Heel blij met de service

Bestellen was eenvoudig en het product is met zorg ingepakt en snel verzonden. Ik gebruik het product nog niet zo lang om al resultaat te zien, maar tot nu toe positieve ervaring gehad met Puur Mieke.

Het product werd de andere dag geleverd zoals er wordt gezegd op de website. Als je vragen heb via de chat krijg je vrij snel antwoord. Ze heeft veel keuze.

Heel fijn!!

Hele fijn geregeld, mooie fijne producten, dus ik ga terug komen!!

Super fijne onlinewinkel

Altijd goed! Fijne producten, snelle levering.

Prima snelle levering goed product. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goed produkt goede prijs kwaliteit verhouding . Snelle levering. Heel tevreden

Goede produkten en goede service.

Ik ben heel blij met alle produkten en de service is altijd prima

Zeer goede producten

Had de showerzeep al eerder gebruikt. Goed product. De deo roller was voor mij nieuw. Wel ff wennen maar zeer tevreden

Snelle levering, goede producten

Een leuke, gezond assortiment Snel verstuurd Goed verpakt Juiste prijzen

Gezonde en goede kwaliteit van wat ik heb besteld .

Ik heb lekkere fruit chunky besteld zonder suiker ze zijn lekker en gezond dankje

Eerlijk bedrijf

Alle producten die ik tot nu toe gekocht heb bevallen me goed.

Uitstekende site

Ik ben heel blij met Puur Mieke. Goede en eerlijke producten. En af en toe heb ik mazzel met een actie zodat ik dan gelijk wat extra producten bestel.

fijne biologische producten

Alle producten die ik tot nu toe heb besteld ben ik meer dan tevreden over. Dus ik raad Puur Mieke zeker aan!

Wel vettend, niet helpend hier tegen de eczeem.

Potten werden snel toegestuurd en uitstekend verpakt. Mijn man is gelijk gaan gebruiken. Maar oh, wat stinkt dat spul zeg,!! De zin tot nog ff knuffelen in bed vergaat je razendsnel.. ;-) Het hielp ook niet echt. Misschien had hij langer door moeten gaan, maar we hebben de potten aan mijn dochter doen toekomen, die gebruikt het voor de kinderen.

geweldig

Mooie producten, snelle service

Tevreden klant

Goede produkten , snelle levering .

Olijfolie

Heel lekker. Goede en pure biologische kwaliteit. Maar nog altijd dat plastic aan de fles !!! Dat gaat toch niet samen.

Als glutenvrije mama kan ik hier echt lekker shoppen

Met een gerust hart en de spullen die ik bestel zijn ook nog lekker en van goede kwaliteit.

Heel fijn hulp en met puur altijd in gedachten … Dank uw wel : ) Team Puur Mieke XO

Geweldig!

De omschrijving is zo duidelijk, en leukpersoonlijk kaartje erbij. Geweldig!

Zeker van de kwaliteit

Zeker van de kwaliteit van de verschillende produkten.

Problemen met post.nl gehad met het bezorgen van mijn pakje maar puur Mieke is gelijk gaan bellen met post.nl zo'n service heb ik nog nooit meegemaakt.

Fijne producten

Fijne producten overzichtelijke webshop en snelle levering.

Gezond en verassend snel

Super hoe snel je je bestelling in huis heb

Goed, snel bezorg en geweldig verpakt, dank je wel

Goed, snel bezorg en geweldig verpakt, dank je wel

Goede kwaliteit en snelle verzending

Ik heb vertrouwen in de producten omdat de informatie helder en correct is en de bestelling wordt altijd heel snel verzonden.

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.