Fijn product, gelukkig smakeloos. Ik doe het door de koffie, werkt prima. Huid wordt zachter, nagels sterker.

Prima levering

Prima levering

Goed, snelle en nette levering

Fijne produkten, veel keuze.

Het is fijn om te weten, dat als je ergens op moet letten, het hier zonder nadenken kan bestellen en nuttigen.

Een vlotte, goed verzorgde levering van topproducten!

Aantrekkelijke site met producten van hoge kwaliteit, die ik heel snel geleverd kreeg.

Super vlotte verzending van een mooi apparaat

Onze airfryer met keramische pan begaf het helaas en dus opzoek gegaan naar een vervanger. Wij kwamen op de site van Puur Mieke uit en, gezien onze duidelijke voorkeur voor een keramische pan, kwamen wij uit op de Wartman 5,7 lt Utraview Keramisch en gifvrij bakken . Een mooi zeer compact apparaat met n fijn doorkijkvenster. Wat ons bij het doorlezen van de handleiding opviel was dat er herhaalde malen vermeld staat dat er n siliconen ?? bakrooster in de mand zit en daar gruwelen wij natuurlijk van. De mand is van keramiek, het rooster in principe ook maar die rust wel op vier siliconenpootjes. Dit is iets wat wij niet kunnen rijmen met n keramische pan en gifvrij!! Hier hebben wij duidelijke vraagtekens bij .

Fantastische producten, zoals altijd!

Inkopen met de wetenschap dat over alle producten is nagedacht is een geweldige zekerheid en ik wordt nooit teleurgesteld door Puur Mieke! Alle producten zijn gewoon goed en komen altijd goed verzorgd incl persoonlijk kaartje aan. Daarom blijf ik met alle vertrouwen bestellen!

Netjes verpakt, snel geleverd. Poeder lost niet geheel op, waardoor er klontjes in blijven. Jammer dat er geen maatschepje bij zit. Of het werkt moet nog blijken.

Veilig en verantwoord winkelen

Bij Puur Mieke kun je erop vertrouwen dat wat je koopt veilig is.

Fijne airfryer makkelijk in gebruik

Snelle levering makkelijk in gebruik

Heel tevreden.

Goed product : mijn gewrichten zijn minder stijf, mijn huid ziet er beter uit, ook goed voor haar en nagels

Ongelooflijk snelle levering

In de avond besteld, de volgende ochtend al in huis. Top!

Ik heb de collageen besteld voor de eerste keer. De levering was snel. Maar ik ben nu net pas begonnen met innemen dus het is te vroeg om te zeggen of het werkt. De smaak gaat wel ik drink het snel op met warm water. Het lost redelijk goed op.

Stevig verpakt verzonden!

Goede prijs, snel geleverd!

Prima producten

Goede producten en snel geleverd

Supersnelle levering

Ondanks dat het al 21u30 was en een feestdag en de dag erna weekend, heb ik toch de middag erop mijn produkten reeds ontvangen! Topservice noem ik dat! De produkten moet ik natuurlijk nog uitproberen en daarover zal ik binnen enkele weken een andere review schrijven. groeten

Fijne Online Gezondheidswinkel

Al een paar keer bij Puur Mieke besteld, en ik ben heel tevreden. Mooie eerlijke producten, en het wordt met zorg verstuurd. Bij Puur Mieke weet je gewoon dat je goed zit.

Super snelle levering. Ik had het de volgende dag in huis

Vlugge levering, groot assortiment en heel lekkere producten. Wat ik altijd zo leuk vind, het dank woordje die bij de levering zit met de naam van wie het verpakt heeft handgeschreven :-)

Geweldige producten

Een mooie aanvulling in een menselijk lichaam.

Puur en natuurlijk!!

Ik vind mieke tot nu toe de beste! Pure producten en makkelijk in te nemen! Helemaal top..

Overzichtelijke site en snelle levering.

Ben zeer tevreden.

Prima artikelen. Met zorg ingepakt.

snelle service in hoge kwaliteit producten voor een goeie prijs

Bovenstaande zin vat de kern samen over mijn ervaring met Puur Mieke

Uitstekend!!

Vandaag besteld is echt morgen in huis. Zeer tevreden

Schutboom 2 B

5427 CG Boekel

Over Puur Mieke

Gezondheidswinkel | ✅ Natuurwinkel | ✅ Allerlei supplementen | ✅ Voor een gezond leven | Bekijk direct de website Puur Mieke – Gezondheidswinkel met een uitgebreid assortiment biologische producten Bij Puur Mieke geloof ik in een goede gezondheid voor iedereen, ongeacht wie ze zijn of wat hun persoonlijke doelen zijn. Daarom zetten we ons bij onze online gezondheidswinkel in om de grootste natuurlijke, biologische, en milieuvriendelijke artikelen tegen de beste prijs aan te bieden. Ik ben enthousiast over alle aspecten van natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding, en ik streef ernaar de grootste selectie natuurlijke producten te bieden die er is. De missie van Puur Mieke is de beste alternatieve geneeskunde, kwaliteit vitamines en supplementen, gezondheidsvoeding, sportvoeding, natuurlijke lichaamsverzorging, en alles wat je verder nodig hebt om een beter en gelukkiger leven te leiden, aan te bieden. In het assortiment van onze natuurwinkel vind je een uiteenlopend aanbod aan biologische producten. Hoewel we vooral bekend zijn om onze vitamines en supplementen, bieden we in onze biologische winkel ook een breed assortiment aan overige biologische en natuurlijke producten. Shop bij Puur Mieke online op basis van specifieke dieet- of allergie-eisen. Als je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten, dieetbeperkingen, persoonlijke voorkeuren, of ethische bezwaren hebt, lees je waarschijnlijk de etiketten op alles wat je koopt. Het kost tijd om artikelen te vinden die aan je eisen voldoen, of je nu net begint of al heel lang op de etiketten van je producten let. Daarom hebben we bij Puur Mieke een speciale gezondheidswinkel ontwikkeld waar je van alles terugvindt, van veganistische goederen tot allergie-vriendelijke maaltijden tot non-GMO vitamines. Bovendien geven we in onze natuurwinkel suggesties voor gezond leven, recepten, en meer om aan je biologische behoeften te voldoen. Biologische producten online kopen kan eenvoudig in onze gezondheidswinkel.