1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar
Pluspunten
Zolang er niets gebeurt, gaat het goed
VerbeterpuntenVoor tickets aanmaken kun je kiezen tusen HelpDesk en Administratie. Dit blijkt gewoon zelfde afdeling te zijn.
Corig jaar bij mijn facturatie hebben ze geprobeerd me op te lichten met een add on die ik 5 jaar geleden had, en dus factuur was 10 euro te hoog. Toen bleek dat dat niet klopte, stuurden ze me een nieuwe factuur met weer te hoog bedrag, zodat ik bijna 3x mijn normale bedrag moest betalen, omdat ze toen een add on ontdekten van 2 jaar daarvoor die ik een jaar geleden had stopgezet.
Nu kregen ze in januari een storing door een Ransom aanval, waardoor mijn site niet meer werkte, ticket aangemaak maar ze gaven geen antwoorden op mijn antwoorden op mijn vragen, ze kwamen alleen met wedervragen. Nu na 2,5 maand werkt mijn site nog steeds niet, en schuiven ze de schuld in mijn schoenen omdat ik de optie back upps maken niet aangezet heb. Het probleem ligt aan hun kant, dus zij moeten er alles aan doen om mijn website weer te laten werken lijkt me, maar na 2,5 maand werkt het niet en zal ook nooit meer werken verwacht ik. Ik adviseer iedereen die nog geen klant is van MHP dat ook niet te worden!