Mooi.

Tevreden, snelle levering en persoonlijke toets.

SUPER

Erg mooie armbanden en Super service en klantvriendelijkheid. Top echte aanrader

Snel geleverd mooie armband

Ik draag hem samen met de armband die ik al had . Na een week merk ik dat ik al beter ben gaan slapen .

ze zijn krachtig en werken goed tegen de pijn

ik kan helaas niet tegen de magneten krijg er uitslag van ligt niet aan de magneten maar aan mijn gevoelige allergische huid helaas kan ik ze niet meer gebruiken ,ze werken wel goed voor de pijn

Top en heel Vriendelijk

Goed app contackt

De magneet armband help mij enorm tegen b.v. wifi straling

IK KREEG ALTIJD HOOFDPIJN VAN DE WIFI STRALING. SINDSDE MAGNEETARMBAND IS DE HOOFDPIJN WEG

Uitstekende service

Leuk aanbod van magneetsieraden, snelle levering en uitstekende service.

Mooi product goede kwaliteit

Snel geleverd , mooi product en goede kwaliteit.

Prachtige armband, heel blij mee.

Ben heel blij met de armband, hij is erg mooi. Draag hem nu bijna een week, dus kan nog niet zeggen wat het effect is. Voel me al wel rustiger.

Goed !

Prima armband ,doet wat hij moet doen . Ik ben 70 j nu voel ik me 50 j , super .

Gegeven aan een vriendin die klachten heeft … afwachten of ze zich beter gaat voelen

Snelle levering en fijne armband.

Zoals verwacht

Gewoon perfect

Goede service en snelle verzending. Leuk ingepakt, helemaal top!

Zeer aangename eigenares die weet wat ze verkoopt en eventuele vragen direct beantwoordt. Bestelling werd snel geleverd met een persoonlijk handgeschreven kaartje wat het net iets persoonlijker en mooier maakt. De armband zelf is zeer mooi en echt goede kwaliteit. Zeker zijn aankoop waard.

De goede informatie over de werking en toepassing van de producten hebben me overtuigd.

Omwille van een chronische aandoening ervaar ik wisselende klachten, die ook telkens een andere aanpak vragen. De idee om een magneetarmband uit te proberen sluimerde al een tijdje. Met de informatie over de toepassingen en werking van de verschillende armbanden heb ik voor mezelf een keuze kunnen maken die voor mij juist aanvoelt.

Behulpzaam bij oplossen van problemen.

Ik had een magneetarmband besteld maar deze was veel te groot. Na enig mailcontact waarin verschillende oplossingen werden aangedragen, zijn we toch tot een oplossing gekomen! Heel blij dat ik toch de optimale werking van mijn magneetarmband kan gaan ervaren.

Alles snel en keurig verpakt bezorgd .

Op de pagina staat uitgelegd hoe de werking is en genoeg keuze mogelijkheden , na de bestelling geplaatst te hebben werd het pakje leuk ingepakt en keurig op tijd thuis geleverd . Over de werking is eigenlijk nog te kort om goed aan te geven wat het allemaal doet wel is al te merken dat het slapen beter gaat en de spierpijn minder is dus het gaat zeker de goede kant op .

Behulpzaam, netjes verzorgd, mooi ingepakt, vriendelijk, goede service.

Geweldig service

- Goed en overzichtelijk site - Uitgebreid uitleg - snel antwoord op de e-mail Ik had de armband net te smal besteld en een e-mail gestuurd of het verlengd kon worden. Ik kreeg snel een antwoord dat ik langs kon komen om dit te regelen. Snelle service, geweldig. Bedankt

Ik ontving wat ik bestelde, waarvoor dank.

Top! Merci

Uitstekend!!

Vooaral het persoonlijke kaartje heb ik erg gewaardeerd!!

Leuk verpakt en een hele goede service.

Had niet goed gelezen dus kreeg de verkeerde armband. Was geen probleem kon hem gewoon omruilen. Verpakking geweldig mooi met een persoonlijk berichtje. Ga zeker vaker bestellen.

het is me een waar genoegen

ga verstandig om met mijn mailadres;-)

Stuwmeer 130

3994 HS Houten