Eindelijk een goede pan!

Het lijkt een oneindige zoektocht, een goede pan. Ik vind duurzaamheid belangrijk, maar ook gezondheid. Ik wil geen giftige stofjes in mijn pannen en het liefst kook ik zonder olie. Mijn zoektocht stopt hier. De Naturapan voldoet aan al mijn eisen. Ik heb hem tot nu toe 1x gebruikt om pannenkoeken in te bakken en dat zonder olie! Ging supergoed! Ik ben dus helemaal blij!

Goede producten

Goede producten, snel geleverd en een niet te hoog bestelbedrag voor gratis verzending

supersnelle levering

product is makkelijk te vinden op de website en de levering is supersnel

Goede producten mooie prijs kwaliteitsverhouding.Bestelling snel binnen en goed verpakt.

Prima service,snelle levering.

Fijne gezonde producte, snelle levering, persoonlijk handgeschreven kaartje...heel attent. :-)

Snelle levering!

Uitgebreid assortiment en snelle levering!!

Prima service en snelle levering..

Prima webshop met een uitgebreide keuze aan goede producten. Eenmaal besteld ..de volgende al in huis..dus helemaal top. Raad iedereen aan om even de tijd te nemen om het assortiment te bekijken...

Snel geleverd met een aardig briefje er bij

Waterfilter patronen gekocht voor het Zero waterfilter , wat ik wel vreemd vind is dat het schroefdraad verschilt met het eerdere patroon wat erbij zat , ik had behoorlijk moeite om m erin te schroeven , terwijl het vorige er heel makkelijk in ging !

prima service, snelle levering

Fijn om erop te kunnen vertrouwen dat alles is zoals gezegd. Ook een goede omschrijving bij de artikelen zodat je weet wat je krijgt

Goede producten vriendelijk personeel en snelle levering.

Goede producten en levering

Veel producten om uit te kiezen. Als je een vraag hebt, kun je die tijdens kantooruren direct stellen in een chat. De kwaliteit van de producten is goed. Bij een van mijn bestellingen was een artikel niet zo goed. Toen ik hierover een mail stuurde, ontving ik een nieuw product. De service is dus ook goed. Bestellingen worden snel geleverd, zijn netjes verpakt en er wordt een persoonlijk kaartje bijgevoegd.

Uitstekend!!

Ze doen wat ze beloven!! Verpakking heel verzorgd!! Levertijd prima!!!

Service niet zo goed als wordt gezegd

Het product is ok, erg prijzig. Service vind ik slecht, ging om 1 euro punten aanpassen om mijn korting te kunnen verkrijgen op een product van 60 euro! Helaas wordt er geen moeite gedaan! Er werd mij gewoon verteld zonder korting te bestellen. Heb het toen elders besteld.

Snelle levering en goede service...

Kreeg al de volgende dag mijn bestelling ... en met een vriendelijk handgeschreven bedankkaartje voor de bestelling ... Altijd leuk !!!

Goed en snel ontvangen

Duidelijke omschrijving, snel verstuurd optimaal dus, sneller kan het niet! Een aanrader dus.

Prima website, snelle levering

Prima website, snelle levering. Glazen fles zat super goed verpakt!

Snelle levering goede service

de service is top

meestal heb ik nog vragen. die worden altijd meteen beantwoord en de consequenties ook altijd meteen verwerkt in de bestelling. heel fijn!

waxine lichtjes zijn goed maar kno druppels zijn totaal waardeloos

druppels werken niet

Zeer klantvriendelijk, klantgericht, prima producten.

Er was een probleem en dat werd onmiddellijk op een hele prettige manier opgelost. De vervolginformatie stelde ik ook op prijs : )

Dit is heel prettig winkelen

Goeie spullen. Duidelijke website. Goed verpakt en snelle levering. Helemaal goed!

gewoon een prettig bedrijf om te bestellen

super

Fijne overzichtelijke website . De bestelde producten zijn van goede kwaliteit en dat voor een zacht prijsje. Heel attent dat er bij de bestelling een handgeschreven kaartje zit. De levering is heel vlot. Kortom Puur Mieke is echt een aanrader, Top!!

Goeie producten, snel geleverd

Kon een bepaald product niet vinden in de hoeveelheid die ik zocht, gelukkig was het bij Puur Mieke wel aanwezig en vooradig ook! Daarbij werd het ook nog eens heel vlug bezorgt.

Zeer tevreden , goede kwaliteit.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG