werd het product echter pas maandag verzonden. Was fijn geweest als dat op de website juist vermeld was. Product is verder top

Klantgericht, goede service, snelle levering en vriendelijk in contact.

Mijn eerste bestelling verliep uitstekend. In verband met een uitzonderlijke levering is ons contact per mail verlopen. 1 aanspreekpunt en snel reageren. Product van goede kwaliteit en prima verpakt bezorgt.

Zeer goed advies

Onlangs contact opgenomen met SDS met een aantal vragen. Meer dan prima advies gekregen. Prijs kwaliteit lijkt goed op het eerste oog en verzending erg vlug. Al met al een goede ervaring!

HEILIGE STOEL 6807

6601 SV Wijchen

024 641 94 74

Over Security Display Solutions

Security Display Solutions schützt Ihre Produkte vor Diebstahl. Wir bieten Lösungen zur Sicherung von Smartphones, Tablets, Computern, Laptops in Geschäften, Schulen, Bibliotheken, Restaurants, Unternehmen und auf Messen. Neben unserer eigenen Handelsmarke SeDiSo liefern wir auch Sicherheitsprodukte anderer renommierter Marken wie Maclocks, Kensington, LocknCharge, LEBA, AVER, LapCabby, Gripzo, Bravour und viele andere. Security Display Solutions beveiligt uw producten tegen diefstal. Wij bieden oplossingen voor het beveiligen van smartphones, tablets, computers, laptops in winkels, scholen, bibliotheken, restaurants, bedrijven en op beurzen. We leveren naast ons eigen huismerk SeDiSo ook beveiligingsproducten van andere gerenommeerde merken zoals Maclocks, Kensington, LocknCharge, LEBA, AVER, LapCabby, Gripzo, Bravour en vele anderen.