CORRECT EN GOED

Goed resultaat

goede service en snelle levering

Als je een magneet-armband wil bestellen dan moet je hier zijn!

Mooie armband

Bestellen, volgende dag om je pols!

Mooi armbandje..snelle levering keurig

Snelle levering mooi product.. Mooi verpakt..goede service..dikke 10

Gewoonweg eigenlijk in één woord; fantastisch

Een klacht over een armband van een setje, meteen reactie. Geweldig en snel opgelost. Helemaal blij nu met mijn nieuwe armband. Dank je wel! Echt super

Snelle levering.

Snel geleverd, mooi verpakt product. Armband ziet er goed uit en straalt kwaliteit uit.

Heerlijk om weer rust in mijn lichaam te voelen

Ik ben heel prettig geholpen door het team van magneet-armbanden.nl. Binnen enkele dagen voelde ik al verschil met de periode daarvoor, namelijk niet meer gevoelig voor electrische lading in de lucht EN mijn systeem (lichaam) is veel rustiger geworden waardoor ik lekker in mijn vel zit.

Ik ben erg tevreden over de armband en afhandeling , ook heb ik via whatts’ap contact gehad

Adequaat

Snelle levering in attente en persoonlijke verpakking.

Zeer positief, slotje zou iets makkelijker kunnen zijn.

Zie hierboven

zeer goede service

armband de volgende dag al in de bus, heel leuk ingepakt en het omruilen totaal geen probleem en heel vlot. Zeer tevreden.

Zeer tevreden over mijn aankoop!

Veel ervaring met Magneet-armbanden heb ik niet. Wel heb ik in het verleden elders een rugband met magneten gekocht, waarover ik zeer tevreden ben. Mijn rugpijn is daar sterk door verminderd. Omdat ik veel pijn in mijn hand en arm heb, wilde ik een magneet-armband gaan proberen. De eerste resultaten lijken zich voor te doen. Een betere nachtrust en minder pijn in hand en arm. Verder dus afwachten hoe e.e.a. zich gaat ontwikkelen.

Goede en snelle service

Linda heeft mij goed geholpen met de juiste keuze maken welke armband het is geworden Dankjewel, ben er superblij mee.

Alles prima en snel verlopen en heel leuk te ontvangen omdat het echt liefdevol was ingepakt!

Komt afspraak na

Product voldoet aan verwachting

Mijn ervaring is helemaal geweldig ... Deze laatste armband had ik bestel voor een vriendin omdat ik zelf zo te vrede ben over mijn armband ...En mijn vriendin is er ook heel blij mee ..ik heb er goede ervaring mee....En ik draag hem dag en nacht...

Tot nu toe erg tevreden met deze armband.

Vriendelijk geholpen bij vragen. Netjes verpakt bij verzending. Mooie armband.

Goede service dat hij op maat gemaakt wordt

Goede kwaliteit

Giede kwaliteit en goede service. Snelle levering.

super snel geleverd

netjes verpakt en super snel geleverd uitleg was netjes uitgelegd op de website top

Snelle, vriendelijke en goede service

De reactiesnelheid en het snelle oplossing gericht schakelen is echt top! Ik ben zeer tevreden!

prima en correct behandeld van a totz

hij is mooi vervaardigd, niet te opzichtig/ ben er echt blij mee/ hoop op een goede werking/ denk erover na om ook magneet schoeninlegzooltjes aan te schaffen/ ik ben nl. totaal niet geaard/ wat zal ik merken van de armband/ ik ben hooggevoelig?

Zeer te vreden

Snelle levering , pas vorm is gelijk goed..materiaal ziet er mooie uit. Netjes en met aandacht verpakt . Dus echt Top.

Mooi product en snelle verzending

De armband is mooi, werd snel verstuurd met een leuk briefje erbij met uitleg. Top!

Mooi en sierlijk

Ik ben zeer vriendelijk geholpen keurig en netjes verpakt heel goede service bedankt voor kleine kaartje

Stuwmeer 130

3994 HS Houten