Filtre

Goede, snelle service

Goed geholpen!

Teleurstellend

Het artikel is een steelpannetje. Deze doet het helaas maar op 1 plek op de inductie plaat. Na telefonisch contact krijgen we een andere steelpan toe gezonden. Mocht deze ook niet voldoen aan de verwachting dan kunnen we ze beide kostenloos retourneren.

Leuke producten, snelle levering :-)

Prima pannen besteld. Heel tevreden.

Duur, verzending slecht, maar tevreden

Ik had wat paleo producten besteld voor mijn vaders verjaardag (hij is op dieet en had moeite snacks etc te vinden). Echter kwam het pakketje 4 dagen te laat aan, en waren de producten erg duur. Mijn vader was uiteindelijk wel erg blij met het samengestelde pakket. De klantenservice was ook heel lief en beleefd toen ik contact met ze opnam om te vragen waarom het wat langer duurde

Top, snelle levering, mooie spullen

Gezonde en biologische artikelen

De artikelen zijn allemaal heel fijn, gezond en lekker. Ik ben heel blij dat ik Puur-Mieke heb gevonden.

Heerlijke fruitspread

Je kan zoveel bestellen. Alles is gezond, bio. Ben blij met de bestellingstijd. Had niet lang moeten wachten.

Mooie eerlijke producten. Persoonlijke note op een kaartje!!!

Zeer snelle levering en prima producten.

Geweldig!

Leuk persoonlijk kaartje er bij. Ik gebruik de Magnesium olie een paar dagen en ik heb geen pijn meer.

Super kwaliteit

Helpt niet

Mijn zus heeft dit cadeau voor mij gedaan, ik heb voor en na gebruik ook bloed geprikt omdat ik het leuk vond om te zien hoe ik omhoog zou gaan (althans dat dacht ik) heeft helemaal niks geholpen, wij hebben contact opgenomen en ze wimpelen ons af met informatie over cofactoren. Ik neem aan dat als iemand niet tevreden is dan bied je wat terug, kijk dus uit met wat je besteld mensen, het geld dat ze ervoor vragen is echt belachelijk voor wat je er voor terug krijgt (niks dus!)

Kopen in vertrouwen

Sinds mijn eerst bestelling ben ik blijven bestellen bij Puur Mieke! Ik heb al mondelinge reclame gemaakt.

Snelle en correcte levering

De bestelling van het supplement die ik gedaan heb werd vlot verwerkt en geleverd. Of het supplement gaat werken weet ik nog niet omdat ik het nog maar een paar dagen gebruik. Uiteraard heb ik goede hoop.

Gebracht in een te grote doos gevuld met papier, terwijl de mascara makkelijk in een envelop had gepast......

Top service, zeer goede producten

Ik heb al verschillende malen besteld bij Puur Mieke, en heb alleen maar positieve ervaringen. Producten worden supersnel geleverd (ik woon in België en heb mijn pakjes al de dag nadien), de producten zelf zijn heel erg lekker, de toppers zijn voor mij de gezonde snoepjes en ijsjes, muesli, lichaamsolie,... Ik ben fan en blijf met plezier klant!

Fijne site met persoonlijke service

Persoonlijk, veel informatie en mooie producten!

perfect

Super lekker

Super lekkere horchata. Net zoals in Valencia !! Ga hem zeker vaker bestellen.

Top.

Ik kende de webshop niet maar toch voelde het al gelijk heel vertrouwd om hier iets te kopen. Mijn zoutlamp is prachtig en zeker het geld waard.

DE oplossing op al uw behoeftes aan gezonde voeding

Je vindt er lekkere chokolade, repen fruit voor je sportsessies en gezonde alternatieven voor de junkfood waar jij je mee volpropt als je tussen de maaltijden honger hebt. Ben je op zoek naar lekker eten, drinken en verzorgingsprodukten van kwaliteit? Probeer dan Puur Mieke.

Weer zeer tevreden

Verschillende producten bestel ik regelmatig bij Puur Mieke. Ze hebben fijne producten, goed omschreven en ook hele goede aanbiedingen. Verder is de levering snel, persoonlijk kaartje en een informatieve folder erbij. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goede communicatie, snelle levering

Fijne en goede producten

Ik ben zeer tevreden, zowel over de producten en ook de duidelijke omschrijving ervan

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG