Super goed en super snel

Alles is super goed en snel verlopen Goede producten

Super goed!

Mijn ervaring met puur mieke is altijd goed. Aardige medewerkers, snelle service en goede producten!

Snelle levering en altijd kloppend

De bestellingen die ik doe bij Puur Mieke komen altijd compleet, heel snel aan. De kwaliteit van de producten is ook goed en duurzaam verpakt.

Snel geleverd, persoonlijk briefje erbij, top!

Mooie producten. Smaakt prima!

Eye opener. Wel duur in deze al peperdure tijd!!

Geweldige webwinkel voor de gezondheids een klimaatbewuste klant

Ik had laatst moeite met het verzilveren van een cadeaubon. Door de dame van de klantenservice ben ik super vriendelijk geholpen en het probleem werd opgelost.

Snel, lekker en goed

Goede producten en een snelle levering. Gevarieerd aanbod.

Producten en service waar je blij van wordt!

Overzichtelijke website! Snelle levering!

Top service!

Met een goede oplossing gekomen voor beschadigd product. Reageert snel en heel vriendelijk en betrouwbaar! Dankjewel voor jullie goede service! Jullie zien mij zeker als klant terug!

Uitstekende website en snelle service

Ik heb een bestelling gedaan als cadeau voor mijn dochter. Het bestellen ging makkelijk. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling, welke ook zoals beloofd snel werd geleverd. Ik ga er zeker vaker bestellen.

Snelle verzending

Hele snelle verzending van mijn bestelling.

goede kwaliteit, op tijd geleverd

goede kwaliteit, op tijd geleverd

Duidelijk, snel en verwachting waargemaakt!!

Site was duidelijk, savonds besteld en volgende dag al in huis met een persoonlijk kaartje. Het bestelde was precies wat ik gehoopt had en heeft verwachting waargemaakt.

goede snelle service.

zie boven.

Heel fijn

Snelle levering. Leuk boekje erbij. In het boekje aanbieding van haverkoekjes van Corn Crake. Wat blijkt? Zit bij ons in het dorp. Mail gestuurd en...... uitgenodigd om een rondleiding te krijgen. Weet nu ook waar Corn Crake hier in het dorp te koop is. Zelfs heerlijke koekjes meegekregen. Bedankt!!! Nog één aantekening: jammer (zoals vele sites met glutenvrije producten): hoog bedrag, waarvoor je moet kopen (anders veel verzendkosten). En: ik moet akkoord gaan met verwerking van mijn gegevens (zelfs IP adres), want anders kan ik het niet versturen. Dat "vrijwillig" vind ik daarom nogal vreemd.

Ik ben erg tevreden over de producten en de levering!!

Zeer tevreden klant

Ik ben een zerr tevreden klant!

Gewoon altijd goede keuze.

Overzichtelijk, ruime keuze en snelle levering! Prijzen ook eerlijk. Leuk attentie erbij met boodschap

Levering is snel. Producten hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding

Goed product en snelle verzending

Goed product en snelle verzending.

Snel en goed

Snelle levering in een goede verpakking.

Heel blij weer!

Zoals altijd uitstekend! Besteld en de volgende dag in huis! Petje af voor deze webwinkel!

Fijne webshop!

Goeie spullen en aardige mensen

Een geweldige webwinkel

Snelle levering, grote keuze, goede service

Lief dat bedankkaartje

Snel maar voelt toch aan als persoonlijk

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG