Altijd top!

Ruim assortiment van producten die ik vertrouw. Puur Mieke heeft al research gedaan zodat ik dat niet meer hoef te doen! Eerlijke prijzen, fijne producten en razendsnelle verzending. Ik ben fan.

Supper produkten.

Supper produkten. Snelle levering.

Ik vindt de rauwe honing heel lekker, rauwe honing is de gezondste

In één woord “Integriteit” !

Nergens anders kan ik noten en zaadjes vinden zonder sporen van soja! Ik ben allergisch tegen dus moest ik al lang zonder noten en zaadjes en gedroogde fruit. Dankjewel Puur Mieke om mijn qualiteit van leven hoger te maken!

Super mooie producten en snelle levering

Echt een Top bedrijf! Snelle levering, goede producten en heb je een vraag dan word die gelijk beantwoord en of opgelost. Ik ben zeer tevreden.

mooi product

Kleur op fles is mooi, geribbeld en dop met drinkstop is handig. Snel geleverd. Product is van hoog gerecycled materiaal.

Mooie natuurlijke producten

Zo blij met Puur Mieke. Een heerlijke webshop met pure, biologische en troepvrije (!) producten. Wij bestellen hier graag voor ons gezin.

Gemakkelijk bestellen via de site en snelle levering. Top bedrijf !!!

Ik ben heel blij met Puur Mieke omdat ze fijne,lekkere en gezonde producten heeft. Ze onderzoekt of de producten gezond zijn. Daar ben ik heel blij mee.

Ruim assortiment - bestel en betaalgemak.

Prettige site om te bestellen met veel informatie. Klarna als extra betaaloptie zou ook fijn zijn.

Fantastische pannen

Zo blij met onze nieuwe pannen. Heel erg snel geleverd en netjes verpakt.

Nog nooit teleurgesteld in de ontvangen producten

Een heel uitgebreide keuze aan artikels van uitstekende kwaliteit.

Onmisbaar voor mij

Ik bestel bij Mieke mijn bouillonpoeder zonder gist ,smaakversterker E621 ,dit kan ik niet in de supermarkt kopen en het fijnste is dat ik het meestal al de andere dag thuis bezorgd krijg, super !! Maar ook andere dingen natuurlijk

Perfect snel geleverd

Snel geleverd. Ook met de mail beantwoorden ik kreeg snel antwoord. Top

Snelle verzending

Goed product

Ik merk dat mijn huid en nagels gladder zijn. Had wel moeite met het openen van de bus nijptang hamer schroevendraaier. Alles gebruikt , blijkt dat je in de bus moet knijpen. Jammer dat dat er niet op staat!

Leuke promo's

Ruime keuze en supersnel geleverd ! Ik ben fan !

Top!!!

Altijd top service met top producten

Fijne, eerlijke producten en snel geleverd

Produkten vanuit een passie.

Wat ik er van weet klopt alles in dit bedrijf, overal denken ze over na om zo verantwoord mogelijk te werken. Eerlijke produkten, goede uitleg, gedreven mensen.

Prima producten

Ik vind het fijn om goede/ veilige producten te kunnen bestellen bij Mieke. Als je gevoelig bent voor lactose en gluten, is dit een heel vertrouwd adres. Ook de levering is altijd heel snel, wat prettig is. Kortom ik ben heel tevreden! Gina

Makkelijk bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden, snelle levering an hele goede producten. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Leuke producten en snelle, persoonlijke service!

De website van Puur Mieke was een leuke ontdekking. Ik kende het nog niet, maar na het bestellen van een cadeautje ga ik daar zeker vaker bestellen!

Snelle levering van een zeer goed product.

Al verschillende soorten collageen gebruikt maar die van Puur Mieke is voor mij de beste.

heel erg tevreden

goede produkten en een snelle levering ....very nice

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG