Mooie producten

Goede aanvulling en goede producten bij bepaalde diëten. Snelle nette levering.

Top producten

Ik heb de het hele pakket voor de lekkende darm gekocht en ik moet zeggen dat ik me echt beter begin te voelen. Krijg meer energie en voel dat het goed is voor mijn lijf en geest. Blij mee !

Fijne, eerlijke service. Met klantvriendelijke medewerkers!

Het was in orde heb er al van genoten

H et is in orde en een snelle levering ok.

Zechsal collageen, help echt!

Na ski-ongeval zeer zware artrose in knien. Slik sinds 3 maanden Zechsal collageen. Zeer tevreden over dit artikel, de pijn is echt verdwenen!

Snelle levering en keurig verpakt.

Snelle en keurig ingepakte levering

Ik had een setje pannen besteld, die met de plantaardige anti-aanbaklaag, welke tot nu toe het beste bevallen van alle anti-aanbak pannen die we ooit gebruikt hebben. Zien er ook heel mooi uit. Elke pan was zorgvuldig omwikkeld met papieren wikkelmateriaal, dit zijn de eerste pannen die onbeschadigd aankwamen. al het afval kan weer bij oud papier, nergens plastic afval, heel netjes.

Top webshop!

Dit is mijn favoriete webshop. Er wordt snel geleverd, problemen worden netjes opgelost en ze hebben enorm veel keuze.

Alles naar wens

Snel, goed verpakt, prijs oké.

Snelle levering en super blij met deze airfryer. Wat een gemak. Super simpele bediening. Ik ga nog veel mogelijkheden ontdekken.

prima service en leuke milieuvriendelijke producten

Fijn dat een product dat ik miste direct werd opgestuurd. Top service

Fijne ervaring

Een ruim aanbod van fijne produkten, een mooie prijs en een snelle levering

Zeer tevreden. Snelle verzending

Tevreden met de psyllium vezels.

Lekker producten! Snel levering. Ik ben van plan om vaker te bestellen!

Goed bedrijf en vooral snelle levering

Goede service en levertijd klopt altijd

prima levering en mijn persoonlijke vraag werd ook snel beantwoord

Zie boven

Nog geen ervaring

Ik had nog geen ervaring met puur mieke, dus daar moet ik nog achter komen. Heb het produkt nog niet gebruikt, kan er dus nog geen oordeel over vellen. Verzending is prima gegaan, binnen 1 a 2 dagen had het produkt in huis.

Super snelle levering

Vandaag besteld en de dag erop al geleverd in België. Super snelle service,zeer goed verpakt. Ga hier in de toekomst nog herstellen.

Supersnel verzonden, zeer mooie prijzen en een aangename klantendienst. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Snelle correcte levering, mooi assortiment

Producten werden snel geleverd. Het zout is heerlijk in bad. De supplementen zijn goed om in huis te hebben.

Heel goede service

1ste pakje was niet bij mij geleverd was zoek. Puur Mieke heeft onmiddellijk een nieuw opgestuurd. Heel vriendelijk. Toen kreeg ik toch het 1ste pakje, lag blijkbaar ergens anders in de omgeving. Laten weten aan Puur Mieke. En heb het ook gehouden en betaald. Mocht het ook wel terug sturen, doordat ze zo vriendelijk waren heb ik het toch gehouden. Dankjewel aan Puur Mieke.

Heel snel geleverd, goed ingepakt, mooi product!

Super tevreden!

Super tevreden.

Al eerder een Montana gehad en gebruiken het dagelijks naar volle tevredenheid. Nu overgegaan naar de grotere versie met meer programma's en ook deze is weer super!

Handig om producten op te zoeken, nette prijzen en vlotte levering!

Prettig, makkelijk om te kiezen wat er is , leuk contact !

zeer tevreden

Al meerdere keren kokosolie van Royal Green besteld voor een actie prijs. Een kwaliteitsprodukt. Ik koop nooit geen andere meer en houdt de acties in de gaten. PuurMieke is een aanrader, snel besteld, snel in huis en zeer goed verpakt zonder plastic. Een dikke pluim!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG