He-le-maal goed !

Vriendelijk en keurige afhandeling bij een probleem .

Puur Mieke is outstanding with their care, efficentcy, and quick service.

My experience with Puur Mieke is that they are very trust worthy, and do their upmost to ensure customers a quick ,easy and reliable service. They really do care about the satisfaction of the customer.

Prima.

Goed.

Super snelle levering

Gisteravond een mail gekregen dat de supplementen weer terug op voorraad waren met een link naar de site en de volgende dag al in huis. Dat is nog eens een snelle levering!

Snelle levering, heerlijke kokosolie Een aanrader

Snel, betrouwbaar

Service is goed, snel, uitgebreid assortiment. Beloning sisteem kan iets anders. Blij met Puur Mieke.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle en correcte levering

Correcte levering en alles mooi ingepakt

Ik werd telefonisch heel prettig verder geholpen

Ik kan niet altijd goed overweg met de website, maar werd door Maaike heel prettig telefonisch te woord gestaan en heeft zij mij verder kunnen helpen.

Goed !

Goede prijs kwaliteit verhouding en een snelle levering.

Fijne mascara en voelt alsof je niets op hebt.

Hele fijne mascara en klontert niet. Het voelt alsof je niets op hebt!

Heel klantvriendelijk.

Zeer tevreden.

Ik ben altijd tevreden met de producten die ik bij Mieke koop en de levering is altijd snel.

Geweldige online winkel!

De leveringen zijn erg mooi verzorgd en verpakt en worden op de aangegeven tijd keurig afgeleverd . Erg blij met de manier van verpakken . Ook de website is duidelijk en er wordt voorzover ik heb gemerkt , bij alle producten duidelijk de ingrediënten lijst aangegeven zodat het duidelijk is of het product voor je geschikt is . Ook erg blij met de ‘zuivere’ product keuzes die in bij puur Mieke gemaakt worden !

Goede producten, maar lastige website

Ik vind dat er tamelijk vaak iets niet op voorraad is. Verder stoorde het me, dat terwijl ik "boodschappen"deed er producten uit mijn mandje verdwenen. Tenslotte vind ik de site zo moeilijk te hanteren dat mijn dochter de laatste tijd voor mij bestelde. Terwijl ik toch veel online bestel bij andere zaken.

volgende keer er aan denken om de honing rechtop te zetten. Nu een beetje gelekt

Goede produkten; het is fijn om te weten dat er niet mee geknoeid is: dat creëert vertrouwen.

Snel geleverd en voldoet aan verwachtingen

Door de goede omschrijvingen bij de producten op de website, zijn al m’n bestellingen altijd naar wens

Goede producten en snelle levring.

Heel veel producten en allemaal gezond of duurzaam.

Heel tevreden over de artikelen en de hulp bij jet bestellen.

Ik ben niet handig met bestellen , maar wer heel goed geholpen. En nog niet alle artikelen kunnen proberen , maar alle vertrouwen daar in. Jullie zijn een geweldig en zeer Noodzakelijk bedrijf en ik schep op over jullie. Succes en Hartegroet , Joke

Altijd snel verzonden met persoonlijke aandacht

Communicatie uitstekend, keurig verpakt op een zo milieuvriendelijke manier en altijd een handgeschreven bedankkaartje, heel persoonlijk.

Groot assortment

Goede producten, voedzaam

Voelt je welkom om je vragen te stellen en vriendelijke en kundige medewerkster.

Goede levering, goed product... nog afwachten op de voordelen

snel en betrouwbaar

Snel. Alles klopt