Filter

Altijd snel bezorgd, goed verpakt en hele gezonde producten. Blij mee!

Goeie en fijne producten en zeer snel bezorgd!

Het recept van de appeltaart van Puur Mieke sprak mij enorm aan, dus ik besloot de ingrediënten te bestellen. Hele goeie en fijne producten die snel geleverd werden. En.....de appeltaart was heerlijk, dus die wordt vaker gebakken! Dank je wel Mieke!

Vriendelijk, persoonlijk, behulpzaam. Ruim assortiment. Duurzame, eco producten. Gezond.

Goede producten en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij Puur Mieke omdat ik zeer.tevreden ben over de kwaliteit van hun producten en de snelle levering

Supermooie producten

Ik ben heel blij met mijn twee pannen. Snelle service en top verpakt. Aanrader!

Super mooi

De pan had ik aan mijn dochter gegeven voor haar verjaardag ze was erg onder de indruk zoo mooi.

Uitstekend !

Kan niet beter ! Doe zo verder ! Snelle levering en bij vragen onmiddellijk antwoord en oplossing!

hele snelle levering

Ik zocht deze pan omdat ik hem al in een kleiner formaat heb. De prijs was scherp in vergelijking met anderen en super snel geleverd.

Perfect.

Vlugge levering fijn product.

Puur Mieke, maak het leven een stuk lichter

Klant vriendelijkheid staat hoog, het bestellen is makkelijk en duidelijk. Netjes en correct de klantenservice, een dikke vette duim. Hier is alleen maar lof over te spreken.

Snelle levering, altijd top.

Supersnel,vriendelijk en fijne producten

Zó leuk om te ervaren dat er nog gewone goeie webshops zijn die doen wat ze beloven . Smiddags besteld en de volgende ochtend om 10 uur geleverd!! Bedankt

Prima bedrijf

Snelle levering. Doen wat ze zeggen en natuurlijk allemaal fijne eco producten.

Uiterst tevreden

Ik ben glutenvrij vegan en heb vaak moeite om zo "schoon" mogelijke producten te vinden. Bij puur Mieke word ik blij. Een aanrader!!

Heerlijk om precies te krijgen wat ik verwacht.

Bij het online bestellen weet je nooit precies wat je krijgt en daarom twijfelde ik om bij Puur Mieke te kopen. Die twijfel bleek niet nodig, want ik heb precies gekregen wat ik wilde, dank je wel. Heel blij met de mooie grote Himalaya-zoutlamp. Hij geeft een hele mooie sfeervolle oranje-rode gloed af.

Goede kwaliteiten

De chocolade was een beetje heel sterk of is dit niet voor zo op te eten. Ik kreeg t niet voor elkaar om de chocola 1hap te eten heel bitter. De rest was heel goed. Dank je en tot gauw weer,

Fijn bedrijf om spullen te kopen

Gewoon een eerlijk bedrijf, voelt goed!!!!

Altijd top service

Zeer aan te bevelen

Goede producten mooie website

Duidelijke website, goede producten Snelle levering, service

Prima winkel, goede service

Breed assortiment en wat ik bestel altijd op voorraad en op tijd geleverd.

Uitstekende producten

De testdoos van Greensweet stevia met 18 smaken was ideaal. Vooral handig in de vakantie. Helaas is het niet meer te bestellen. Onze favorieten waren amandel, chocolade, aardbei en nog veel meer smaken. De Aswaghanda is van perfecte kwaliteit. Aanrader.

Tiger Nut Drink

Heerlijk ! Lijkt op de horchata uit Valencia. Zo blij dat ik dit drinken gevonden heb bij Puur Mieke. Zo blijven de herinneringen uit Valencia steeds terugkomen als ik dit drink !!

De beste thuiswinkel voor voeding en lifestyle.

Puur Mieke is voor mij het beste adres waar ik topproducten kies voor een gezonde voeding. De klantenservice is 100% kundig evenals de uitleg over elk product. Chapeau!

Snelle service, geweldige producten

Altijd makkelijk, een bestelling plaatsen bij ‘Puur Mieke’. Ruim assortiment en je weet zeker dat je goede producten krijgt. Mieke heeft het allemaal al uitgezocht en overzichtelijk op de site gezet. Erg tevreden (weer)!

Fijne produkten,goed verpakt en snelle verzending! En gaat er iets mis bij post nl,gaan ze er gelijk achteraan en zorgen dat het goed komt! Ik ben dik tevreden!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG