Fijn product en snelle verzending

De informatie op de website is uitgebreid. De pan was snel binnen en inmiddels een paar keer gebruikt. Dat is heel goed bevallen, fijn product!

Prima geholpen

Correct en vriendelijk geholpen.

Prima verzorgd en goede kealiteit

Snel geleverd.

Mooie producten van zeer goede kwaliteit!

Wat ik ook bestel het is altijd mooi ,heerlijk en van zeer goede kwaliteit. Ook worst het met liefde ingepakt en verstuurd.

Snel en vriendelijk

Prettige webshop voor duurzame producten.

Goede producten en keurige levering.

Goede producten en keurige levering, ik ben tevreden.

Snel en goed

Bestelling gedaan bij puur mieke, deze werd snel geleverd. Dmv emails werd ik op de hoogte gehouden over mijn bestelling. In de doos zat nog een handgeschreven kaart. Ga zo door!

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs ook nog netjes en snel geleverd

Snelle levering enigere producten

Snelle levering en goede producten Al jaren tevreden klant!

Prima service.

Voor het eerst iets besteld op deze site. Snelle bezorging.

Top apparaat

Werkt perfect, ook ideaal om soepen mee te maken

Toffe producten, zeer snelle levering

Producten van hoge kwaliteit, levering twee dagen later en zou één dag later geweest zijn als PostNL intern geen vertraging had opgelopen.

Top producten met een top service

Top producten met een top service

Mooie producten, snelle bezorging

Mooie website met mooie, pure producten en goede informatie. Supersnelle bezorging

perfect

De producten waren heel goed ingepakt en super snel afgelevered. Je kan Puur Mieke vertrouwen!

Snel, prijs kwaliteit goed

Snel geleverd, prijs en kwaliteit goed spul.

Geloof me als ik zeg dat ik zo'n beetje elke deodorant uitgeprobeerd heb die er is voor een gevoelige huid. Ze beloven allemaal niet te irriteren, maar voor mij was er echt geen enkele deodorant die dat ook maar in de verste verte waar kon maken, rollers, cremes, spuitsprays...alles geprobeerd dus toen ik jullie advertentie voorbij zag komen was ik weer enorm sceptisch maar... toch maar weer proberen ( dacht voor bij de collectie) Best een beetje prijzig ook voor als het weer niet zou werken mààr ik gebruik het nu een week en geen last van bulten of wegbranden van mijn huid, echt ongelooflijk en ik blijf nog fris ruiken ook. Echt, ik ben zo vreselijk geholpen met deze deodorant. Meer dan geweldig! Shappoooooo!!!

Altijd supersnel en attent.

Zeer prettig een hele goede webshop

Mooie producten, goede service

Producten, zijnop tijd verstuurd, milieu vriendelijk verpakt. Ziet er keurig uit.

Goed geregeld, goede service

Alles goed geregeld en alles kwam via afspraak. In een pan zat een deukje en dat is keurig opgelost. Ik zou hier zo weer bestellen.

super

snel en goed, fijne producten

Puur in product en diensten. Top bedrijf!

Snelle en accurate levering.

Snelle verzending

Website werkt prima en een snelle verzending. Wat is jammer vond is dat de datum op de avocado olie eind april verloopt. In de winkel zou ik dat nooit kopen.

Perfect duurzaam

Fijne pure producten duurzaam verpakt zonder plastic rotzooi

duidelijke toelichting en snelle levering

prettig te woord gestaan aan de telefoon, alles was direct duidelijk en een snelle levering. Chapeau!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG