Pluspunten
makelijke site om te bestellen, groot aanbod, snelle levering
Verbeterpuntenniets ga zo door
Pluspunten
corect bedrijf
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Mooie en bijzondere collectie van sieraden en andere magnetische artikelen. Goede uitleg en persoonlijk contact. Vriendelijke service. Kortom een aanrader.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie website en duidelijk overzicht. En snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en goede gevraagde info.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Else heeft mij geduldig geadviseerd en vervolgens had ik zeer snel mijn order op de deurmat in een prachtige verpakking met veel liefde en aandacht ingepakt! Dus hier kun je zeker goed terecht voor magneet armbanden.
Dank voor uw feedback.
En dat worden ze dan ook. Dank voor uw feedback.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
spoedige levering, duidelijke site
Verbeterpuntenfoutieve lengte armband 19cm gevraagd, 23 geleverd, jammer
Hallo Nicole, zoals u weet kwam u bestelling in 2 verschillende pakjes naar u toe. Doordat er ook gewacht werd op uw betaling is er door ons een foutje gemaakt. Die fout hadden we heel graag voor u verholpen. U had de armband terug mogen sturen. dan hadden we en de verzendkosten vergoed en de armband ingekort. Wij doen ook alles voor een glimlach :)
Pluspunten
overzichtelijk en snelle levering
Verbeterpuntenik heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle service en mooie armband
Pluspunten
Snelle reactie op e-mail. Snelle levering.
Pluspunten
snelle en goede bezorging, aantrekkelijk verpakt, hele goede service
Pluspunten
Goede communicatie, zowel telefonisch als per e mail. Aardig personeel! Prima geholpen!
VerbeterpuntenNvt
de teenringmagneten zijn te groot en verschuiven steeds waardoor er eelt ontstaat. van enig effect is nog geen sprake
Pluspunten
Het product was niet op voorraad en werd daar van op de hoogte gebracht
VerbeterpuntenOp de site voor het bestellen al aangeven of er een vertraagde levertijd is. Dat de levering later kwam was op zich niet erg, al had ik het graag eerder geweten. Ik moet de armband nu naar het buitenland opsturen want het was een cadeau.
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Pluspunten
goede communicatie via de mail
Verbeterpuntenvanuit engeland duurt het best lang eerdat de armband er is bij mij anderhalve week.
Hoi Angela, dat klopt dat was erg vervelend. Het was echt een fout in ons voorraadsysteem. Normaal weten cliënten als ze iets kopen hoe lang het duurt. Dus als het op voorraad is, dan binnen 24 uur en anders staat het bij het artikel vermeld. Hoop toch dat u er blij mee bent. Hartelijke groeten, Else de Jong