Pluspunten

Vrijwel nooit problemen met mijn hosting, wordt altijd razendsnel geholpen

Pluspunten

Fijne snelle hulp via de chat en het online mail systeem!

Pluspunten

Snelle service, als je problemen hebt, word je direct geholpen door de klantenservice. Top bedrijf

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Betere, snellere service. Mogelijk om direct verhuiscode te krijgen. Betere en snellere control panel die wel intuïtief is.

Pluspunten

Vlotte relevante hulp!

Pluspunten

top!

Pluspunten

Altijd goed geholpen door de helpdesk!

Pluspunten

Naar alle tevredenheid geholpen

Pluspunten

Suppersnelle en zeer kundig correcte en bovendien vriendelijke helpdesk. Tel daarbij de prijs/kwaliteit verhouding bij op en dan kan je niet anders als 5 sterren geven! Top hosting provider!

Pluspunten

Goed geholpen bij al mijn vragen

Pluspunten

Geduldige en vakbekwame mensen die klantgericht zijn. In mijn onkunde had ik een aantal producten aangeschaft die ik niet nodig had. Mij werd uitgelegd wat ik wel nodig had, dat werd in orde gemaakt en wat ik te veel betaald had werd gecrediteerd, zonder daar ook maar een beetje moeilijk over te doen. Gewelgig, gewoon!

Pluspunten

Dag, ik ben vrouw 50+ en voor mijn gevoel best wel handig met de computer. Excel, Word lukt prima. E-mailen en zelfs een eigen handtekening onder de mail maken gaat goed. Maar soms zijn er handelingen nodig die je moet doen omdat je als kleine ZZP-er ook een website wilt en een passend emailadres, en dan wordt het een ander verhaal. Dan moet je inloggen op een domein. En dan moet je aan knoppen draaien waar je helemaal niet aan wilt zitten. Mijn Hosting Partner heeft een chatroom en daar zit o.a. Danny. Ik zie Danny niet; maar stel me zo'n jonge knul voor, met nog net niet de benen op tafel, die mij via een klein scherm te woord staat, via schrift wel te verstaan. Ik heb dan allang geprobeerd om dat te doen wat Mijn Hosting Partners in Jip en Janneke taal uitlegt op beschrijvingen die ze aanbieden op hun site. Maar als het dan nog niet lukt dan is daar Danny. en Danny heeft mij vandaag in 2,5 uur via alle mogelijke omwegen, plaatjes en links de weg gewezen om dat voor elkaar te krijgen wat ik wilde. In alle rust. Links om en rechts om, we zijn er gekomen. Ik iets nerveuser dan Danny, maar dat was niet erg zei hij. Geweldig. Gelukkig dat Danny er is en het helemaal niet erg vind dat ik het allemaal iets minder makkelijk vind, die computers. Hulde aan Danny en de rest van de helpdesk Mijn Hosting Partners.

Pluspunten

Wat een fijne helpdesk! Altijd bereid om je te helpen en ook altijd heel snel! Ik ben al jaren klant en nog steeds erg tevreden. Vandaag ook weer super geholpen!

Pluspunten

Goedkoop en snel en deskundig. Ook snelle beantwoording van vragen via de online chat.

Misschien duidelijker nog op de website vermelden dat wegens kostenbesparing jullie geen telefonische helpdesk hebben, maar een prima werkende online chat :-)

Pluspunten

Ik kan geen moment bedenken waarbij ik niet tevreden was met de afhandeling van vragen of opmerkingen die ik had geplaatst via het klantenportaal. Helaas heb ik mijn bedrijf moeten stopzetten ander was ik tot in lengte van dagen klant geweest bij mijnhostingpartner.

Pluspunten

hele goede & snelle service

Pluspunten

Goede service! Ben altijd goed erg geholpen en zojuist weer door ene Paul. Boven verwachting. Hier kunnen enkele andere klantenserviceafdelingen wat van leren.

Pluspunten

Zeer alerte helpdesk. Chatfunctie werkt fijn en snel. Vragen werden goed beantwoord.

Pluspunten

Pluspunten

Fijne service en alles snel geregeld zover!

Pluspunten

fijne hulp via chat! denken mee voor een oplossing.

Pluspunten

Snel en kostenloos bereikbaar en een goede service. Mensen beveel ik dit bedrijf aan.

Geen verbeterpunten nodig.

Pluspunten

Service en deskundigheid is prima. Chatfunctie werkt goed.

Jammer dat ze niet telefonisch bereikbaar zijn

Pluspunten

Snelle service en duidelijke communicatie!

Smarter mail mag toch iets smarter: Een een toegevoegde waarde zal zijn als Inkomende emails gelijk geordend worden.

Pluspunten

Denkt goed mee, lost probleem actief denkend mee op.

Chat goed bereikbaar 5 dagen per week. Kunnen beter wat duidelijker op website aangeven dat ze in het weekend zover ik kan beoordelen wat minder bereikbaar zijn.

Placotiweg 2

4131NL Vianen