Vele goede producten en snelle service.

Snelle levering en uitgebreid aanbod.

Die Puur Mieke is een eerlijk, correct, super vlot bedrijf met hele mooie producten!!

Geweldig vlot in levering!! De producten zijn stuk voor stuk perfect, lekker en eerlijk!! Puur Mieke daar kunnen maar weinig bedrijven aan Pieke!!

Heerlijke dag/nachtcrème

De crème trekt goed in!

Een bedrijf waar de liefde voor gezonde producten vanaf straalt?

Ik heb bij mijn onhandig omgaan met bestellen geweldig fijne hulp ontvangen. Zo dat ik de moed heb om daar niet meer zo bang voor te zijn voortaan. Al zal ik nog wel steed een drempel over moeten……. Afijn we gaan het zien de volgende keer. Dank voor jullie prachtige werk in een gezond bedrijf met zulke mooie producten. Of is het : een mooi bedrijf met gezonde producten ? Allebei! Warme groet , Joke .

Geweldige pure producten en snelle levering

Snelle levering van pure en lekkere producten. Enige kleine minpunt is dat soms producten niet goed op voorraad zijn. Maar de goede producten maken dat allemaal goed. Eigen merk kokosolie is geweldig om mee te bakken.

Onmiddellijk werden vragen beantwoord voor de bestelling. Geen moeite teveel om iets op te zoeken. Perfecte levering en opvolging. En vooral : producten die wel blijken te werken. Jaren afgezien met injecties die nauwelijks hielpen. Met deze producten succes binnen de 30 dagen. Bloedafname als bewijs. Schitterend en super tevreden.

Schitterende webwinkel met mooie producten en een goede service!!

perfect, goed verzorgd en snel

mijn 1e zin zegt eigenlijk alles al. Wat van mij niet hoeft, maar misschien vinden heel veel mensen het juist fijn, is dat ik regelmatig bij jullie bestel en er iedere keer het persoonlijk geschreven bedankje bij krijg, Super attent maar bij terugkomende bestellingen, wat mij betreft sonde van het werk en het materiaal. ik geef het zo terug, niet dat je er iets mee moet maar misschien horen jullie dit van meer mensen. ik ben gewoon super tevreden met jullie en als ik iets nodig heb probeer ik het eerst bij jullie.. dus een enorm compliment!!!

Goede levering, producten en een persoonlijk kaartje

Fijne webshop met goede producten en levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Prima online shop, makkelijk stellen, veel producten. En netjes afgeleverd.

Erg fijne sprays

Spray voor mezelf en voor onze dochter besteld. Een super lief kadootje erbij

Veel keuze goede service en de allerbeste cocosolue van het land

Fijn bedrijf. Heel groot en goed asortiment. Snelle levering en goede service. En ze verkopen de beste cocos olie van Nederland De white pearl. ❤

Top kwaliteit en snelle service

Wat een top producten, echt super kwaliteit en mijn pakketje was echt zo thuis geleverd!

Prima producten

Product wordt goed verpakt en snel bezorgt

Op advies van mijn diëtiste vitamine D3 en ijzer besteld. Is snel binnen gekomen met een leuke persoonlijke bedankt kaartje en een monstertje. Erg fijn

Supersnel en topkwaliteit!

De kokosolie van The White Pearl was heel lang niet meer te krijgen. Ik ben er weer super blij mee. De prijs was wel even schrikken. Ruim 8,5% Gelukkig kan ik nu weer even voort.

Priima

Snel en keurig geleverd

Zeer klantgericht en propvol service!

Naast de goede producten was ik zeer onder de indruk van de service die gehouden werd nadat ik vlak na het plaatsen van een bestelling toch een product wilde wisselen. Zonder problemen lukte dat. Héél fijn. Dank!!

goede service bij kapotte zending

Ik kreeg heel vlot een nieuwe opgestuurd na melding van een kapotte pot kokosolie.

Kordaat bij bestellen en afleveren

Goed en een vertrouwd bbedrijf

Goed vriendelijk goed geïnformeerde mensen én goede producten!

Altijd snelle en milieu vriendelijke levering met een persoonlijke touch door het hand geschreven briefje. Goede informatie bij producten. Jullie mogen van mij nog veel meer gezonde producten toevoegen. Ik bestel wel . Succes voor en met jullie.

Goede kwaliteit, (h)eerlijke producten

Het is zo fijn om producten bij Puur Mieke te bestellen. De levering is ook heel snel. Je vindt er veel gezonde producten. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger.

Heel fijn en ook nog heel snel ,super

Zo af en toe bestel ik bij jullie ,de laatste keer bouillon poeder zonder gist ,ik heb een intolerantie voor E621 ,gistextract! En jullie verkopen bouillon zonder deze rommel ,heel fijn .

Duidelijke communicatie, snelle levering, goede producten.

Duidelijke communicatie, snel levering, goede producten.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG