Filter

Heerlijk

Blij dat gezondheid en tegelijk zorg voor milieu door steeds meer mensen wordt opgepakt ondanks sterke tegenlobbies. De producten zijn betrouwbaar daardoor. Alleen daarom al ben ik klant geworden.

Super en supersnel!

Voor 22h besteld, de volgende dag in huis, zelfs in België! Ook altijd leuk om productenboekje erbij te krijgen én een staaltje Ohja, de producten op zich zijn natuurlijk ook top! ;-)

Puur en eerlijk!

Ik vind Puur Mieke een verrijking! Zowel hun producten alswel hun vriendelijke serviceverlening!

Het is goed en snel geleverd

zeer tevreden

Inspirerende site, mooie producten en snelle levering. Ik ben zeer tevreden.

Dik tevreden !

Goeie producten. Hoge kwaliteit. Het is de prijs zeker waard. Snelle verzending en altijd even een persoonlijk handgeschreven berichtje erbij. Je bent hier geen nummer , maar een zeer gewaardeerde klant !

Makkelijke site, jammer dat je geen cranberry pillen/tabletten verkoopt. Verder alles kunnen vinden en prima communicatie rondom bestelling en levering.

Niet alleen heb ik mijn bestelling super snel ontvangen. Er zat ook een bedankt kaartje en een klein presentje bij mijn bestelling. Ik zal zeker meer bestellingen plaatsen in de toekomst!

Kwaliteitsvolle producten met uitstekende service

Gebruiksvriendelijke site met (h)eerlijke producten.

excellent

Eerlijke producten, snelle levering.

Net mn bestelling ontvangen. Heel blij met mn producten. En een gratis sample, not Coffee erbij. Die ga ik straks uitproberen. En een handgeschreven kaartje erbij van Niels. Fijn zo, een tevreden klant, Hetty Klaassen.

Heel snelle verzending

De klantenservice was niet zo vriendelijk en niet goed geïnformeerd over het product waar ik vragen over had. Zij moest online alles nalezen. Maar de verzending was heel snel.

Snel en goed verpakt

Mijn pakketje werd snel thuisbezorgd en was goed verpakt. Kleine attentie en handgeschreven kaartje erbij, is altijd een leuke verrassing. Wat ik zo goed vind aan de verpakking is dat er helemaal geen plastic wordt gebruikt; zelf de tape om de doos dicht te plakken is van papier, super!

Hele goeie service, qualiteits artikelen en snel geleverd!

Ik bestel regelmatig en ben altijd blij met de snelle service en het lieve persoonlijke kaartje in de box!

Lekkere producten, snel bezorgd

Alles milieuvriendelijk, maar toch goed verpakt. Lekkere producten met duidelijke ingrediëntenaanwijzingen. Behoorlijk goede prijs/kwaliteitverhouding.

Super goed!

Super fijne pan gekocht en persoonlijke service met een kaart in de doos...

Prima producten, snelle levering

Kwalitatief goede en gezonde producten, online en dan ook snel geleverd. Prijs kwaliteit prima.

Snel besteld, snel in huis!

Ik was getipt voor een product, zo tevreden over alles dat ik dezelfde week een 2e bestelling heb geplaatst.

Snelle bezorging, lief kaartje en extraatje erbij

Helemaal top!

S'avonds besteld, de volgende dag in huis!

Daarnaast goed verpakt, persoonlijk kaartje erbij, helemaal top!

prima product en snel geleverd

p

Prima alternatief voor brood

We hebben nu een aantal broodmixen uitgeprobeerd van the other foods en ze zijn top! Je kunt er ook prima allerlei ingrediënten aan toevoegen, zoals kruiden, olijven, pitten etc.

Fantastische site,

Super blij met deze webstore. Gewoon alles wat ik mag hebben verkopen ze hier. Snelle service, netjes verpakt en alles zoals het omschreven staat krijg je. Kortom ik ga hier zeker vaker bestellen en beveel dit zeker aan.

Great quality products, fast delivery, good customer support. I am very happy with Puur Mieke shop.

Altijd snelle en goede service

Snelle en prima service

2 Schutboom B