Pluspunten

Snel en goed geholpen na contact met de helpdesk via de chat

Pluspunten

Bij problemen wordt er een altijd een oplossing geboden en snel.

Geen momenteel

Pluspunten

zeer snelle hulp

vooral verwijziging naar artikelen met toelichting. Ben een redelijke leek, dus het opvolgen van de toelichting is niet vanzelfsprekend...

Pluspunten

Net gesproken met een support werknemer, super geholpen in zeer korte tijd!

Pluspunten

Snelle service, goed meedenken, zeer oplossingsgericht, kundige mensen met veel ervaring.

Pluspunten

- Altijd behulpzaam - Goedkoop EN goede kwaliteit - Perfecte service - Nooit een teleurstelling

Het kan altijd beter natuurlijk, maar ik heb niets aan te merken. Topservice

Pluspunten

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX-jes voor de hulp! Jullie hebben mijn dag goed gemaakt!

Pluspunten

Bijzonder behulpzaam bij het zoeken naar oplossingen, betrouwbare service, vlot en adequate hulp. Ongekende mogelijkheden.

Een wms- (kaartservice) ontbreekt nog die tezamen met MySQL gebruikt kan worden en dan zou het voor mij compleet zijn!

Pluspunten

1. Alle probleem worden snel en professional opgelost 2. Vriendelijke medewerker 3. Makkelijke klanten en control panel 4. Zeer goede automatiseerde control panel, voor al als men een nieuw domain toevoegt 5. Goede prijzen In kort de groten voordelen zijn bij ver meer dan de kleinen nadelen

1. Kleine administratieve fouten, die zekerlijk wordt met de tijd gerepareerd 2. Krediet functie werkt niet goed

Pluspunten

Helpen heel snel! Erg handig de chat. Hebben verstand van zaken.

Ze zijn iets duurder dan de hosting provider die ik altijd gebruik.

Pluspunten

Reeds jaren ben ik klant bij hen. Meer dan 50 domeinen bij hen gehost. Steeds op de correcte manier verder geholpen. Ook als het technisch even technisch helemaal misloopt, kan je op hen rekenen. Ze zoeken actief mee naar een oplossing. Bedankt Michel, Adri en Jaap... Jullie zijn echt een top team.

Pluspunten

Goedkope en kwalitatieve hosting! Ben al enkele jaren klant ben erg tevreden. Ook persoonlijke hulp via chat of email mogelijk, en altijd snel geholpen ! Zeker voor asp.net hosting volgens mij de goedkoopste die ik ken, maar doet niet af aan hun kwaliteit ! Control panel (incl volledige editor voor mysql) is super handig en laat me toe alles te doen wat ik wil. Ik raad u aan niet te twijfelen! Ik heb allesinds geen spijt

- Ik kan er momenteel geen verzinnen

Pluspunten

Vriendelijke prijzen, en gaan altijd net even verder in de support om te assisteren :-)

Pluspunten

Gewoon snel, vakkundig en doeltreffend. Met verschillende (dure) hostingpartijen gewerkt, liep daar tegen technische problemen aan, die hier niet aan de orde zijn. Prijs-kwaliteitsverhouding is prima! Zoek je een goede hosting dan is dit zeker mijn advies.

Pluspunten

Goedkoop en toch professioneel. Doorgaans snelle vraagafwikkeling bij de online chat desk.

Pluspunten

Vlotte service via de live chat

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ze blijven wel 'on speaking terms' bij problemen, weliswaar via de chat en de mail. Webtools zijn netjes en werken prima.

Persoonlijk contact, iemand om te bellen bij problemen, al is het maar een voicemail achtige omgeving, spamrobot is echt een zooitje sinds een update van ?december? , er komt zeer veel troep binnen en ondanks meerdere pogingen (van ons allen) word dit/kan dit niet opgelost worden. Overweeg serieus een andere provider.

Pluspunten

Goede service, uitgebreide kennisbank, fijne chatfunctie, vriendelijk en adequaat geholpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goedkope dienstverlening tov andere domeinproviders !

Indien men een Pay-Pal betaling doet (online) komt dit soms niet altijd aan bij HostingPartner. Indien men een domeinnaam "snel" moet registeren zijn dit kostbare minuten/uren die verloren gaan helaas...Tijdens deze "twilight zone" kan iedere andere kandidaat met je domeinnaam weg zijn !

Pluspunten

Snelle service, goedkoop

Pluspunten

Behulpzaam, zowel via telefoon als via chat: rustig uitleggen totdat ik het snap, en helpen het probleem op te lossen.

Persoonlijk vind ik het fijner om te kunnen bellen (dan chatten). Gebeld worden kan wel, maar is wat omslachtig via een ticket-verzoek aanmaken.

Pluspunten

Snelle chat support

Placotiweg 2

4131NL Vianen