Zeer vakbekwaam bedrijf

Producten zijn van goede kwaliteit, levertijden zijn goed en de service is zeer goed.

Helemaal geweldig

Heb inmiddels meerdere malen een bestelling geplaatst bij Security Display Solutions en iedere keer kreeg ik 'm snel in huis (sneller dan verwacht). Terwijl je wacht word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Communicatie verloopt goed en correct. Ik kan Security Display Solutions van harte aanbevelen.

Kwalteit

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede informatie en extra aandacht voor snelle levering.

Onze bestelling kreeg in eerste instantie een levertijd van enkele weken mee, maar door de extra aandacht en inzet van de accountmanager ontvingen we de bestelling binnen een week.

Goede communicatie en snelle verzending

Tevreden!

Snelle levering!

Goed advies en snelle levering

Er werd goed meegedacht over de oplossing die we zochten . goed advies en snelle levering. Producten voldoen aan de verwachting.

Ongekende en snelle service

Voor gebruik op mijn e-bike bestelde ik bij SEDISO een verloopkabel (tussen bedieningsunit en telefoon). Dezelfde ochtend werd mij gemeld dat door de lage spanning van de bedieningsunit, mijn telefoon niet of nauwelijks zou worden opgeladen. Een geweldige service om mij dit direct te melden. Op basis van het voorgaande heb ik afgezien van de aankoop. Hierop werd gemeld dat het aankoopbedrag zal worden teruggestort.

vlekkeloos

vlotte updates, duidelijke factuur, snelle levering. Goeie ervaring.

proces naar wens verlopen

vriendelijke mensen die je graag helpen, je word goed ter woord gestaan en adequaat geholpen

Kabeltje besteld en er voor gekozen het zelf op te halen. Opgehaald en uitgeprobeerd. Het voldeed niet aan de verwachtingen. Geen probleem, geld werd direct teruggestort.

Ben goed geholpen in de breedste zin van het woord.

Heel snelle reactie op mijn vraag en goede levering!

Fijn bedrijf , snelle reactie op mijn aanvraag en fijne communicatie.

Snel en goed geleverd

Producten als omschreven, snel en goed geleverd

Snelle, goede service en fijn contact.

We hebben hier een offerte opgevraagd voor levering laptopkast en we waren niet teleurgesteld. Snelle reactie op mail en snelle levering.

betrouwbaar en snel

Snel geleverd, goed ingepakt. Tevreden over product en bedrijf.

aardige mensen

Ik had een foutje met mijn bestelling werd goed opgelost . prima bedrijf

Snel en betrouwbaar

Alles prima!

Altijd meedenkend en op tijd binnen!

Prima service !

Snelle levering en prima service per mail !!

Niets op aan te merken!

Veel verschillende producten in vrijwel elke prijsklasse en dus voor vrijwel elke situatie een passende oplossing. Daarbij nog super snel geleverd (onze bestelling kwam pas na 15:30 door) en toch de volgende dag/morgen geleverd!

Afspraak is afspraak

Gemakkelijke bestelprocedure en goed op de hoogte gehouden na de bestelling wat ik kon verwachten. Deze informatie werd ook waar gemaakt!

Alles is goed gegaan

Had een oudere MacBook gekocht en wilde een goed Veiligheids bracket ( will geen hele case). Security display solutions was de enige winkel die deze noch verkochten voor oudere macbook. Levering was wat langzaam, maar was verder geen probleem.

Geweldige service

Product stond nog niet op hun site, navraag gedaan en binnen paar uur bevestiging dat ze het ook kunnen leveren. Zelfde dag nog stond het ook op de site en ik had het product ook weer razendsnel binnen.

Erg fijn bedrijf om zaken mee te doen. Wij konden zelfs de producten aan huis omruilen, aardige mensen

HEILIGE STOEL 6807

6601 SV Wijchen

024 641 94 74

Over Security Display Solutions

Security Display Solutions schützt Ihre Produkte vor Diebstahl. Wir bieten Lösungen zur Sicherung von Smartphones, Tablets, Computern, Laptops in Geschäften, Schulen, Bibliotheken, Restaurants, Unternehmen und auf Messen. Neben unserer eigenen Handelsmarke SeDiSo liefern wir auch Sicherheitsprodukte anderer renommierter Marken wie Maclocks, Kensington, LocknCharge, LEBA, AVER, LapCabby, Gripzo, Bravour und viele andere. Security Display Solutions beveiligt uw producten tegen diefstal. Wij bieden oplossingen voor het beveiligen van smartphones, tablets, computers, laptops in winkels, scholen, bibliotheken, restaurants, bedrijven en op beurzen. We leveren naast ons eigen huismerk SeDiSo ook beveiligingsproducten van andere gerenommeerde merken zoals Maclocks, Kensington, LocknCharge, LEBA, AVER, LapCabby, Gripzo, Bravour en vele anderen.