top lokatie

kom er al vele jaren over de vloer en als het al ééns misloopt(door andermans schuld)doen ze hun uiterste best om u te helpen een winkel met één hart voor zijn cliënteel en alles op één plek voor de watersport coppens willy zele

excellent

the purchase of a mizzen mast bracket for a "Silent Wind "windgenerater.thiswas ordered by JosBoone and sent . to me in in the UK. excellent and prompt service!!!!!

perfecte service

service prima verleent

Zeeeer goed

Ben zaterdag langs geweest voor nieuw kaartje in gps .vriendelijk goede uitleg nooit gezien

SUPER

Alle informatie in één telefoongesprek. Duidelijk mensen die op de hoogte zijn van hun producten.

Top Service

Ik kan niet anders zeggen, zeer vakkundig en vriendelijk geholpen. Had een probleem met een oude windset, er werd voor mij een testopstelling gemaakt om te kunnen achterhalen wat er defect was. Echt helemaal super!!

Zeer goed service en advies

Wij zijn klant sedert ca 1990 en onze ervaring wordt door de jaren steeds meer positief....

Super goede telefonische ondersteuning en erg snelle levering!

Super goede telefonische ondersteuning en erg snelle levering!

zeer snelle levering!

Ik heb het via internet bestelde item supersnel in huis, sneller gaat het niet. Uitstekend!

Komen de afspraken na en doen wat ze aan de telefoon zeggen

Voor aanvang van onze vakantie een zwemvest besteld met een toegezegde uiterlijke leverdatum van 2 juli terwijl het al op 29 juli geleverd is!!!

zeer slechte communicatie

zeer slechte communicatie en service.

Super snelle service!

Een erg ruim assortiment en super snel bezorgd!

snel, oplossingsgericht en zeer deskundig!

renovatie oudere patrijspoorten

Pluspunten

Heel veel kennis in huis en je wordt bij elke vraag super goed geholpen.

Pluspunten

Goed advies met enorme kennis van zaken

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering

Pluspunten

uitgebreid assortiment

Pluspunten

Jos Boone uit Middelburg op woon/werkschip Helena aan de Maisbaai is de beste watersport winkel in onze regio Zeeland /Zuid Holland de aanwezige kennis en hulpvaardigheid er nergens anders te vinden, met zo een hoog niveau, Ik beveel iedereen deze winkel aan, Rinus Nieuwenhuize Havenmeester Yerseke

Pluspunten

Ja is goed en korte perfect

Pluspunten

Zeer vriendelijk, nemen de tijd voor je (hierdoor moet je dan wel soms even wachten). Prijzen zijn concurrerende prijzen tov de andere watersport winkels.

Website is niet alles makkelijk te vinden, alleen als je de artikelnummers weet vind je alles gemakkelijk

Pluspunten

snelle levering en goede comunnicatie

Pluspunten

Uitstekende service, behandelen de klanten netjes en correct, snelle levertijd. Zoals je zal verwachten maar helaas niet meer vanzelfsprekend is.

Pluspunten

vlotte en correcte behandeling groot assortiment de prijzen zijn competitief en correct

Pluspunten

Keurig telefonisch advies over reddingsvesten..

Pluspunten

Zeer professioneel en met ongelofelijke kennis van zaken!

Maisbaai 1

4331 HJ Middelburg