Filter

Geweldig!

Mooie pure materialen en hele snelle service

Snelle levering, ik ben heel blij met mijn pannen.

Prettig

Prima service snelle levering

Producten die ik besteld heb zijn echt geweldig vooral de collageen vind ik echt super! Krijg veel complimenten dat ik er goed uitzie vooral de huid is zichtbaar verbeterd. Ik raad het iedereen aan. Ook de levering is snel. Ik ben fan van puur Mieke.

Goede producten, service en snelle levering! Aanrader!!

Het assortiment is breed en elke keer als ik weer een bestelling plaats zie ik weer iets nieuws om te proberen. Fijn dat de producten al voorgeselecteerd zijn en je zonder zorgen kunt shoppen. Leuk om een persoonlijk geschreven kaart erbij te ontvangen. Topservice door snelle reactie en eenvoudig op het laatste moment nog aanvullen van de bestelling.

Heerlijke ruime keuze en een persoonlijke benadering

Enorm ruim aanbod van mooie producten zonder rotzooi. Super snelle levering. En altijd een persoonlijk kaartje in de doos maakt het echt af. Kado'tje voor mezelf elke maand. Vooral de kruidenmixen ben ik zelf dol op.

fantastisch !!!!

de "première" van de crèpepan is voor zaterdag maar de gewone koekepan is gisteren voor het eerst gebruikt en ik kan maar één ding zeggen : FANTASTISCHE ervaring !!! Gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk in onderhoud. Ik ben grote fan geworden hihiiii

Uitstekend.

Als ik dichterbij woonde zou ik graag eens in de winkel willen gaan kijken. Lijkt me een leuke winkel. Ik ben heel blij met de snelle bezorging en was prima verpakt. Zag er allemaal heel goed uit.

Supersnelle service

Idem

Ik kon vd 2e x op rij niet inloggen bij bestellen, dus moet t dan als gast doen. Loop je toch 2x punten mis als ik t goed begrijp. Zelfs nieuw ww aangemaakt, gn oplossing. Gemaild, niks gehoord. Prod wel snel geleverd

Geweldig goede vette douche olie.

Geen gesmeer meer op een schone huid. Hoera zegt de huid " ik wordt lniet meer afgesloten maar kan blijven ademen". Superfijne douche olie van Earth Line.

Puur en eerlijke producten

Puur en (h)eerlijke producten, mooie snelle leveri ng

Prima en vlotte levering.

Streich basilicum is mijn favoriete broodbeleg, maar helaas moeilijk te koop. Zo blij dat dit in het assortiment van Puur Mieke zit.

Zeer attent

Vlotte bezorging goed verzorgd. Dank jullie wel

Altijd goed!

Altijd snelle levering en een lief personlijk berichtje super leuk

Goede producten en snelle levering

Ik zocht, ik vond, ik bestelde en ontving het vlot en goed verpakt. Top. Zeker aan te bevelen.

Goed makkelijk snel

Gisteravond laat besteld vanmorgen al bezorgd

Met één woord : geweldig

Ik kan me geen betere service wensen: de site is aangenaam en gebruiksvriendelijk; de verzending gebeurt zeer vlug en de bestelde items zij zeer zorgvuldig verpakt.

Op dag A besteld en op dag B s’middags al in huis. Helemaal goed!

Werkt het voor mij?

Zeer dun poeder wat wat lastig zonder te knoeien uit het potje te halen valt. Of het echt voor mij werkt weet ik nog niet. Gebruik nu 2x daags een afgestreken lepeltje en ga het wel zien. Tot nu toe nog niet bijster enthousiast!

Super goede service

Super snelle en goede service. De fles mct olie was stuk gegaan bij de pakketdienst. Mail gestuurd en er werd de volgende dag al een nieuwe fles mct olie bezorgd. Super. Nogmaals dankjewel voor de service. Ben erg tevreden.

Geweldig!!

Er was iets mis gegaan met een deel van de bestelling. Doos was gevallen en artikelen beschadigd. Geen uitvluchten maar gewoon oprechte excuses en direct een nieuwe zending ontvangen. Geweldige produkten en uitmuntende service. Wat kan een mens nog meer wensen??

Nette snelle levering

Prima, netjes persoonlijk kaartje bij de aflevering, op het oog ook goede producten. Tijd zal leren hoe duurzaam t allemaal echt is. Eerste indruk is in ieder geval perfect.

Fijn als er zoveel aandacht is voor de zuiverheid van produkten en de afhandeling van je bestelling!

Snelle bezorging en mooi hoe het zangeleverd wordt voelt als een geschenk!

Alleen al het ontvangen was een feestje; vlot vriendelijk en attent. De crème is fijn, ik was huiverig om zonnebrandcrème op mijn gezicht te smeren, maar met deze kan dat prima!

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG