Tevreden!

Het artikel dat ik wilde bestellen was tijdelijk niet voorradig. Ik kon mijn emailadres achterlaten en ontving de volgende werkdag een bericht dat het artikel er weer was. Snel geleverd. Dankjewel!!

Duidelijke website en makkelijk een bestelling te plaatsen, volgende dag in huis. TOP!

Altijd goed verzorgd.

Alles is goed verpakt en het is van goede kwaliteit. Pluspunt is dat je zelf de bezorgdatum mag kiezen.

Super service

Voor het eerst een bestelling gedaan bij Puur Mieke. Prima gegaan. De bestelling kokosmelk werd keurig na twee dagen bezorgd.

top produkt

top produkt

geweldig

Alles is goed, product overzicht, gevarieerdheid van de producten, klantvriendelijk en snel....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ronduit prima

Alle artikelen op tijd en keurig verpakt. Overzichtelijke en klantvriendelijke website. Puur gezondheid bij Puur mieke.

Ik heb hier inmiddels drie keer besteld en steeds supersnelle levering van de producten gehad, top! Ook krijg ik de fijne nieuwsbrief met kortingen waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt.

Dik tevreden

Goeie kwaliteit van de producten die ik besteld heb. Goed verpakt. Vriendelijk persoonlijk berichtje er bij.

Prima kwaliteit, gezond en verantwoord

Keurig snel bezorgd, vriendelijk kaartje erbij, heel goede producten

vriendelijke webwinkel

Puur Mieke is in alle opzichten vriendelijk. De website en ook de levering is persoonlijk. Een verbeterpunt is de communicatie over een product dat niet leverbaar is. Ik had me aangemeld voor een update als het weer leverbaar was, maar hoorde niets. Wellicht kunnen jullie zo nu en dan een statusupdate geven, of anders een vervangend product aanbevelen.

goed assortiment en snelle levering

Fine site en service

Ik vind het aanbod van artikelen grandioos. Precies wat ik zocht. Vooral veel biologische producten spreken mij aan.

Feel food!

Iets bestellen bij Puur Mieke is een feestje.. gemak van het online bestellen en het pakket is ook altijd tot in de puntjes verzorgd…

Pakket was bij post.nl kwijtgeraakt,kreeg meteen een nieuwe v Mieke

Dolbij Jeanine

Toppie!

Bij puur Mieke denken ze met je mee. Kon de rietjes voor mijn drinkbeker niet meer bestellen. Er bleken er nog in het magazijn te liggen en worden toegevoegd aan mijn bestelling zo blij mee! Thx!!

bedrijf met een hart voor zijn klanten

Ik heb al dikwijls besteld bij Puur Mieke. Steeds correcte en vlotte levering, vandaag besteld morgen aan huis. Keuze uit veel producten. Als je vragen hebt over een bepaald product krijg je een duidelijke en uitgebreide uitleg. Persoonlijke touch : iedere keer handgeschreven kaartje om te bedanken voor de bestelling. AANRADER !!!!

Fantastisch!

Supersnelle verzending, regelmatig fijne kortingsacties en elke keer een handgeschreven kaartje bij je bestelling!

Prima apparaat en snel mee te werken.

De beoordeling van de Vegan Milker. De eerste indrukken zijn goed. De zeef raakt niet verstopt met kokos van kokosmelk, waar ik bang voor was. Met het "uitknijpen" van de kokos heb je de binnenmantel vast en met het uitdrukken van de vloeistof komt de omgebogen rand aan de bovenkant behoorlijk op je vingers. Het snijdt er net niet in je vingers door de scherpte. Met het schoonmaken krijg je de pulp moeilijk uit de binnenmantel. De onderkant zou eigenlijk losgedraaid moeten worden, zodat je hem schoon kan spoelen onder de kraan. Nu kan je hem niet leeggieten omdat het water er al uit is voordat je hem omdraait. Tegen deze 2 punten liep ik tegenaan met het gebruik. Verder werkt het perfect. Ik zou hem niet meer willen missen.

Breed assortiment en uitgebreide informatie over de producten. Regelmatig update over nieuw assortiment. Hele snelle levering.

Fijne service

Fijne service en topproducten!

Bestelling was snel binnen en ben erg tevreden met de producten

Redelijk.

Aan de ene kant is het een goede webshop, omdat ze veel aanbod hebben en de prijzen zijn ook best goed. De bestellingen zijn tot nu toe altijd goed geleverd en ook netjes ingepakt. En je krijgt altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling wat iets extra's toevoegt. Maar de laatste 4 van de 6 bestellingen is 'Vóór 22:00 besteld, morgen in huis' niet waargemaakt. En dat snap ik niet, want ze hebben mijn producten wel op voorraad (anders kun je de producten niet bestellen namelijk). Waarom gaat het steeds fout? In het begin had ik er nooit last van. Nu regelmatig.

Als er 6 sterren waren , zou ik die aan Puur Mieke geven.

Van website tot pakket thuis : alles klopt bij Puur Mieke . Het bedrijf staat als een huis, doet qat het belooft en dat alles, zelfs naar het buitenland, ongehoord snel.

Veel keuze. Snelle levering. Vriendelijk. Secuur

2 Schutboom B