Filter

Goede producten. Goede service!

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en ik miste net de korting en kreeg het geld netjes teruggestort.

Zeer goeie ervaring met de producten

Producten zeer goed. Echter, 2 zaken vond ik iets minder : Ik zag op de site dat ik recht had op een geschenk. Ik heb toen niet op die knop geklikt, maar daardoor zat dit geschenk er niet bij. Op zich niet zo erg, maar iedereen krijgt graag cadeautjes, en ik apprecieer het wanneer alles zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt voor de klant, ook als die iets vergeet. Verder kreeg ik diezelfde avond een mail met aanbiedingen. Toen had ik toch eventjes spijt dat ik niet nog een paar uur gewacht had.

Heerlijke honing, een absolute aanrader.

Snelle levering; uitstekend verpakt.

Snel verzonden en klantvriendelijk

2 zoutlampen aangeschaft, waarvan 1 een lui licht knopje had dus niet aan ging. Direct een nieuwe opgestuurd gekregen, de volgende dag al binnen. Beide lampen staan prachtig te shinen. Top! Het was overigens mega goed ingepakt. Chapeau

Persoonlijk en kwaliteit

De kwaliteit van de producten is super goed. De persoonlijke manier van versturen, met het handgeschreven berichtje erbij maakt het helemaal af.

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering en zorgvuldig en veilig ingepakt. Complimenten.

Meer dan geweldig!!

Lekker laagdrempelig en makkelijke site!

Ik had mijn bestelling snel binnen en het was goed verpakt.

Top service!

Top service!

Wat een cadeau om de bestelling uit te pakken

Mooie producten! Er zat zelfs een handgeschreven bedankje in het pakket. Hoe leuk en attent is dat!

Zeker weten dat de kwaliteit in orde is!

Ik ben verzekerd van goede kwaliteit!

Snelle en nette levering. Ik had nog een vraag en kreeg ook snel antwoord

Super service

Ik werd op de hoogte gehouden. En het artikel was heel goed verpakt. En nog snel in huis ook.

Geweldige pannen

Eindelijk eens gezonde pannen om in te bakken/ koken. Niets blijft aan de bodem meer plakken. Het eten glijd zo uit mijn pan op onze borden. Ze zijn ook erg licht en dat maakt het koken nog meer plezieriger.

ging goed

goederen zoals verwacht. Supersnelle levering. Heel erg bedankt

Geweldige pannen

Ik had al zoveel verschillende pannen geprobeerd. Deze pannen zijn SUPER. Niets bakt aan. Voor mij geen andere pannen meer.

Goede, snelle service

Goed geholpen!

Teleurstellend

Het artikel is een steelpannetje. Deze doet het helaas maar op 1 plek op de inductie plaat. Na telefonisch contact krijgen we een andere steelpan toe gezonden. Mocht deze ook niet voldoen aan de verwachting dan kunnen we ze beide kostenloos retourneren.

Leuke producten, snelle levering :-)

Prima pannen besteld. Heel tevreden.

Duur, verzending slecht, maar tevreden

Ik had wat paleo producten besteld voor mijn vaders verjaardag (hij is op dieet en had moeite snacks etc te vinden). Echter kwam het pakketje 4 dagen te laat aan, en waren de producten erg duur. Mijn vader was uiteindelijk wel erg blij met het samengestelde pakket. De klantenservice was ook heel lief en beleefd toen ik contact met ze opnam om te vragen waarom het wat langer duurde

Top, snelle levering, mooie spullen

Gezonde en biologische artikelen

De artikelen zijn allemaal heel fijn, gezond en lekker. Ik ben heel blij dat ik Puur-Mieke heb gevonden.

Heerlijke fruitspread

Je kan zoveel bestellen. Alles is gezond, bio. Ben blij met de bestellingstijd. Had niet lang moeten wachten.

Mooie eerlijke producten. Persoonlijke note op een kaartje!!!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG