Ziet er prachtig uit

Levering is snel en goed

Snelle levering en zeer goede service.

Niet doen

Je betaald maar krijg hem niet

Snelle levering en het product voldoet aan mijn verwachting.

kortom goed!

Presies wat ik ervan verwachtte

Kon niet vlugger

Werkt niet

Helaas moet ik aangeven dat de armband niet werkt.

Goede en snelle sevice

Armband teruggestuurd om kleiner te maken en kreeg deze snel weer retour

Goede producten, niet zo snelle levering

Jammer dat jullie je verschuilen achter de corona crisis. Daarom een zes.

mooie armband

Ik slaap er beter door.

Kan er mee door.....

Na enkele dagen was de armband al stuk. Gelukkig het pennetje gevonden en gemaakt......!!! Nou ja, alle waar naar zijn geld.

Heb mijn armband nu een paar dagen. Is netjes op tijd geleverd, goed verpakt en netjes ingekort. Over gebleven schakels netjes mee geleverd. Ben zeer tevreden.

Ik weet niet echt of de armband zn werk doet maar het is ook gewoon een mooi Sierra's tevreden

Redelijk

Ziet er goed uit alleen is de beschermlaag aan de binnenkant na een aantal dagen verdwenen zodat de armband op de huid groen uitslaat

Het is een mooi sieraad, ik weet alleen niet of de magneet werkt

mooie armband, maar voel nog geen verschil in mijn lichaam. Wellicht moet ik de armband nog langer dragen (ga ik ook doen want hij is gewoon mooi)

Naar verwachting en snelle levering.

Snelle levering mooie armband, volledig naar verwachting .

Ik heb na een week gebeld waar de armband bleef waarschijnlijk iets mis gegaan bij de post .de andere dag hadden ze een andere gestuurd die is gelukkig aangekomen vriendelijk bedankt !!

Positief therapeutische werking.

De armband werkt. Dat merk ik omdat ik astmatische bronchitis heb en de klachten duidelijk verminderd zijn. Ik heb wel veel moeite met de sluiting, zodat ik de armband maar om de pols laat en hem niet afdoe. Dat vind ik een minpunt. .

mooie armband

armband ziet er goed uit, lijkt ook te werken

Super service

Goede service, helaas geeft de ring groen af, zodat ik m nu niet meer draag.

Mooie armband

Sinds ik de armband om heb voel ik me stabieller en slaap ik de hele nacht door , voel me ook beter overdags ,super armband !!

Een aanrader voor magneetsieraden

Ruime keuze, voor ieder wat wils. Fijne armband uitgezocht en doordat ik niet goed had gelezen contact gezocht. Snelle reactie en helemaal naar tevredenheid afgehandeld

hele goeden kwaliteit . Blijven mooi . En betaalbaar . Een zeer te vreden klant

Goede en snelle levering.

Prima, had nog een vraag en er kwam snel reactie.

Goed materiaal en heel behulpzame dame

Al sinds ze een jaar of 8 waren, maken mijn 2 kinderen gebruik van de magnetische slaapmaskers. Mijn zoon kan zonder echt niet slapen. Nu kwijtgeraakt, help! (ik heb er al een vijftal andere aangeboden, maar niets voldoet)... Dus nieuwe besteld en super efficiënt geholpen geweest bij een technisch bestelprobleempje (van mijn kant).

Stuwmeer 130

3994 HS Houten