Filter

Zeer snelle levering en prima producten.

Geweldig!

Leuk persoonlijk kaartje er bij. Ik gebruik de Magnesium olie een paar dagen en ik heb geen pijn meer.

Super kwaliteit

Helpt niet

Mijn zus heeft dit cadeau voor mij gedaan, ik heb voor en na gebruik ook bloed geprikt omdat ik het leuk vond om te zien hoe ik omhoog zou gaan (althans dat dacht ik) heeft helemaal niks geholpen, wij hebben contact opgenomen en ze wimpelen ons af met informatie over cofactoren. Ik neem aan dat als iemand niet tevreden is dan bied je wat terug, kijk dus uit met wat je besteld mensen, het geld dat ze ervoor vragen is echt belachelijk voor wat je er voor terug krijgt (niks dus!)

Kopen in vertrouwen

Sinds mijn eerst bestelling ben ik blijven bestellen bij Puur Mieke! Ik heb al mondelinge reclame gemaakt.

Snelle en correcte levering

De bestelling van het supplement die ik gedaan heb werd vlot verwerkt en geleverd. Of het supplement gaat werken weet ik nog niet omdat ik het nog maar een paar dagen gebruik. Uiteraard heb ik goede hoop.

Gebracht in een te grote doos gevuld met papier, terwijl de mascara makkelijk in een envelop had gepast......

Top service, zeer goede producten

Ik heb al verschillende malen besteld bij Puur Mieke, en heb alleen maar positieve ervaringen. Producten worden supersnel geleverd (ik woon in België en heb mijn pakjes al de dag nadien), de producten zelf zijn heel erg lekker, de toppers zijn voor mij de gezonde snoepjes en ijsjes, muesli, lichaamsolie,... Ik ben fan en blijf met plezier klant!

Fijne site met persoonlijke service

Persoonlijk, veel informatie en mooie producten!

perfect

Super lekker

Super lekkere horchata. Net zoals in Valencia !! Ga hem zeker vaker bestellen.

Top.

Ik kende de webshop niet maar toch voelde het al gelijk heel vertrouwd om hier iets te kopen. Mijn zoutlamp is prachtig en zeker het geld waard.

DE oplossing op al uw behoeftes aan gezonde voeding

Je vindt er lekkere chokolade, repen fruit voor je sportsessies en gezonde alternatieven voor de junkfood waar jij je mee volpropt als je tussen de maaltijden honger hebt. Ben je op zoek naar lekker eten, drinken en verzorgingsprodukten van kwaliteit? Probeer dan Puur Mieke.

Weer zeer tevreden

Verschillende producten bestel ik regelmatig bij Puur Mieke. Ze hebben fijne producten, goed omschreven en ook hele goede aanbiedingen. Verder is de levering snel, persoonlijk kaartje en een informatieve folder erbij. Ik ben een zeer tevreden klant.

Goede communicatie, snelle levering

Fijne en goede producten

Ik ben zeer tevreden, zowel over de producten en ook de duidelijke omschrijving ervan

Gewoon goed, duidelijk en snelle levering

Heb 1x besteld. Keurig op tijd. Alles omtrent de bestelling erg duidelijk en overzichtelijk. Tevens een handgeschreven "dank je wel" voor de bestelling. Erg leuk en attent Ga zeker weer bestellen

Bestellen bij Puur Mieke voelt altijd goed.

Als je bij Puur Mieke bestelt, weet je dat je niet teleurgesteld wordt. Je krijgt waar voor je geld, in de vorm van een goed product, gezellig ingepakt en voorzien van een persoonlijke boodschap op een kaartje.

Zeer tevreden, zowel wat de producten betreft als de verzorgde en snelle levering. Cecilia

Kei-goed

Ben DIK tevreden over mijn aankoop, goede aanbieding, snelle levering, TOP

Fijne online winkel

Altijd netjes verpakt en ziet er goed verzorgd uit met een persoonlijk kaartje van degene die het gedaan heeft.

Puur Genieten

De site is overzichtelijk, bestellen heel eenvoudig. De verzending verliep heel voorspoedig en het product in uitstekende staat. Het leukst vond ik het handgeschreven briefje om me te bedanken voor de bestelling. Dat is een persoonlijke touch die ik heel erg kan waarderen.

Fijne klantenservice

Het pakje werd door een vergissing teruggestuurd naar afzender. De klantendienst heeft dit echter vlot en professioneel opgelost. Aanrader

Uitstekend, lekker ,gezond,ben zeer tevreden

Uitstekend,lekker,gezond,zeer tevreden over de alles en snelle services.

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG