Positief

Ben zeer tevreden met onze Mieke, zij heeft goede producten en een goed assortiment, dus keus genoeg. Ook een fijne uitleg over het product dat je eventueel zou willen kopen, Het wordt zorgvuldig ingepakt en verzonden. Klasse !!!

Correcte levering van hoogwaardige producten

De levering was vlot en correct. De goederen zijn goed ingepakt. De producten zijn hoog van kwaliteit en goed op internet te vinden door Mieke's tussenkomst. Heel fijn. Ben zeer tevreden.

Fan van Mieke

Wederom een super service! Snelle levering aan huis of je haalt het even op in Boekel. Kwalitatief goede producten voor een goede prijs. Bedankt Mieke en team, tot een volgende keer.

Goede producten

Mieke heeft een eerlijk product in huis ,hele toegankelijke website en keurige verzending

Vlotte en snelle levering.

Aangename ervaring. De bestelde producten werden correct geleverd. Ik ben ook heel enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding. Daarom ben ik heel blij dat ik bij Puur Mieke uit een breed assortiment van producten kan kiezen.

Mooie, duidelijke catalogus. Leuk om door heen te bladeren.

Uitgebreide keuze

Fijne webwinkel met ruim assortiment en goede uitleg bij de produkten!

Pure informatie, pure producten!

Zeer ruim assortiment, duidelijke omschrijving van de producten, steeds snelle en stipte leveringen, degelijk verpakt!

Prettig.

Nette en accurate afhandeling van bestelling. Heel snel.

Puur Mieke heeft een grote diversiteit aan heerlijke producten

Mijn ervaring met Puur Mieke is geweldig! Alle producten zijn verantwoord, maar ook erg lekker. If het nou voor in- of uitwendig gebruik is. Ik merk dat ik steeds vaker bestel. De kortingen pak ik graag even mee... Alles is goed verpakt en wordt snel bezorgd. Ook leuk dat er een kaartje bij zit met daarop de naam van degene die het ingepakt heeft. Al met al mijn lievelings webshop die ik ook aan de mensen in mijn omgeving en in mijn yogalessen adviseer.

Uitstekend!

Fijne website, eerlijke producten en keurige en snelle verzending.

Mooie producten.

Mooie producten vandaag bestellen morgen in huis en altijd met een geschreven kaartje.

Behulpzaam

Het bestellen lukte niet goed, ik dacht mogelijk een storing. Maar mbv de chat ben ik goed door het systeem geloodst. En is de bestelling een dag later goed aangekomen.

Gebruik kan beter

Hallo! Ik ben overgestapt naar jullie merk op advies van een vriendin. Over de werking van ik nog te weinig zeggen. Maar wel over het gebruik. De smaak van het product zorgt ervoor dat ik het niet met plezier inneem. En bij vermenging met vloeistof klont het product en blijft het plakken aan beker/glas. Hoop dat jullie dat kunnen meenemen in jullie productverbetering.

Superprodukten, snelle correcte levering

Heel hulpvaardige klantenservice om een fout die ik maakte bij de bestelling te corrigeren.

Prima bedrijf

Duidelijke site,snelle levering. Prima!

Hele goeie producten !!!

's Avonds besteld; de volgende dag geleverd!

's Avonds besteld; de volgende dag geleverd! Mooi product.

Super service!

‘s avonds besteld en ik had het de volgende dag al in huis! Die snelheid had ik zelf niet verwacht! Goede producten, precies wat ik zocht!

Mooie producten, goed verpakt en snelle Verzending.

Fijne pannen

Fijne pannen die niet aanbranden. Ben benieuwd naar de levensduur, daar kan ik dus nog niets over kwijt.

Snel & goede kwaliteit

Mijn ervaring is dat ze leuk sortiment hebben en snel kunnen leveren. Altijd goed verzorgd en goed verpakt

Tevreden met de produkten

Goede eerlijke produkten

Goede producten en goede levering. Geen klachten

mooi aanbod en snelle levering

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire