Filter

Geweldige service

Wanneer ik een bestelling in de avond heb gemaakt, komt het de volgende ochtend al binnen, sneller kan het niet. De mailtjes die ik stuur worden altijd heel snel beantwoord.

Leuke webshop

Uitgebreid assortiment, snelle levering.

Super snelle levering

Ik had een grote bestelling. Deze werd super snel en netjes geleverd. Helemaal.top!

Fijn ondergoed en supersnel geleverd

Makkelijk om bestelling te plaatsen, snel geleverd.

Lekkere honing

UITSTEKEND

Keurig verpakt, snel geleverd.

Langzaam aan alle pannen vervangen door keramische of gietijzeren pannen, alleen de airfryer moest nog. Mooie aanbieding via puur Mieke. Even wennen dat je niet hoeft voor te verwarmen, maar dat geeft juist nog meer gemak. De Montana doet heel goed zijn werk voor mij. Ik ben er blij mee.

Was echt leuk, goeie raad van Deni gekregen. Net werkten de sterren niet, maar de pannen werken top!

Mooie webshop met goede producten.

Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij de webshop en ben zeer tevreden!

Fijne goede producten, en supplementen!

Bestelling in goede orde ontvangen en vlot geleverd

Vlotte service, vriendelijke bejegening en mooie producten.

Prima service, mooie producten, goed assortiment en een zeer klantvriendelijke bejegening.

Snel e

Snel en zorgvuldig. Bedankt voor het inpakken, Janne. Groeten uit Beilen.

Alles is prima geregeld, vanaf het bestellen tot de aflevering.

Zeer tevreden.

Uitstekende webwinkel met de beste natuurlijke producten

Bij iedere bestelling die ik plaats bij Puur Mieke online kies ik met zorg en aandacht mijn producten uit het uitgebreid assortiment. Met mijn keuze werd ik nog nooit teleurgesteld. De vriendelijke klantenservice met hun vakkundige kennis staat altijd klaar om de nodige adviezen te geven.

Snel en goed

Een fijne webwinkel waar je verantwoorde spullen koopt. Vandaag besteld ook echt morgen in huis.

Fijne producten en snelle bezorging!

Blij met deze webshop

Goede producten en snelle levering

Veel keuze en snel geleverd.

Goede service en goede eerlijke producten

Een van de weinige winkels waar ik met een gerust hart prachtige producten kan kopen met een hele goede service en bezorging

Mooie producten en goede service!!

Tot nu toe 2x producten besteld bij puur Mieke en ben zeer tevreden! Fijne en gezonde producten van een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs!

gamma in de webshop is niet groot en het zijn vooral de duurdere producten die je er terug vind.......

Heel positief

Alle producten altijd netjes verpakt en verzonden en leuke kortingen.

Snelle levering, mooie producten en mooi verpakt!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG