Pluspunten

Weer goed geholpen net. Ben al jaren klant en eigenlijk altijd tevreden. Natuurlijk is er soms wel eens een kleine storing maar waar is dit niet. Word altijd top geholpen, een goeie en adequate helpdesk.

Pluspunten

Enorm snelle service, je wordt direct geholpen. Goede hosting, niuewste technologien en vriendelijke medewerkers.

geen

Pluspunten

Net overgestapt naar managed wordpress pakket. Had ik eerder moeten doen. Scheelt me een hoop werk in de avond uren :-)

Pluspunten

Goeie club. Al jaren klant en word altijd snel en goed geholpen.

Pluspunten

Ben goed geholpen

Pluspunten

Goede hulp, via chat en via de tickets. Voor een niet prof die toch eigen websites wil bouwen, helpen ze me elke keer weer heel fijn vooruit

Pluspunten

Perfect geholpen met mijn Wordpress website, ik weet dat ik hier niet slimste mee ben :-). TOP!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Makkelijke problemen kunnen ze denk ik wel verhelpen(die los ik zelf op) Als het moeilijk wordt snappen ze het zelf ook niet. Ze zijn in januari gehackt, dagen website offline, weken geen database meer bereikbaar. Waardeloze beveiliging dus. Nu weer website offline, na 2 uur nog geen antwoord.

Totale nieuwe helpdesk organiseren 1 ster voor de moeite

Pluspunten

Bijzonder betaalbare hostingpakketten. Bij vragen krijg je altijd super snelle en zinvolle reacties! Ik doe al jaren met volle tevredenheid zaken met MijnHostingPartner.nl

geen.

Pluspunten

Zeer tevreden over mijnhostingpartner.nl. Vragen werden zeer snel beantwoord en de problemen direct opgelost. Echte aanrader!

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn pakket! Mijn vragen werden snel en deskundig beantwoord via de ticketservice, goed op weg geholpen. Prijs kwaliteitverhouding is top! Aanrader!!!

Pluspunten

Gekozen voor een Managed Wordpress Pakket. Had ik veel eerder moeten doen. Mijn website draait al een 2 maanden als een zonnetje.

Pluspunten

Had wat problemen met mijn e-mail. Snel en goed opgelost via ticket, bedankt Bas!

Pluspunten

Klant onvriendelijk. Onflexibel. Betaal vooraf een service pakket van een jaar waar ik niks van afneem. Geldklopperij.

Pluspunten

Echte top service! Super snelle reacties op mijn tickets

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

goedkoop

klantendienst is traag en weinig behulpzaam, duurt doorgaans meer dan een dag om een antwoord te krijgen website af en toe willekeurig offline door hun gesukkel is hele inhoud van website kwijtgeraakt omdat ?? vroeg of ze het terug konden zetten, antwoord was dat ze het gingen navragen en dan hoorde ik niets meer geen telefonische hulp beschikbaar controlepaneel etc is ook vrij traag en onhandig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- Prijs

- Kwaliteit - Communicatie bij problemen: website ligt nu al meer dan 10 dagen plat en ik word op geen enkele manier geholpen. De enige communicatie is verlopen via één bericht op Facebook waarin staat dat ze hopen dat we (alle gedupeerden, want het gaat om een grootschalig probleem) zelf een back-up genomen hebben, want dat er anders geen oplossing is op dit moment. - Opvolging van tickets/technische ondersteuning

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vroeger was het wel goed. Iets te groot geworden.

Luisteren naar de klant.

Pluspunten

Je wordt professioneel geholpen door deskundigen en ze zijn snel in reageren. Laatst mijn hosting geüpgraded naar een SSD oplossing en mijn website staat binnen een seconde online. Ben ook zeer tevreden met de gratis SSL oplossing via Let's Encrypt wat ze op een makkelijke manier in het control panel laten configureren. Control panel bevat nog wat foutjes vooral als je een ander theme selecteert maar daar werken ze nog aan. Overzichtelijk en makkelijk te configureren. En de prijzen zijn zeer scherp.

Ander lettertype kiezen want sommige zijn slecht leesbaar ook op HD schermen. En werken aan de themes. Verder zou ik geen verbeteringen weten.

Pluspunten

Ben snel en duidelijk geholpen. Top bedrijf!

Pluspunten

Een prima bedrijf! Een overzichtelijke website met het dienstenaanbod. Zeker de supportafdeling moet genoemd worden. Niets is teveel en geen vraag is te gek. Tel daarbij op de snelle zeer snelle respons (zelfs op een zondag!) en het oordeel van vijf sterren is verklaard. Een aanrader dus.

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen en opmerkingen! Ook de kennisbank is een heel goeie bron aan informatie.

Pluspunten

Goede service en snelle hulp. Erg tevreden

Pluspunten

Top bedrijf, goedkoop en goede support

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

- Moeilijk te bereiken (mail, tickets). - Administratief loopt het niet helemaal lekker daar - Technisch gezien wat onder de maat

Placotiweg 2

4131NL Vianen