Snelle levering en heb er baat bij

Goede service.

Via mail goede service. Verder goede producten voor schappelijke prijzen.

Ik ben superblij met mijn aankoop!!!

Snelle levering, het is een hele mooie armband. Ik slaap vaster, ben rustiger in mijn hoofd en heb meer energie.

5 armbanden gekocht voor het hele gezin. Gelukkig vlak voor kerst nog afgeleverd. Iedereen blij met de mooie en symbolische banden.

goed en snel

Snel geleverd en feestelijk verpakt.

Ondanks de Corona drukte toch snel binnen was. Erg attent dat u mijn pakje als brievenbuspakje met track en tracé code heeft verstuurd zodat ik het kon volgen. Een prettige attentie. Dank u wel.

Super tevreden

Reeds vorige maal bevestigd , zijn super tevreden over het product en de snelle levering

Nice and effective

Nice jewelry and quick service

Mooie kwaliteit armband, snel en netjes ontvangen.

Ene dag besteld,volgende dag leuk ingepakt voor de kerst ontvangen. Mooie kwaliteit armband.

Vlotte levering en goed product.

Ik winkel hier zeker nog meer.

Grote armband is te kort

Had hem langer verwacht de grote armband is te kort.word nu onderling geregeld dat hij word vergroot

Erg goed

Bestelling binnen een dag ontvangen prachtig verpakt.

Het is voor mij nog te vroeg om te zeggen wat de armband met mij doet maar de verwachting is positie

Mijn ervaring is positief. Ik hoop dat deze armband gaat helpen ik heb autisme. En ik zie er voordelen in wat die voordelen zijn moet ik nog ervaren.

Correct bedrijf !

Heb vandaag voor de 3 de keer mijn armband omgedaan. Heel mijn arm gekrast. Ik stuur u de foto’s door. Indien mogelijk stuur ik hem graag terug en liever een ander model in de plaats. Verpakking is nog intact en armband is aan binnenkant heel scherp. Zou niet mogen toch voor iets van deze prijs. Graag Glasgow 4 in 1 , die kochten we voor mijn man en zijn we heel tevreden over. Alles netjes opgelost ! Hele vriendelijke eigenaresse. Heb een nieuwe armband ontvangen . Super !

Mooie en goede kwaliteit armbanden, goede feedback en snelle levering

+ het kon aangegeven of je gratis een cadeau verpakking wilde. Is net dat beetje extra

Gewoon erg goed!!

Gewoon goed, niets aan toe te voegen

Mooie armband...Was mooi ingepakt..

Tip top in orde

Mooie armband, snelle levering, heel tevreden!

Pracht-sieraad

Deze armband is werkelijk schitterend! In het licht schitteren de kristallen je tegemoet! Comfortabel in het dragen, kortom: het lijkt, alsof ik er steeds naar moet kijken...Ik word er zogezegd als door een magneet naartoe getrokken.

Was niet tevreden met mijn bestelling en zonder problemen meteen kunnen ruilen

Vond de armband tegen vallen en de ring was veel te groot. Meteen mailtje gestuurd en meteen antwoord gekregen! Mocht het zonder problemen ruilen. Nu wel tevreden!!

zeer goed

t was dringend voor een verjaardag ze zijn direkt op de fiets gesprongen om de bestelling bij de post binnen te brengen wat aleen gaat als je passie hebt voor je bedrijf goed zo ; maurizio de kort

Gewoon perfect bezorgd en sneller dan voorspeld

Schakel in/uit is niet echt gemakkelijk

Goede service heb gebeld dat ik het slotje niet openkreeg, Duidelijke omschrijving dus Top.

geweldig

had 2 armbanden besteld de eerste was snel binnen de 2de duurde ff wat langer maar er zat bij de eerste een handgeschreven briefje met daarop dat de volgende zo snel mogelijk zou volgen.

Nog geen idee of het iets doet maar wel mooi armband

Stuwmeer 130

3994 HS Houten