Pluspunten

Snelle reactie en correcte afhandeling.

Pluspunten

Prijs kwaliteit is top, denk niet dat je ergens voor een betere prijs goede hosting krijgt.

Pluspunten

Helpdesk is onzettend goed en neemt tijd voor je, ook als je zoals mij minder van alles af weet.

Pluspunten

Snelle service en actieve monitoring!

Pluspunten

Altijd bereid om je echt te helpen . Een snelle reactie tijd

Soms duurt het langer om iets af te maken . Maar ... gee

Pluspunten

ik vind het niet omdat ik als 1 jaar bij juli ben en ik heb al drie weken geen online radio ik kan niemand van juli bereiken om hier over te spreken tot nu toe heb geen radio uitzending op mijn website Ik vind het geen stijl .als ik een mail stuurt word niet beantwoord . www.eindtijdgospelradio.nl ik hoop dat er een oplossing hier kom. groeten Guno Nelom

Een telefoon lijn zodat er een communicatie is met u klanten

Pluspunten

Very good in patience and online help. Problems are solved, my client is happy :-)

Pluspunten

Voor een bedrijf dat zich op prijs lijkt te richten, krijg je heel veel waar voor je geld. Vooral de helpdesk reageert altijd snel en deskundig op je vragen.

Ik zou behoefte hebben aan technische ondersteuning tegen betaling bij het oplossen van ASPX en/of .NET probleempjes waar je soms zelf net niet uitkomt.

Pluspunten

Bedankt voor de goeie service!

Pluspunten

Betrouwbare en ruim betaalbare hosting

Pluspunten

Altijd als ik hulp nodig heb wordt ik keurig geholpen, heel blij mee!!

jammer dat de chat niet meer werkt, dit heb ik altijd wel op prijs gesteld.

Pluspunten

Al mijn tickets worden snel opgepakt door de helpdesk. Een factuur was dubbel betaald en het was binnen 2 uur opgelost.

Pluspunten

Goed bedrijf kan niets anders zeggen. Zat net te kijken en ben reeds 10 jaar klant en altijd even netjes geholpen wanneer ik vragen heb.

Pluspunten

naar alle problemen na de aanval op mijnhostingpartner kan ik alleen maar zeggen bedankt voor alle hulp die geboden is om de site zo snel weer in de lucht te krijgen , dus van mijn kant alle lof voor de medewerkers die dit toch maar zo snel voor mekaar hebben gekregen voor mij een dikke 10

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

MHP is een bedrijf met een fantastische helpdesk. Altijd bereikbaar en denken in oplossingen. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Grandioos!!! Had een probleem bij mijn oude provider. Dit zeer is zeer snel opgepakt door de helpdesk. Net klant maar ben nu echt super tevreden. Dit kan natuurlijk nog wel veranderen :-)))

Pluspunten

Wordt altijd goed en snel geholpen ook in het weekend

Pluspunten

Net geholpen via de chat doordat ik zelf iets om zeep had geholpen :-) Snelle en kundige reactie / oplossing. Heb ik wel eens anders meegemaakt bij mijn oude provider. TOP!

Pluspunten

Paar maanden geleden naar ze overgestapt. Tot op heden zeer tevreden. Snelle support wanneer het nodig is. Nog niet veel gebruik van gemaakt van de support omdat het niet nodig was. Nog geen enkele downtime gehad. Pakket is wat duurder dan de standaard pakketten, maar vind dit het meer dan waard. Een echte aanrader dus!

Pluspunten

Al jaren ben ik een trouwe klant :-). Eigenlijk nooit geen problemen. Kan ze van harte aanraden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie en goede service, Ben best tevreden.

Wat me wel irriteert is dat ze selectief antwoorden. Als je bijvoorbeeld vraagt naar waarom ze bepaalt iets doen op die manier en een andere vraag... reageren ze op de tweede vraag en niet op de ander. uitermate irritant.

Pluspunten

Heb mijn .net core hosting hier nu een paar maanden draaien. Top support (niet veel nodig gehad), maar altijd snel antwoord op mijn vragen.

Pluspunten

Word altijd snel geholpen. Al jaren klant naar alle tevredenheid.

Placotiweg 2

4131NL Vianen