Keurige service!

De bestelde producten zijn keurig ingepakt met een lief kaartje erbij!

Wat ik besteld had, was snel in huis en het zag er goed uit.

Leuke site en goede service

Een leuke site om op te snuisteren en alles verlief vlekkeloos. Ik vertrouw op de kwaliteit van de producten als ze op de site van Puur MIeke staan.

Prachtige producten

Via een vriendin heb ik jullie pannen ontdekt. Ge-wel-dig!

Perfecte klantenservice

De ene dag besteld en 2 dagen erna al in huis en dat in de december maand! Heel goed.

Snel en keurig verzorgd thuisbezorgd

Simpel en vlot

Website is duidelijk en overzichtelijk. Ik had de producten vlot binnen. Het zat alleen verpakt in een wat slappe doos….

Traag

Mijn ervaring is tot nu toe niet best. Bestelling gedaan op 11 december en heb het nog niet binnen.

uitermate tevreden

Ik ben zeer tevreden over de aankoop van mijn plantaardige koekenpan. Heerlijk om mee te bakken, licht van gewicht, gemakkelijk te reinigen. Zeer snel geleverd ondanks kerstdrukte! met dank!!

Snelle levering!

De door mij bestelde pan werd snel geleverd en was goed verpakt met duurzame materialen.

Super !!!!

Ongelofelijk snel vandaag besteld en morgen echt thuis

Super snelle service, ondanks drukte ruim voor Kerst ontvangen.

Blij verrast hoe lekker veganistische chocolade bonbons smaken. Goede prijs kwaliteit verhouding. Mijn tip is om misschien nog wel iets meer variatie in smaken van de pralinevulling te ontwikkelen, dan geef ik jullie een dik verdiende 10! Hopelijk dat Ekoplaza ook Puur Marieke producten in het assortiment gaat opnemen.

Snelle levering, top producten

We hebben een hapjespan en een zoutlamp aangeschaft. We zijn super tevreden, de levering was snel en goed verpakt.

Geweldig artikel en geweldige service

Artikel voldoet aan onze verwachting en de service was super.

Goede spullen

Goede spullen snel binnen

Top verzorgd

Top verzorgd!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Mooi product

Snelle levering, scherpe prijs,

Bestelling voldoet helemaal aan verwachting en snelle levering.

Duidelijke website. Bestelling was snel binnen.

Goede ervaring

Bestelling verliep vlot. Goede afhandeling. Keurig verpakt. Goede prijs.

Goede producten

Goede producten voor een redelijke prijs. Manco's worden kosteloos nageleverd na overleg. Goede service en redelijk snelle levering indien op voorraad.

Een fijn betrouwbaar bedrijf

Als boven omschreven

Top.

Snel in huis. En een persoonlijke noot.

Goede kwaliteit

2 Schutboom B