Superfijne gifvrije pannen

Alleen de kleur is al mooi als groen je lievelingskleur is! Heb de wok en de koekenpan nu gebruikt en ben er erg blij mee!

Steeds correct!

Produkten zijn top!

Uitstekende service en producten!

Ik heb zeer goede producten ontvangen en ze zijn snel geleverd.

Uitgebreide informatie over een product

Door de uitgebreide info over een product op de website kan je een goede keuze maken. Verzending goederen verlopen vlot en zijn te volgen met track en tracé.

Tiger Nut Drink is top !

Na mijn vakantie in Valencia Waspik op zoek naar Horchata. Een drankje uit de stad Valencia. De tiger nut drink komt echt zo dicht in de buurt. Super lekker !!

Superfijne pannen

Goede en snelle service

Producten zijn super, goede kwaliteit, prijstechnisch prima en snelle levertijden.

Bezorger sloeg de plank mis en het product is niet fijn.

Zonnecreme besteld. Het laat een verschrikkelijke witte waas op mijn huid achter. Echt geen gezicht, maar het werkt goed. Ik kreeg een mail van de bezorger dat ik niet thuis was maar ik was wel thuis. En dat het pakketje bij de buren op nummer 135 was bezorgd. Maar ik woon zelf op nummer 135. De bezorger kan niet lezen misschien? En deed geen enkele moeite, bijvoorbeeld even op het raam kloppen.

Goed verzorgd

Vriendelijk en duidelijk

Negatief

De order zou pas na 3 dagen geleverd worden ipv in eerste instantie de volgende dag en is tot op heden nog niet geleverd. De status van Post NL is afgeleverd, maar er is geen pakket geleverd of een briefje van Post NL. De klantenservice was afgelopen vrijdag bereikbaar tot 16.30, ik was te laat met bellen en tot op heden heb ik nog niets vernomen helaas.

Geleverd bij de buren

Kreeg keurig een berichtje, dat mijn bestelling bij de buren was afgeleverd. Alles was keurig verpakt.

OK

Bestelling is heel vlot verlopen, Of producten ook goed zijn, valt nog af te wachten.

Goede kwaliteit

Dat alles ook lettelijk puur is zonder toevoegingen

Mieke is puur eerlijk een aanwinst.

Wasdoekjes, eenvoudig in gebruik.

Tot nu toe schone was en geen overheersende geuren van wasmiddel.

Hartstikke goed!

Op 26-4 had ik een review geschreven over mijn pakje waar ik zeer tevreden mee was, alles prima! Ook had ik een zakje lavendel besteld die stuk in het pakje zat, maar een grappige wending kreeg door mijn kat die het blijkbaar erg lekker vond ruiken! Ik vond het niet erg dat het stuk was, het stofzuigen is nu ook een stuk plezieriger geworden! Maar vandaag ontving ik een nieuw zakje lavendel, ik had er niet om gevraagd, maar vind het super lief!! Dank je wel Puur Mieke!!

Persoonlijk!

Ik heb het collageen besteld bij Mieke. Ik weet nog niet of het werkt, maar ik was zo aangenaam verrast om een briefje in het pakketje te vinden met haar krabbel erop. Even zo'n persoonlijke touch. Dat kan ik erg waarderen. Ik hoop dat het collegeen mij gaat helpen met mijn reumatische klachten.

Goede en snelle service

De artikelen die ik besteld heb, waren snel binnen. Nog niet gebruikt, dus weet nog niet of ze bevallen. Ik had een kortingscode, die ik niet goed had ingevuld, maar na een mailtje werd dit alsnog geregeld, echt top. Een puntje van kritiek en dat is het gratis proefzakje wasmiddel. Misschien is het handig om bij een bestelling aan te kunnen geven of je dat wil ja of nee. Je krijgt het nu ongevraagd bij je bestelling en ik heb het weggegooid, omdat ik echt hoofdpijn kreeg en misselijk werd van de geur. Dat vind ik zonde en onbedoelde verspilling. Verder 100% tevreden en ik zal zeker nog wel eens iets bestellen. Groetjes, Elisabeth

Prima product en prima service!

De pan werd op tijd geleverd en is uitstekend!

Probleemloos

Snelle en correcte afhandeling

Zeer snelle levering

Bij Puur Mieke heb is je bestelling zeer snel in huis en altijd een handgeschreven bedankkaartje erbij. Ga zo door.

Snelle en nette levering van mijn nieuwe koekenpan.

Ik heb een Natura Induction Koekenpan VegeTek aangekocht, ben hier enorm tevreden over. Super dat Puur Mieke deze kwaliteitsproducten in het assortiment heeft. Fijn dat de bestelling ook snel geleverd wordt met een persoonlijk kaartje.

Goede producten netjes verpakt

Beste koop ooit

Geweldige hapjespan!

Fijne eerlijke zaak

Mooie keuze, snelle verzending en hele goed communicatie zorgen ervoor dat het fijn kopen is bij Puur Mieke. Je merkt aan alles dat het eerlijk is, dus niet alleen de producten

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG