Filter

De beste kwaliteit bij Puur Mieke

Ik bestel graag bij Puur Mieke omdat ik zeker weet dat ik de beste kwaliteit krijg. Ook het zoeken naar producten gaat makkelijk. De reden voor 4 sterren ipv 5 zijn de vele pipups die je weg moet klikken terwijl je producten zoekt of besteld. Verder super tevreden over snelle levering en verpakken van bestelling.

Prima levering en product.

Werkt geweldig

Ik gebruik dit al een tijd, eerst alleen als ik iets in mijn oog had… maar ik spray regelmatig nu en merk dat ik er baat bij heb.

Goede producten en goede service!

Als je producten bij Puur Mieke besteld dan weet ik dat ze voldoen aan mijn eisen van gezond leven/eten. Verder leveren ze supersnel en je producten worden netjes ingepakt geleverd.

Bij Puur Mieke wordt je bestelling snel geregeld en geleverd, meestal de volgende dag heb je het product al in huis. Heel erg fijn. Ook goede producten, en wat ik altijd leuk vind is het persoonlijke berichtje in de bestelling.

Veel natuurlijke en kwalitatieve producten

Van Puur Mieke kan ik niks slecht zeggen, daar heb ik totaal geen slechte ervaring mee maar wel met de leveraar post Nl, waar Puur Mieke niks aan kan doen maar wat mij de bedenking geeft zou ik nog wel bestellen bij Puur Mieke als dit telkens zo een rompslomp is voor mij. Telkens is er wel iets met de levering pffff en ik heb het altijd al laten weten aan Post NL en toch krijg ik geen reactie van hun.

Goede producten en goede service

Goed geregeld!

Mijn bestelling kwam snel en goed verzorgd binnen. Dankjewel!

Snel en persoonlijk

Eenvoudig om te bestellen en snelle levering van een goed product

Klacht is keurig opgelost

Mijn airfryer ging stuk en is bij de leverancier zoek geraakt. Van puur Mieke kregen we een hele nieuwe airfryer. Top!

Prima producten

Ik ben altijd tevreden met de bestelde producten. Goede kwaliteit en snelle bezirging.

Super fijn bedrijf en producten

Alles producten die ik heb van puur mieke ben ik weer tevreden over, Alles is puur en eerlijk en dat geeft een goed en gezond gevoel.

Top producten

Vlotte levering

Fijne produkten, goede service

Ik ben heel tevreden. Af en toe een actie met 10 of 20% korting maakt het helemaal top.

goede en snelle service

ook fijn dat Mieke zo'n breed assortiment heeft.

Lekker

Dit is uitstekend chocolade puur natuur ik zal zeker meer vaker bestellen

Voor mij is de app en klantenservice heel fijn en attent

Ik waardeer meer en meer producten in glas en hoop te zien meer informatie over nieuwe over de producten zoals de glycemische Index informatie…en zo ….

Goede producten en service!

De producten zijn uitstekend en de service is ook heel goed!

Betrouwbaarheid

Ik heb 2 producten gekocht voor mijn moeder van 81 jaar. 2 doosjes magnesiumdruppels. Het is nog afwachten wat het gaat doen. Ze heeft veel pijn in haar benen en kan heel moeilijk lopen. Ze loopt voortdurend met een rollator. Als jullie andere suggesties hebben voor haar dan hoor ik het graag. Dank je wel!

Goede ervaring

Prettige ervaring. Goede producten en snelle verzending!

Snelle verzending en goede prijs-kwaliteit verhouding

Voordat ik het product bij Puur Mieke bestelde, had ik het internet afgestruind, want ik wilde een zo puur mogelijk product dat betaalbaar was. Dat vond ik uiteindelijk bij Puur Mieke! Vervolgens ging de verzending supersnel; binnen 1 of 2 dagen.

Altijd alles naar wens

De producten die ik gebruik zijn fijn, het bestellen gaat gemakkelijk en de bezorging verloopt zoals beloofd. Kortom een blije klant

Melkvrije bonbons besteld ze zijn super klein en kosten €0,50 per stuk

Ik zou niet meer bestellen. Bonbons werden 2 dagen later geleverd als gezegd. Bonbons zijn super klein.

Mooie producten super vriendelijke behulpzame medewerkers

Mooie info ook, al met al , blij mee!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG