Top service en hoogwaardige producten

Deze shop verkoopt niet alleen top producten maar ze zijn ook sterk in service en communicatie. Zeer prettige ervaring keer op keer.

• Bedrijfsnaam Urban Events

perfect!!

As always, Ardjan is proactive and goes the extra mile!

• Company name HSV Dutch & International School

Goede service en communicatie

• Bedrijfsnaam TCS houthalen Europark 1002 B-3530

Uitstekende service

Ik had gevraagd om eerst de factuur te sturen en dan te leveren maar toen we de factuur ontvingen was dat tevens de levering van het product. Voor ons geen probleem, maar dit geeft wel aan dat er vertrouwen is.

• Bedrijfsnaam goed en voor late r herkenbaar

Fijne communicatie en snelle service

Ik heb hier 3x besteld in totaal 106 hoesjes. Snelle levering en met factuur. Mijn collega's zijn blij met de hoesjes

• Bedrijfsnaam Hartekampgroep

Snelle reactie

Snelle reactie op een bestelling via de mail. Fijn dat er wat aan de prijs gedaan wordt voor terugkerende klanten. Helaas iets vertraging door een grondstoftekort.

• Bedrijfsnaam IKEA Haarlem

Super goed

Super snel geleverd, goed geregeld

• Bedrijfsnaam WHC Wezep

Perfectie bestaat niet maar Security Display Solutions komt er wel heel dichtbij

Zeer deskundig en vriendelijk. Bovendien snelle levering.

• Bedrijfsnaam VVV Waterland van Friesland

Uitstekende service

Dit is de tweede maal dat ik bij Security Display Solutions bestel en opnieuw is alles goed verlopen. Misschien wel één puntje : ik had gevraagd na 16/5 te leveren en de stelling kwam twee dagen eerder; geluk dat ik thuis was.

• Bedrijfsnaam N.v.t.

Top service en snel geleverd!

Snel geholpen en snel geleverd!

Geweldige service

Behulpzaam tijdens het besteltraject en snelle levering. Gewoon hele fijne service.

• Bedrijfsnaam Hotel Restaurant Zalen Hoogeerd

Zeer servicegericht en met kennis van zaken

Prettige dienstverlening en duidelijke informatie over te verwachte levertijd en producten. Goede afhandeling en correcte facturatie.

Geweldige service en goed meegedacht

Ik had weinig tijd om een bestelling rond te krijgen en op locatie te krijgen. Door uitstekende service is het gelukt om de levertijd van de bestelling (40 hoesjes) te verminderen met 2 dagen. Mooie website en goede service; 5 sterren.

geweldige service

wij zagen online houder voor beveiliging. we hebben gebeld, en zelfde dag terug gebeld. aanbieding gemaakt en besteld. volgende dag in huis. super

• Bedrijfsnaam phonehouse zevenaar duiven

Uitstekend geholpen

Bestelde product was niet voorradig, ander product dat was voorgesteld voldoet aan de verwachtingen en snel verstuurd

• Bedrijfsnaam Moneytronic Nederland b.v.

Goed advies

Op een vraag hen ik heel goed advies gekregen en ben erg tevreden.

Attente oplettende verkoopsite

Bij het bestellen een verkeerde maat besteld. Opmerkzame medewerker maakte mij er op attent . Scherm werd duurder, maar tevens werd een goedkoper alternatief aangeboden

zeer goed advies en goede kawlaiteit producten

we waren op zoek naar specifieke wandhouders voor tablets. Er werd zeer goed advies gegeven . Snelle levering en kwalitatief goede producten.

• Bedrijfsnaam Telecom Service Oost

Snelle levering en goeie kwaliteit

Grandioze service

Ik was op zoek naar een kort laadkabeltje met een micro USB aansluiting en Lightning connector om mijn Iphone te kunnen opladen als deze op een gimbal handstatief bevestigt zat. Dat blijkt lastig te zijn. Na lang zoeken kwam ik uit bij Security Display Service en heb de kabel aldaar bestelt. Omdat men bij SDS twijfels had over het nut van deze kabel hebben ze mij gemaild met tekst en uitleg. Uiteindelijk bleek het toch een juiste keuze te zijn en is het kabeltje per omgaande toegestuurd. Nadat bleek dat de Lightning connector geen haakse uitvoering bleek te zijn heeft SDS nog gezocht in de voorraad en zowaar nog een haakse kunnen vinden. Deze werd kosteloos nagestuurd. Belangrijkste punt: Het werkt ook nog eens goed.

Super oplossing

Wij hebben een nieuwe presentatie opstelling wat voor 4 presentatie ruimtes best een flinke investering is geweest. De dongels op de devices die de presentatie moeten geven zijn draadloos en buiten de kans op diefstal was de bedrijfsleiding ook bang voor de mogelijkheid dat iemand per abuis een dongel vergeet los te koppelen en deze daardoor meeneemt. De oplossing van Security display zekert de dongels nu aan de opberg systemen die op de tafels gezekerd staan, hierdoor is mee nemen, en zeker per abuis, niet meer mogelijk.

• Bedrijfsnaam Compaxo Fijne Vleeswaren B.v>

Kwaliteit en scherpe prijzen

Afspraken worden correct uitgevoerd

Lightspeed service

Toen ik m'n bestelling plaatste, kreeg ik te horen dat het 8 tot 10 werkdagen zou duren om te leveren. In plaats daarvan had ik na 2 of 3 dagen al in huis. Supersnelle levering tegen scherpe tarieven. 10/10!

Goede service, denken mee!

snelle reactie van klantenservice. denken mee met het aanbieden van het juiste product. vriendelijk.

uitstekend product

beeldschermkwaliteit met voorzetscherm is nog super heel snelle reactie op mail die ik verstuurde voor een probleempje correcte service

HEILIGE STOEL 6807

6601 SV Wijchen

024 641 94 74

Over Security Display Solutions

Security Display Solutions schützt Ihre Produkte vor Diebstahl. Wir bieten Lösungen zur Sicherung von Smartphones, Tablets, Computern, Laptops in Geschäften, Schulen, Bibliotheken, Restaurants, Unternehmen und auf Messen. Neben unserer eigenen Handelsmarke SeDiSo liefern wir auch Sicherheitsprodukte anderer renommierter Marken wie Maclocks, Kensington, LocknCharge, LEBA, AVER, LapCabby, Gripzo, Bravour und viele andere. Security Display Solutions beveiligt uw producten tegen diefstal. Wij bieden oplossingen voor het beveiligen van smartphones, tablets, computers, laptops in winkels, scholen, bibliotheken, restaurants, bedrijven en op beurzen. We leveren naast ons eigen huismerk SeDiSo ook beveiligingsproducten van andere gerenommeerde merken zoals Maclocks, Kensington, LocknCharge, LEBA, AVER, LapCabby, Gripzo, Bravour en vele anderen.