Goede service!

Goede service. Heel fijn dat het lampje dat kapot was. Na gestuurd is. Het was een service product. Het lampje voor de zoutlamp. Ik zou zeker vaker bestellen bij Puur Mieke.

prima, volgende dag al in huis, en geweldig product

besteld, kreeg een melding dat het 3-4 werkdagen zou duren, maar de volgende dag al in huis. Heel fijn. Verder ook geen poespas met bestellen, allemaal prima.

Slechte aankoop

De nagellakremover vind ik geen goede aankoop omdat het de lak niet verwijderd.

Goede producten en goede service.

Goede producten en goede service.! Bedankt!

Goede producten

Gezonde goede producten met een snelle levering

PuueMieke heeft gezonde producten die je op andere plaatsen moeilijk kan vinden.

snelle levering met topproducten

Volg al enige tijd Puur Mieke. Na het winkelen op de webshop mijn geliefde producten besteld. Levering de dag erachter. Kan niet beter :-)

Goede service!

Fijne producten, goede service en altijd op tijd verzonden. Sommige producten gauw uitverkocht. Maar je krijgt altijd netjes een mailtje als het weer verkrijgbaar is.

Goed gevoel over de producten en Puur Mieke

Fijn dat mijn vragen goed beantwoord werden.

Sinds mijn eerste bestelling bij Puur Mieke ben ik zeer tevreden. Goede producten, zeer goede uitleg over de producten en de klantenservice is top. Bij elke bestelling krijg je ook een klein magazine mee geleverd. Het enige minpunt is dat het verslavend wordt, blijf maar van alles uit proberen

Mijn ervaring is heel positive

Aan de Puur Mieke team, Hartelijk dank voor jullie aandacht. Jullie leveren een uitstekend werk.

Geweldig!

Super blij met mijn bestelling. Ook een super snelle levering. In de avond (laat) een bestelling gedaan en volgende ochtend in huis. Wow. Ik schrok ervan. Jullie hebben zeker een nieuwe klant erbij. Super bedankt. :D

Top winkel met top producten!!

Zoo fijn dat ik deze winkel heb ontdekt! De supermarkt producten zitten vol met chemische rommel en moet ik steeds naar de ingrediëntenlijst kijken voordat ik iets koop. Bij puur Mieke hoeft dit gelukkig niet want die zijn echt helemaal puur, zoals de naam ook al zegt!!

UNFORGETTABLE

You may be good You may even be great. But are you UNFORGETTABLE? alles bestens afgehandeld en snel bezorgd, nul klachten. En ja, dat soort adresjes onthoudt ik wel.

Scherp geprijsd, snelle levering en goede service.

Snelle levering, beetje waterig de pure ginger juice

Vergeleken met het biologische gember concentraat van www.gimber.com vind ik de pure ginger juice van Mieke vrij waterig.

Super produkt, heel tevreden!

Mijn ervaring is erg goed.

Product is wat ik gehoopt had. Goede kwaliteit. Goede service ook!

één van de beste online shops

Ik hoef er niet veel over te zeggen. In 1 woord geweldig. Uiteraard wil iedereen kleinere prijsjes tegenwoordig en als je 'bijzondere' producten zoekt zijn die gewoon duurder. Maar alsnog redelijke prijzen en los daarvan geweldige service en super snelle levering. 9 van de 10 keer ontvang ik het pakket de volgende dag al. Big bonus dit jaar is dat PuurMieke de enige shop is die Wiloco paaseitjes verkoopt. Kinderen helemaal happy :) We miste de chocoletters en sintjes namelijk heel erg afgelopen winter. Gelukkig heft PuurMieke steeds meer eigen producten en die letters waren ook heerlijk. Persoonlijke tip voor PuurMieke: praliné is da bom ;) Mocht je bij PuurMieke bestellen dan kun je er vanuit gaan dat je een tevreden klant bent en dat eventuele problemen direct opgelost worden.

Snelle levering. Mooie produkten. Goed VERPAKT. ( met liefde)

Superfijne producten

Heel blij met mijn spulletjes persoonlijk en zorgvuldig verpakt,tot graag weer ziens

Goedemorgen producten, snelle bezorging

Voor de eerste keer wat bij Puur Mieke besteld op advies van medewerkster Deni, en ik ben dik tevreden. De producten zijn van goede, gezonde kwaliteit en de dag na het bestellen had ik het in huis. Netjes verpakt.

Goed, snel en meukvrij

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede service

Goede service, snelle levering

Snelle levering en alles zo mooi verpakt!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG