Pluspunten
Snelle en vriendelijke service
VerbeterpuntenOp dit moment nog geen.
Pluspunten
Snelle service, kundig personeel! Supersnel en super netjes.
VerbeterpuntenGeen. Prima zaak!
Pluspunten
-Snelle service , duidelijke communicatie vooraf -Goede en correcte afhandeling. Vriendelijk personeel. -Had mogelijk een defecte Galaxy S4 Sim-kaart houder , met No Cure No Pay policy ,geld van reparatie volledig terug gekregen, nadat bleek dat reparatie geen effect had. Service met een grote S.
VerbeterpuntenGeen, houden zo.
Pluspunten
Zeer goede service en behandeling van een probleem. Accu was stuk en er werd niet op aangedrongen om een nieuwe te plaatsen omdat de accu plus plaatsing te duur was volgens hun zelf. 2 Keer ons geholpen toen tablet vast hing door de kapotte accu zonder verder kosten in rekening te brengen.
Pluspunten
Prima service!
VerbeterpuntenHet homeknopje van mijn iphone zit na het plaatsen van het nieuwe scherm een klein beetje scheef.
Pluspunten
Vervanging / reparatie perfect verlopen ( Afspraak, offerte , reparatie en aflevering zeer correct afgehandeld) Kortom : zeer tevreden klant.
Pluspunten
heel fijn .... mijn geluid knopje was kapot erg vervelend het enige wat ik hoefde te doen was naar binnenlopen het probleem uit te leggen en ik werd geholpen . er zaten niet eens kosten aan vast!
Pluspunten
Grote klantvriendelijkheid en een supersnelle service!
Pluspunten
Mooie zaak, vriendelijk personeel, snelle reparatie.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Supersnelle service. Als nieuw binnen een half uurtje.
Pluspunten
Geweldige service, transparant en vriendelijk te woord gestaan, en uiteraard het probleem met de Samsung Galaxy S4 Camera adequaat opgelost.
Pluspunten
Vriendelijk personeel en goede uitleg over producten. Snel klaar en goede kwaliteit.
Pluspunten
Meedenken met de klant
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenOpening tijden
Pluspunten
Super bedrijf, echte de beste service in Sittard en omgeving.
VerbeterpuntenIk kan me zo niets bedanken!
Pluspunten
Heel erg klant vriendelijk, ik had mijn iphone hier laten repareren. Altijd erg goed met de informatie en de manier op afhandeling. Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen.. Vooral zo doorgaan. Groetjes..
Pluspunten
Ik heb te maken gehad met erg vriendelijk en professioneel personeel, de informatie die werd gegeven was top. Ook de snelheid van de reparatie was super; slechts 30-40 min.
Pluspunten
Snelle reparatie, vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
Snelle service, binnen een uurtje was mijn telefoon weer klaar. Vriendelijk personeel
VerbeterpuntenWellicht nog iets in prijs zakken om te concurreren met lokale zaakjes.
Pluspunten
Erg klant vriendelijk, eerlijk advies en mijn toestel was binnen no-time weer gerepareerd. Top service. Zeker een aanrader.
Pluspunten
Ze waren zeer vriendelijk en hebben mijn telefoon snel gemaakt.
Pluspunten
Telefoon online aangemeld voor een schermreparatie en het toestel via de post opgestuurd. Het toestel is na reparatie weer netjes terug gestuurd. Zeer goede en snelle service, echt een aanrader!
Steenweg 80
6131 BH Sittard
Al meer dan 10 jaar jouw vertrouwde smartphone en tablet reparatiespecialist in Sittard! Een snelle service en uitstekende kwaliteit staan bij ons voorop. Onze gecertificeerde reparateurs repareren jouw smartphone of tablet uitsluitend met originele en hoogwaardige onderdelen. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en beantwoorden al je vragen over jouw toestel. – Klaar terwijl je wacht – Met of zonder afspraak – Persoonlijk advies – Behoud van data – 6 maanden garantie!