Filter

Geen problemen altijd goede service

Als er iets tijdelijk niet meer is word ik op de hoogte gehouden. Nooit geen problemen gehad snelle levering.

Fijne producten

Mooi zijn de rvs trommels, knipoog naar vroeger, spreekt mij wel aan.... en natuur miliuvriendelijk is belangrijk.

Fijne onlineshop

had mijn product snel in huis. Een vriendelijk persoonlijk kaartje erbij, helemaal top!

Hele goede producten!

Fijne producten en snelle levering!

Uitstekend!

Prima producten, maar waar ik vooral enthousiast over ben is de manier van verpakken. Zelfs het plakband om de doos is milieuvriendelijk!

Correct

Snelle reaktie n.a.v vraag die ik stelde, zeer correct!!!! Positieve ervaring!

Fijne producten en aangename dienstverlening!

Winkelen bij Puur Mieke is een plezier. Ik vind er allerlei producten die ik nergens anders vind. Voornamelijk glutenvrije producten en afvalarme producten. Zo wordt veranderen van levensstijl makkelijker gemaakt. Wanneer ik een vraag heb, is er ook al iemand die mij snel een antwoord geeft op een vriendelijke manier.

Mooi aanbod, goede service

Ik kom vaker bij Puur Mieke bestellen, want zij hebben precies de fopspeen die mijn dochter graag heeft. Verder hebben ze een mooi aanbod. Bij laatste aankoop fout op de site waardoor mijn dochter het product nog niet kan gebruiken. Goed gemaakt door direct een accessoire na te sturen, waardoor ze nu wel gebruik kan maken. Vriendelijk en fijne service!

Super tevreden!

Heel erg bedankt! Voor de snelle levering! En persoonlijke kaart bij mijn bestelling vond Ik erg leuk. Mvg Elif

Prettig website, snelle bezorging en goede producten

Veel keuze Gemakkelijke website Snelle bezorging Netjes verpakt Goede, gezonde producten

Prima producten, snel geleverd.

Prima producten, snel geleverd.

Pakket niet ontvangen

Ik heb mijn pakket niet ontvangen. Vorige week woensdag is de bezorger geweest; geen track and tracé. Ik wist niet dat pakket kwam. Ook niet bij buren gebracht. Ik zou bericht krijgen als ik het ergens op kon halen. Heb ik ook niet gekregen. Ik heb puur Mieke mail gestuurd en nog geen reactie gehad.

Snelle en goede service!! Top producten!!

Mooi idee, niet ideaal in uitvoering

Het is prachtig om zo’n natuurlijk product te maken. Het vraagt echter veel water, dat water gebruik gaat echter niet goed samen met de kartonnen behuizing van de schmink. Het is toch prijzig en ook gebruik je het over een langere periode dus een watervastere verpakking is wenselijk. Het blauw was ook erg korrelig en vlokkig. Volgens de fabrikant heeft het dan nog meer water nodig, bij ons heeft dat echter niet geholpen en is de kleur niet bruikbaar.

Mooie producten,leuke persoonlijke website

Blij met de nieuwe grillpan en wok

De beste kwaliteit natuurvoeding en verzorging met ruime keuze.

De beste kwaliteit natuurvoeding en verzorging met ruime keuze. Snelle bezorging en alles klimaatvriendelijk ingepakt met een leuk persoonlijk kaartje. Hier word ik blij van. Dank Mieke en team. Ga zo door!

Goed!

Mooie produkten en fijne mensen. Altijd een geschreven kaartje bij de verpakking. Zeer tevreden!

Mooie producten

Hele snelle levering en fijne producten.

Fijne webwinkel

Veel keuze. Fijne producten. Snelle levering en goede service.

Makkelijk en snel eerlijke spullen kopen heel fijn.

Super kwaliteit en smakelijk ik heb er geen spijt van bedankt

Super kwaliteit en smaken verrukkelijk. Ik heb er geen spijt van zodra ze op zijn gelijk een nieuwe bestelling. Bedankt jullie zijn sterren waard.

mooie producten.

Heerlijke noten en goede melen. Ik ben zeer tevreden. Bedankt!

Goede website, goede producten, goede service, wat wil je nog meer !

Dit is wat het is !!

Super service!

Heerlijke producten en zo blij dat ik ze online bij Puur Mieke kan bestellen.

Goede en snelle service

Top Geweldig