Goede producten

Goede producten, snel geleverd

Super service

Ik heb dinsdag avond een mail gestuurd omdat er een probleem was met mijn zoutlamp. Woensdag ochtend vroeg werd ik gebeld en er werd meteen zonder twijfels een oplossing aangeboden. Superblij met de snelle reactie en met de goede service. Heel erg bedankt team Puur Mieke!

heel goed

Altijd snelle en goede levering

Je besteld en de volgende dag in huis. Hoe leuk is dat

was altijd zeer tevreden

deze keer wat minder positief, Ik heb een bericht gestuurd via de mail : over een product( great lakes gelatine poeder) geen antwoord gekregen. daarna heb ik toch maar jullie aanbeveling gebruikt om een ander product (pure gelatine planet paleo) te proberen, Dit werkt echter niet zoals ik gewend ben met "mijn' bekende product, deze is helaas niet meer (voorlopig) leverbaar. Over het bestellen en het leveren geen problemen, prima geregeld.

Snelle verzending en perfect assortiment

De website is overzichtelijk en handig dat de nieuwe producten en actieproducten duidelijk apart vermeld worden. Verder vind ik het persoonlijke kaartje en het Puur Mieke boekje een leuke extra in de doos bij de bestelling.

Rappe levering !

Niks op aan te merken , ik ga zeker nog bestellen !

vlot bezorgd

fijn dat mijn bestelling er zo snel was

Goeie producten en snelle levering

Altijd optijd bezorgd

Gezonde en goede produkten

Fijne webwinkel met gezonde en lekkere produkten. Goed verpakt en snelle verzending. Goede beschrijving bij de produkten.

Wat ik besteld had, kwam heel snel binnen. Producten zijn goed, biologisch en verantwoord. Enig puntje van kritiek: ik had liever het collageen in een glazen pot gehad.

Mooie producten

Ben blij met de ruime keuze die op de website aangeboden wordt. Snelle bezorging en netjes ingepakt

Super! Vragen worden direct beantwoord!

Er wordt direct met je meegedacht en probleem wordt persoonlijk opgelost. Heel erg fijn!

Goede producten, snelle levering

Snelle afhandeling van mail contact. Fijne veilige gezonde producten. vooral voor mensen met lactose en tarwe intoleranties ze biedt goede alternatieven. ik zal zeker vaker bestellen. Gr Gina

Geweldige online winkel

Steeds meer keuze, enorm fijn dat de levering nog steeds zo snel en persoonlijk gaat. Al jaren super tevreden.

Heel snelle service!

Ik kreeg mijn product snel thuisgestuurd. Fijn dat het milieuvriendelijk was verpakt. Ik ben net gestart met collageenpoeder dus kan nog niet zo goed vertellen wat mijn ervaringen zijn, maar het gebruik ervan is prettig.

Zeer goede kwaliteit

Ik ga er goed op

Snel en goed

Ik heb gembershots besteld deze zijn super verpakt en snel geleverd. Ik vind ze heerlijk en gebruik ze als thee. Vooral in de winter net dat extra beetje vitamines. Een opkikker.

Heerlijke shop, mooie producten en een goeie service

Altijd leuk om te snuisteren in de webshop. Heerlijk om te weten dat je er alleen maar goede producten vindt, en dat die kort erna thuis worden bezorgd.

Goede spullen van eigen merk

Ik wilde een zo puur mogelijk bodycrème en liefst ook biologisch. Dat is gelukt en ik ben er zeer tevreden mee.

Nog nooit problemen gehad.

De producten die wij gebruiken zijn allemaal goed en lekker.

Heerlijke producten!

Heerlijke en eerlijke producten, elke keer ook weer super snel bezorgd. Blij mee!

Prima producten en snel geleverd!

Ik bestel regelmatig en altijd is het snel geleverd en van prima kwaliteit. En………als er per ongeluk een probleempje is dan wordt dit snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Ik weet dat ik eerlijke producten bij jullie krijg.

Fijne website en vooral onbewerkte producten gericht op gezonde leefstijl.

Prachtige, goede producten en snelle levering!

Altijd snel geleverd en gewoon een fijne site voor goede natuurlijke producten met kwaliteit.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG