Goede service en snelle bezorging

Zie bovenstaande. Ben heel tevreden en vooral dat bijna alles biologisch is.

Keurige levering en goede producten!

Zeer snelle levering, keurig verpakt zodat het glas niet breekt van de potten en ook nog milieuvriendelijk verpakt. En super project de monopolie van Mieke en de ghee!

Product vlot ontvangen.

Geheel naar verwachting

Mooi, handig, geslaagd gebruik

Goed assortiment, goede prijzen, snelle levering, producten zoals verwacht. Milieuvriendelijke verpakking. Lief bedankkaartje bijgevoegd!

Altijd snel en correct

Prachtige producten

zeer klantgericht, hoogwaardige producten

De producten van Puur Mieke zijn hoogwaardig, er is een ruim assortiment en de service is heel klantgericht. Vriendelijk, deskundig en heel attent. De apple cider vinegar die ik laatst kocht, werkt echt bij de spijsvertering. Ik denk dat als je wil afvallen dit een goede ondersteuning is: je krijgt er een vol gevoel van

Goed producten die snel worden geleverd!

Goed producten die snel worden geleverd!

Fantastische snelle levering en spullen!

Geweldige webshop, ben blij deze ontdekt te hebben. Vandaag besteld is écht morgen in huis. Zo fijn.

Fantastisch!

De site is heel overzichtelijk, de bestelling is snel en makkelijk op te geven en de levering is echt heel snel! Top!! Assortiment kan altijd nog veelzijdiger en uitgebreider maar dat is dan ook de enige opmerking.

Vlot en veel keuze!

Bestelling werd snel op t door mij gekozen afhaalpunt geleverd! Spullen zaten netjes verpakt! Top!

Prima service, mooie producten

Met zorg verstuurd

Netjes verpakt Leuk persoonlijk bedankje erbij! Goede kwaliteit thee! Smaakt heerlijk

gezonde produkten ,snel en accuraat geleverd ,duidelijk leesbaar veel variëteit

Puur Mieke is een gezellige, puur biologische online-shop met fantastische produkten, voor ieder wat wils, voor huid en haar en allerlei gezonde voedingswaar. Keukenprodukten passeren ook de revue zo nu en dan. Puur Mieke tovert allerlei bijzondere artikelen voor de dag met goede en gezonde verhalen, zodat je heerlijk door de webshop blijft dwalen. Weet je niet hoe en wat of waar het staat. Puur Mieke staat je bij met raad en daad. Dus............ een TOPPER van een Webshop.

uitstekend

beetje bij beetje ben ik mijn pannenset aan het vervangen ... en ik ben zooooo gelukkig en tevreden met mijn nieuwe "werktuigen". Heb er al vèèl plezier aan gehad. Gemakkelijk in gebruik en hèèl gemakkelijk in onderhoud. TOP produkt

Altijd top !!

Ik doe al jarenlang bestellingen bij Puur Mieke en die zijn altijd TOP in orde !! Heel snel in huis, goed ingepakt en altijd voorzien van een leuk kaartje !! Super bedrijf !!

Dit is pas palmsuiker!

Ik had eerst ergens anders palmsuker gekocht en het was anders.

Heerlijke gezonde en pure producten!

Ik was op zoek naar voornamelijk eten en drinken, waar zo min mogelijk "troep" aan toegevoegd is. Door oa een lactose intolerantie veel vage darmklachten bij het gebruiken van gewoon brood en Beleg. Sinds ik de site van Puur Mieke heb ontdekt geniet ik weer echt van een broodje met heerlijk gezond Beleg, zonder toevoegingen. Ik ben nog van alles aan het uit proberen, maar ben erg tevreden en enthousiast over deze site en over jullie producten. Dikke aanrader!

Waren alle webwinkels maar zo goed als Puur Mieke

fijne website met eerlijke producten en een goede uitleg erbij. Bestelproces eenvoudig, spaarpunten een leuk extraatje! En de bezorging: altijd snel, zorgvuldig en een vriendelijke groet erbij. Beter kan niet voor mij!

Betrouwbaar en kwaliteit

Producten waren netjes en snel geleverd. Leuke duidelijke webshop

Absoluut favoriet!

Al meerdere bestellingen geplaatst en zeer tevreden! Ongelooflijk snelle levering en persoonlijke touch. Mijn laatste bestelling Zero Water filter, is een heel aangename verrassing! De meter gaf '310' (Velsen) aan bij ons kraanwater! Bij mijn dochter die er ook één heeft besteld was dat '147' (Houten) en ook geen kalk meer in de waterkoker! En dan kunnen ze beweren dat het kraanwater hier in Nederland prima is om te drinken, ik ben overtuigd dat dat dus niet overal op gaat. Ik ben heel gelukkig met mijn waterfilter!

Geweldige site met mooie natuurlijke producten

Voor het eerst besteld bij Puur Mieke. Heel erg blij met de producten. Mijn kleinzoon en [ik heb hem ook even geprobeerd ]vonden de aardbeientandpasta zonder fluor echt heel erg lekker.

Volgende keer weer bij Mieke bestellen ;-)

Zeer snelle levering en produkten uitstekend verpakt.

Gewoon top!

Ze denken met je mee en komen met oplossingen. Levering is altijd snel en met een persoonlijk kaartje erbij.

Bij Puur Mieke vind ik wat ik elders niet vind!

Fijne webshop met topproducten voor mensen die paleo willen eten of duurzaam willen consumeren en afval verminderen

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG