altijd goed

Ik bestel al jaren een product en dat wordt keurig verpakt meestal al de volgende dag bezorgd.

Prima product

Neem dagelijks het medicijn en is geweldig, geen problemen

Ik ben 100% tevreden over de producten, maar vindt het jammer dat er steeds kortingsacties zijn

Geef mij liever standaard een lage prijs, net als Hornbach. Dan hoef ik niet steeds groots in te slaan met alle risico's van bederf...

top

ik kan niets anders zeggen dat alles goed is gegaan behalve dat het niet door de brievenbus kon

Always good

Levering razend snel en de product is great, gewend aan de verpakking

Helemaal top service!

Geweldig, snelle levering en achteraf betalen.

De door mij bestelde vitamines worden snel en prima verzorgd geleverd het is een goed werkend fijn product en zorgt voor een stabiele vitamine aanvulling. En dat vind ik terug in de bloeduitslagen er zijn geen tekortkomingen.

Vaste webshop als het om GPB supplementen gaat!

Fijne webshop, goede prijzen en bestelling wordt altijd snel geleverd.

Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed

Duidelijke toelichting op de producten en prima service

Reeds opgemerkt: zeer goede service en prima website

Prima webshop

Snelle levering van, voor zover we dat kunnen beoordelen, goede vitaminen

Altijd goed

Zoals al jaren het geval is, ging het deze keer weer precies zoals verwacht. Snel, goed en prima verpakt.

Makkelijk

Makkelijk te bestellen, goed geleverd.

Tevreden klant

De bestelling wordt altijd vlot geleverd, soms leuke aanbieding en ik ben tevreden over de producten.

Betere verpakking lijkt mij een goed idee. Verpakking scheurt snel open en dan valt inhoud eruit.

Snelle levering, goed verpakt.

Eenvoudig en klantvriendelijk

Bestel altijd telefonisch, vriendelijke medewerkers en snelle levering

Positief

Positief

Snel en betrouwbaar.

Al jaren klant!!!

Makkelijk

Ik krijg elke keer 170 tabletten voor ongeveer half jaar. Groot voordeel je vergeet het niet,vitamines op recept,en houd het bij,je krijgt nog korting. En ook heel belangrijk (tot nu toe)bloedwaarden steeds goed.

Weinig

Ik ga komende week mijn gastric bypass operatie ondergaan, heb de multivitamine en calci d3 besteld. Multivitamine slik ik al wel, is goed en makkelijk door te slikken met een beetje water, ondanks dat hij heel groot is. Netjes geholpen.

Alleen de kauwtabletten zouden wel iets goedkoper mogen vooral voor de mensen die het niet breed hebben en niet tegen de gewone pillen kunnen en hun leven moeten innemen.

Top site

Producten zijn makelijk te vinden en snelle levering.

Alles perfect geleverd

Alles werd perfect geleverd ,en vragen werden telefonisch snel en goed behandeld

Steenpad 19

4797SG Willemstad

Over vitaminenoprecept

Vitaminenoprecept.nl, al sinds 2004 voordelig vitaal!