Filter

Erg goed!

Altijd hele goede service en snel een antwoord op je vragen Fijne producten en leuke kortingsacties

enrom tevreden

Ik heb vele lekkere dingen gevonden die ook gezond zijn. De producten bestellen gaat vlot en betalen is goed gegaan. De producten (inclusief glazen fles en pot) waren heel goed verpakt en de bestelling is volledig intact aangekomen.

Kwalitatief goede producten

Al na een week gebruik te maken van de collageen producten, merk ik het verschil.

Prima natuurlijke, biologische en milieuvriendelijke producten voor een goede prijs, zorgvuldig verpakt, de volgende dag geleverd, voorzien van een kaartje met vriendelijke noot. Zeer aan te bevelen.

SUPER GOED!!

Snelle verwerking, heel snel in huis. Goeie en eeelijke producten.

Pure producten zijn belangrijk

Goed informatief

Top service fijne producten

Lekkere en goede producten en snel geleverd

ze verrassen me steeds weer met hun snelheid

en ook hun uitgebreide koopwaar. Ik koop graag in hun shop.

Goede producten en snelle bezorging

Zeer zorgvuldig verpakt en snel bezorgd

Goed en snel.

Ik ben tevreden.

Gewoon goed.

Goed en netjes. Bestel graag bij jullie.

Goede smaak en kwaliteit, vlot bezorgd!

Eigenlijk geloofde ik het niet: geen toegevoegde suikers, dat kan nooit lekker smaken. Heb al veel van dit soort producten geprobeerd en werd elke keer teleurgesteld omdat er dan kunstmatige zoetmiddelen in zaten en de smaak walgelijk was. Niet bij de producten van Puur Mieke! Alleen natuurlijke suikers en de smaak is echt lekker. Vooral de snoepjes zijn erg lekker. Natuurlijke suiker, smaakt zelfs zoeter dan ik gewend ben en ik ben gek op suiker. Je eet er daardoor minder van omdat je suikerverslaving snel is bevredigd en zelfs overgaat. En dan zijn die snoepjes ook nog eens heel klein. Ik ben fan en blijf bestellen!

Voor herhaling vatbaar

Duidelijke website, goede producten, goed beschreven, goed verpakt, prima verzendtijd.

Snelle levering, netjes verpakt, en goede producten

Sel thuis geleverd! Over het colageen kan ik nog niets zeggen daarvoor gebruik ik het nog te kort! Het assortiment is goed en gezond met leuke kortingen!

Schitterende producten !

Ruime keuze, leuke promo's en supersnel geleverd. Ik ben fan !

Wat een heerlijk bedrijf!

Alles gaat super snel bij Puur Mieke! Als ik bestel krijg je direct al een bericht dat het verstuurd is . De producten zijn prima! Kortom… Puur Mieke voor mij!,

Super snelle service met een eerlijke prijs

Goed assortiment en zoals boven vermeldSuper snelle service met een eerlijke prijs!

Overzichtelijke website, helder en praktisch

Met aandacht worden de producten ingepakt. Vriendelijk, praktisch, snel en helder. Proefmonsters mis ik van de geuren van de duurdere producten wat mij weerhoud van aanschaf.

Top service.

Bestelling heel goed verlopen. Goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Snelle levering en goed met zorg en beschermd ingepakt voor breekbare producten. Top!

Snelle levering.

SUPER !!!

Stipt op tijd !! Héél goed verpakt !! Doe zo verder !!

Prima, op tijd en netjes geprijsd

Brede keuze, netjes geprijsd. Op tijd geleverd, helder gecomuniceerd.

Snelle levering...prima produkten

Fijn aanbod van produkten...leuk een persoonlijke kaart van de inpakster

snel en puur

Heel fijn st. Jansolie op basis v olijfolie en st. Jansbloem. Zo vaak zitten er toch onnodig slechte ingrediënten in en op basis v zonnebloemolie. Dankjewel

2 Schutboom B

Boekel 5427 CG