super tevreden, ook de leverancier super
Graag gedaan, wij zijn blij met u als klant. Hartelijke groeten Else de Jong
Het zakje zak er keurig netjes uit en de armband was goed en netjes verpakt. Een leuk briefje erbij.. Helemaal prima
Alles voor een glimlach zou ik bijna zeggen, maar dat is de slogan van een ander bedrijf. Maar dat u er blij mee bent dat is fijn. Hartelijke groeten Else de Jong
De eerste dag dat ik hem om heb gedaan voelde ik het al: Beter zicht. Beter slapen. Meer energie Snachts geen kramp. Enz.
Dat is geweldig nieuws. Wij kregen deze berichten alvaker en ben dan erg blij voor diegene die de werking al zo snel ervaart. Ieder mens reageert anders. Hartelijke groeten Else de Jong
Mooi product en snel bezorgd
Wat fijn dat de Post snel bij u was. Nu eind november zullen de mensen langer moeten wachten op Postnl, wij versturen altijd binnen 24 uur. Ik wens u een fijne december maand toe. Hartelijke groeten Else de Jong
Ondanks dat wij zelf in de fout gingen door een fout adres door te geven zijn we zeer vriendelijk geholpen door Else die ons de nodige tips gegeven heeft om onze fout recht te zetten. Ondertussen is de armband correct geleverd en is zeer mooi. Een echte aanrader
Goedemiddag André Ik ben verbijsterd dat u onze webshop negatief beoordeeld heeft. Het is Corona tijd en is er heel veel vertraging met verzenden omdat heel veel mensen nu online aankopen doen. Ook is het nu Sinterklaas tijd en is er nog meer gaande. Uw armband komt uit Engeland wat nog een stapje langer duurt, Engeland zit in een lockdown dus nog minder mensen aan het werk. Gemiddeld duurt het afleveren 7-10 werkdagen van Engeland naar België maar door Corona zit er een vertraging op. Het is nu 10 dagen geleden dat u besteld heeft. U heeft uw adres zelf verkeerd ingevoerd en we hadden er contact over. Niemand hoeft ontevreden te zijn over onze webshop. Iedereen krijgt wat hij of zij besteld heeft. Maar dat u niet aan mij doorgeeft dat u niets ontvangen heeft en dan gestraft worden met een slechte beoordeling. Dat is toch niet aardig? Elke negatieve beoordeling is een klant minder. Beseft u dat alstublieft? Ik krijg niet eens de kans om het recht te zetten. Ik zal nu weer een armband aan u sturen. Weer €7,50 betalen aan verzendkosten en dan komt deze wellicht dubbel bij u aan. Stuurt u hem dan terug? Ik zal voor dit laatste kiezen met uw juiste adres erop en reken er op dat u een armband terug stuurt mits er twee aankomen. Gaat u hiermee akkoord?
Originele beoordeling
Nog geen armband ontvangen. Ook nog geen datum van levering medegedeeld. Adres Damstraat 62 J, 9220 Hamme, Belgie is juist. Appartementsgebouw met 11 appartementen en 2 ingangen. Appartement J is in de tweede straatingang gelegen. Op het bestelformulier werd bij de opmerkingen rechter ingang vermeld, dit moest linker ingang zijn. Deze deuren liggen naast elkaar in de voorgevel van het gebouw aan de straatkant.. (op enkele meters afstand) Graag een bevestiging van de leveringsdatum Groeten
Eerlijke service had eerst bij de concurrentie besteld.Na 5 maanden hebben ze het geld terug gestort.Besteling nooit geleverd dus uitstekend van jullie.kan niet beter
Wij krijgen vaak berichten van mensen die bij een bepaalde webshop kochten en al weken wachten op hun bestelling. Wij versturen vrijwel altijd binnen 24 uur en als Postnl zijn best doet, dan heeft de cliënt het snel. Wij zijn blij met u als klant en danken u voor de positieve beoordeling. Hartelijke groeten Else de Jong
Heel blij met deze mooie armband, ik draag hem ook in de nacht en slaap veel beter nu
Dat was fijn om te horen, dat u nu beter slaapt. Is er iets essentieel dan is het wel een nacht gevuld met goede nachtrust. Hartelijke groeten Else de Jong
Goed contact zowel via mail als telefonisch. Mooie armband
Lieve Anna, Ons contact was heel bijzonder en wens u al het goede toe!! Warme groet Else
ben dik tevreden kreeg hem ook snel thuis gestuurd minder last van de rug dus doet zijn werk
Wat een geweldig nieuws. Blijf gezond en safe!! Groetjes Else de Jong
Product via de webwinkel besteld en betaald. De armband werd binnen enkele dagen geleverd (zoals aangegeven) en was netjes op maat gemaakt. Mijn opmerking bij mijn bestelling is gezien en behandeld. alles conform afspraak en verwachting. Uitstekend dus!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Altijd fijn als mensen onze inzet waarderen.
Snelle levering en goeie kwaliteit.
Fijn dat u blij bent met uw aankoop. Ik wens u een goede gezondheid toe.
ik kan nog geen ervaringen delen omdat ik de armband nog maar vijf dagen draag.
Goedemiddag Andre, hartelijk dank voor uw reactie. Ik hoop dat u weet dat u door het dragen van een magneetsieraad u beter geaard bent en beschermd bent tegen straling, dat voelt u niet, maar is er altijd. Succes Else de Jong
Na een bacteriële infectie en bloedvergiftiging een jaar geleden ben ik nog steeds aan het herstellen heb mijn vertrouwen in de armband gelegd het is nog maar kort geleden om een juichende mening te hebben ,verwacht echter wel baat te hebben na enige tijd.Dus nog maar even geduld hebben en blijven hopen op een bevredigend resultaat .
Ik hoop dat u weet dat u door het dragen van een magneetsieraad u beter geaard bent en beschermd bent tegen straling, dat voelt u niet, maar is er altijd. Ik wens u een spoedig herstel toe.
Makkelijk bestellen, goede service en nazorg!!!
Wow daar word ik blij van. Wie weet tot een volgende keer.
Mijn bestelling was binnen één dag geleverd en het product bevalt me ook.
Fijn dat het Postnl gelukt is de armband binnen 24 uur te leveren. Veel plezier ermee en blijf gezond.
Ik wist eerst niet goed welke armband het beste zou passen. Via de mail contact gezocht, snelle en vriendelijke reactie en nu heel blij met mijn armband!
Beste Linda Wij helpen graag als mensen niet uit de keuze komen, van welke armband past bij mij. Wij waren er snel samen uit. Heel veel plezier en blijf aub gezond. Hartelijke groeten Else de Jong
Wat is de armband snel binnen en wat ziet de armband er goed uit, na een aantal dagen ermee geslapen te hebebn slaap ik veel bete.,
Heerlijk rustgevend nieuws, hopelijk blijft dat zo. Slaap lekker voor straks
Ben zeer tevreden
Fijn te horen dat u er blij mee bent. Graag tot een volgende keer,
Al diverse keren mooie armbanden hier besteld , deze zijn altijd op tijd geleverd . Geen problemen
Ons contact verliep wederom prettig en als er vragen zijn, dan weet u ons te vinden. Veel plezier met de armband.
Originele beoordeling
Ik had een armband besteld en betaald maar deze nooit ontvangen , na 3 maanden wel het geld terug gekregen . Bedankt
Armband voldoet aan mijn verwachtingen.
Melding prima, keurige service en netjes afgeleverd. Bedankt hiervoor.
Snelle levering. Armbanden is erg mooi
Prima product en snelle levering!
Mooie armband en snel geleverd
ok