Filter

Supersnelle levering, keurig verpakt

En heel leuk was het handgeschreven persoonlijke bedankkaartje. Mooie producten.

Voldoende

Keurig op tijd aangekomen met een kaartje of alles in orde was. Het enige ‘nadeel’ over het bestelde is dat ik de maat iets te klein vind. Had wat breder en langer gemogen. Maar voor een ander is dit formaat misschien prima.

Hele goede producten!

Enige wat niet lekker was, waren de para noten helaas. Verder heel blij met de andere producten!

zeer goede service

vriendelijk, snelle levering, snelle reactie als je wat wil vragen! Mooi assortiment!!

Prettig gewinkeld

De pannen zijn echt perfect. Snelle levering en heel goed verpakt.

Goede en snelle afhandeling en leuke producten.

Helaas functioneerde de prachtige pan niet op mijn nieuwe inductie kookplaat. De retourservice was ook perfect.

Fantastische pannen gemaakt van biologisch materiaal zonder teflon etc. geen gifstoffen in de voeding. Kookt bakt grillt op hele lage temperaturen i.c.m de deksel , zeer geschikt voor keramisch of electrisch koken. Enorm tevreden mis nog een stoomcombi. Wie weet een idee.

Geweldig goede service

Wanneer ik een bestelling plaats is het er de volgende dag, altijd een leuk geschreven kaartje erbij. Heb 1x gehad dat er bij mijn zoutlampje geen lampje zat even heen en weer gechat en het lampje was er zonder problemen de volgende dag! Kortom ik ben blij met Mieke en haar Team!

Fijn assortiment, snelle levering & een persoonlijk kaartje

Een van mijn favoriete webshops :)

Prima levering, mooie producten.

De bh’s zitten erg goed en het materiaal is prima. Ook de andere producten zien er goed uit, maar ik heb ze nog niet gebruikt.

Super!!!

Goede producten, ruim assortiment en snel bezorgd! Zelfs bij het online winkelen merk je de klantvriendelijkheid!

Zeer zorgvuldig

Produkt werkt goed..levering was direct en ook heel goed verpakt

Prima prima prima

Fijne spullen. Goed van kwaliteit. Goede service .

Weinig webshops die het nog beter doen; nadert perfectie!

Goede , duidelijke en informatieve website. Bestellen gaat makkelijk en snel. Bestelinformatie en status wordt gedeeld. Diverse betaalmethoden. Leveringssnelheid vaak binnen 24 uur. Wat wil men nog meer dan…? :-D

Producten zijn super

Ik had de bakbananen meel besteld maar helaas was er 1 zakje open gegaan zodat de hele doos vol meel zat. Kan gebeuren maar bij het versturen van meel zou ik toch een extra zakje gebruiken. Het meel was overigens verder goed en is super lekker.

Fijne producten van hoogstaande kwaliteit

Al een aantal maanden bestel ik bij puurmieke. Wat een verademing om een site hebben waar producten te vinden zijn zonder allerlei kunstmatige toevoegingen. Door allerlei allergieën werd het steeds lastiger om passende producten te vinden in de supermarkt. Bij Puur Mieke kan ik eindelijk weer spullen kopen die goed zijn voor mijn fysieke gestel. Het persoonlijke briefje bij je bestelling maakt het helemaal af. Klantenservice reageert ook snel en vriendelijk. Petje af en dikke complimenten! Blij met jullie!

Alles zoals belooft

Goed spul

Voor het eerst iets besteld en dat ook snel geleverd gekregen!

Uitmuntend

Altijd super snelle service netjes afgehandeld. Laatst wat gelekt in Mijn bezorging gelijk gemeld en netjes afgehandeld. Ben zeer tevreden!

Ik nam altijd bacilac femina voor de blaas en hoop dat deze vegan probiotica goed werken

Persoonlijke service

Bestelling is tijdig geleverd. Goed verpakt en met een gepersonaliseerd boodschap. Wat betreft cliënt experience, zie je dit niet veel. Er zit duidelijk een bedrijfsfilosofie achter de aangeboden service. Top! Ik koop zeker nog een keer hier!

Snelle levering en en goed verzorgd

Snelle levering en goed verzorgd.

Uitstekend!

Snelle levering! Super blij met de zero waterfilter, er kan veel water in en wat ik erg handig vind is dat er een meter bij zit zodat je het water kunt testen.

Snelle levering van goede produkten

Bestel altijd bij PuurMieke. Goede produkten, supertevreden.

Top webwinkel

Ik had een zoutlamp besteld en daar was de kabel helaas van kapot , 1 mailtje en de volgende dag had ik al een nieuwe kabel in huis. Top service

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG