Prima voor onze huur boten en sloepen van Havendienst.nl in Loosdrecht!

Een aantal keer hebben we bij Jos Boone besteld. Voor havendienst.nl willen we uitsluitend kwaliteits materialen. Huur boten en sloepen worden immers een stuk zwaarder belast dan een prive boot. Je wordt er altijd netjes geholpen, zowel aan de telefoon als per e-mail. Bij het annuleren van een order heb je ook direct (snel) je geld terug. Normaals: Voor de huur boot en sloepen op havendienst.nl in Loosdrecht bestellen we uitsluitend nog bij Jos Boone! Een aanrader! Voordelig en snel!

Nu al een aantal keren meegemaakt dat ze hier de producten die ik zoek wel hebben terwijl ik bij anderen dan steeds net iets mistte. Bovendien kennis van zaken en kunnen snel iets regelen waar nodig.

Goede service, goed assortiment, fijne mensen

Goede service, goed assortiment, fijne mensen

Uitstekende service en deskundig advies

De Zeeuwse degelijkheid voelt goed. Prima service. Deskundige adviezen bij aankoop van apparatuur. Er wordt goed naar de klant geluisterd.

Ik had een vraag over de afmetingen van een artikel. De vriendelijke dame liet direct het artikel er bij halen en nam de maten op. Heb het artikel direct besteld en ging ook direct op de post.

vriendelijk,behulpzaam meedenkend ideale leverancier,snelle levering

prettig geholpen per mail reactie gekregen buiten winkelopeningstijden. keurig verpakt. Snel . een aanrader

Supersnelle en afdoende informatie

Zowel via e-mail als aan de telefoon zeer goede en klantvriendelijke informatie op mijn vragen gekregen.

Op voorraad en direct geleverd

De koko quick grillbricks 12 aug besteld en 13 aug in huis. Mijn Cobbs BBQ kan weer aan

Top service, in de vakantie revisieset vuilwaterpomp volgende dag bij watersportzaak in friesland

Prima service, snelle levering!

Vriendelijk personeel, snelle levering, kwalitatief goed product. Top.

Super en snel

Heel behulpzaam en snel, blijkbaar grote voorraad. bij de concurentie tot 6weken levertijd.

Offerte aangevraagd voor navigatie op de boot.

Heel plezierig deskundig advies en een goede uitgebreide offerte voor de inbouw. Goed gespecificeerd en beargumenteerd. Degelijk goed bedrijf!

Met lach mijn bestelling af mogen ronden

Zeer degelijk en goed gemotiveerd advies De dame in kwestie wist waar ze het over had, waarvoor meervoudig lof. Ook de dames van de administratie vriendelijk en service gericht

Bestellung

Freundlich hilfsbereit und kompetent.

Oplossingsgericht, vriendelijk en hulpvaardig.

Mensen met kennis van zaken die meedenken in oplossingen. Op vragen wordt vlot gereageerd.

Top bedrijf met super service en heel kundig advies.

Uitstekend en snel

Al jaren bestel ik af en toe materialen voor ons zeiljacht bij JosBoone. Hun sortering is kwalitatief prima en wordt uitzonderlijk snel geleverd.

Mooie georganiseerde winkel met prima mensen

Breed assortiment. Fijne webshop In de winkel prima service

altijd vriendelijk en zeer kundig

Bij Jos Boone wordt je altijd vriendelijk geholpen, ze zijn zeer behulpzaam en hebben een breed assortiment. Je krijgt advies op maat en ze zijn zeer kundig.

Top Service, enorm veel kennis

Kan niets anders zeggen dat je er geweldig wordt geholpen, veel kennis en zeer hulpvaardig. Omdat ze iedereen zeer goed helpen moetje er rekening mee houden dat het soms even kan duren voordat je wordt geholpen in de piek uren. Maar dan is er ook alle tijd voor je. Ik had een probleem in mn windset en er werd een proefopstelling op de toonbank gemaakt om uit te vinden welk onderdeel er kapot was. Hulde !!

bij mijn bestelling, zeer snelle levering

goede en snelle service een tien

prima begeleiding en advies, webshop ook snel

prima begeleiding en advies, webshop ook snel

Top watersportzaak... Dien is een wandelende kennisbibliotheek

Top watersportzaak... Dien is een wandelende kennisbibliotheek

Top service!!! Altijd klantvriendelijk!

Nemen ruim de tijd voor de klant. Goede service!

Besteld en geleverd en antwoord op vragen

Net bedrijf Snelle verzending Eigen voorraad ,geen dozenschuivers

Maisbaai 1