Filter

Heel klantvriendelijk en betrouwbaar

Denkt mee en zeer behulpzaam hele goede ervaring betreft bezorging

Geweldig!

Mooie website, zeer snelle levering en leuk en gezellig verpakt met kasrtje erbij, infoboekje met mooie recepten

heb de montana 300 besteld

Ben er blij mee,compact en snel. Makkelijk schoonmaken

Een goede dienstverlening.

Het was prettig om mij gehoord te weten, de medewerkers waren allen correct en vriendelijk. Ik ben blij dat mijn klacht (het niet ontvangen van mijn bestelling) waar Puurmieke geen schuld aan had, naar mijn volledige tevredenheid is opgelost.

Een goede service en snelle levering

Ik ben blij met de online producten. Deze kan ik niet snel in de winkel vinden en met de goede service en snelle levering is het helemaal super!

Super service , topproduct

Zoooooo lekker !

In januari 2022 naar Valencia geweest en kennis gemaakt met Horchata. Deze tiger nut drink komt echt zo dicht in de buurt bij horchata. Bij het drinken van de tiger nut drink denk ik weer terug aan de fantastische tijd die ik in Valencia had.

Fijne overzichtelijke website, altijd goed advies

Leuk om te lezen

Ik vind het heel gezellig als ik de mail krijg ,lekker lezen met een kopje koffie

Snelle en correcte levering, netjes ingepakt!

Geen klachten, gewoon prima

zeker voor herhaling vatbaar

Goed bedrijf, goede waren en service! Betrouwbaar!!!

Niets anders dan super!

Nu 2 x een zoutlamp besteld en beide keren heb ik er niets op aan te merken. Wordt goed verzonden; goed ingepakt en heb het snel in huis. En de producten zijn zoals omschreven, erg mooi!

Blij met mijn aankoop

Helaas had de post nl het veel later bezorgd maar uiteindelijk heb ik mijn airfryer binnen gekregen en ben ik erg blij met alles. De bijbehorende bakjes e.d. erg leuk en de airfryer werkt erg goed.

Snel levering en superblij met mijn airfryer.

Uitstekende service !

De bezorger van PostNL had de eerste keer mij pakket retour gestuurd omdat het pakket niet in de kluis paste en de 2e keer was mijn pakket 2 dagen verdwenen en niemand wist waar deze was gebleven. Gelukkig heeft Puur Mieke meteen gereageerd op mijn mail en dit snel opgepakt en opgelost. Service is uitstekend!

erg tevreden

snelle bezorging. alles gekregen

Betrouwbaar assortiment

Wat fijn om te kunnen vertrouwen op een assortiment dat helemaal aansluit bij mijn behoefte.

Snel en zorgvuldig

Alles ademt gewoon aandacht, kwaliteit en zorgvuldigheid uit. Er wordt geen rommel verkocht en dat vind je ook terug in de manier van aflevering.

Vlotte aankoop, vlotte levering

Heel tevreden, vlot besteld en heel vlot geleverd, mooi op tijd voor de Sint.

Goede service, maandagochtend meteen teruggebeld naar aanleiding van mijn mail in het weekend. Vriendelijk aan de telefoon en bestelling aangepast.

Fijne pannen!! Geen aangebakken vlees meer, en de smaak is ook prima.

Heel fijne webshop

Meestal binnen 24 uur geleverf, mits op voorraad. Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding 100% natuurlijke produkten, diverse mogelijkheden om te betalen Soms krijg je er hun magazine bij. Aanrader om daar te kopen.

Blij met onze aankoop

Makkelijk besteld, vlot geleverd, goed verpakt. Blij met onze aankoop.

Een super fijn bedrijf

Puur Mieke, een goed bedrijf Eerlijk en oprecht en pure producten. Wat heb je meer te wensen. Een aanrader!!

Prima ondergoed

Ben er zeer tevreden over

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG